Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Prosinac 2019. 15:15

Hope2804

RedRobin

Hope2804

Pritisak dole, sise malo bolne, mljecni iscjedak

Meni isto, osim pritiska 🙄

Koji si ti dan ciklusa?

23. dan ciklusa i 9dpo. Al me zadnja dva dana cice bole. Čak sam mislila da mi je to zbog grudnjaka, al dns hodam okolo u topiću i svejedno ih osjetim. Inače mi je tak zadnja dva ciklusa, al mi se ta bol pojavi dva dana prije menge. 

• justagirl2201
    12. Prosinac 2019. 15:49

Evo i mene curke sa simptomima...dns je 4dpo...sise napuhane i bolne (bradavice osjetljive), mlijecni iscjedak, nenormalan umor i GLAD koja je stalna...usporedujem sa simptomima proslog mj.kad je bila biokemijska T i zasad je sve isto kao i onda pa se nadam plusiću al ovaj put bez M...iako naravno sve to moze bit i pms i hormoni i zelja itd. Ostaje nam samo cekat...sve je ostalo u Bozjim rukama...ja nocurak prestala kad bio pik a folnu pijem od pocetka ciklusa pa cu sve do M ili T :) Želim Vam svima kišu plusića!!!! ❤💪🤞

12. Prosinac 2019. 16:36

justagirl2201

Evo i mene curke sa simptomima…dns je 4dpo…sise napuhane i bolne (bradavice osjetljive), mlijecni iscjedak, nenormalan umor i GLAD koja je stalna…usporedujem sa simptomima proslog mj.kad je bila biokemijska T i zasad je sve isto kao i onda pa se nadam plusiću al ovaj put bez M…iako naravno sve to moze bit i pms i hormoni i zelja itd. Ostaje nam samo cekat…sve je ostalo u Bozjim rukama…ja nocurak prestala kad bio pik a folnu pijem od pocetka ciklusa pa cu sve do M ili T :) Želim Vam svima kišu plusića!!!! ❤💪🤞

Folnu uzimaj i u trudnoci, trebas ju pit i kad planiras trudnocu i u prvom tromjesecju. Ona je vazna za razvoj neuralne cijevi. Pa i ako menga dodje, nastavi pit tak da imas zalihe za trudnocu 😁

Ja sam si ovaj mjesec ful luda, malo od posla, malo od neuspjeha, malo od hormona. Upravo sam jela suhe mlince s ajvarom. Tak sam luda. 

Slee
    12. Prosinac 2019. 16:39

Breskva, juhuuuuu znaci ono jucer je bio moguci implantacijski pad? Neka ostane tako visoka 💪
    Red, i tvoji simptomi zvuce obecavajuce. Mene inace bole od O svaki ciklus pa tako i ovaj, a ja sam uvjerena da cim je nesto drugacije nego inace da je to to! Tako da se nadam da ces se za par dana javiti s plusicem!
    Justagirl, wow, ful mi je brzo prosao tvoj ciklus, ja sam se prijavila na forum onda kada si saznala za biokemijsku, cinilo mi se kao da je bilo prekjucer, a ono ti vec 4dpo! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Slee
    12. Prosinac 2019. 16:40

Suhi mlinci s ajvarom mi zvuce kao trudnoca 😂😂
    Ja sam pojela cijelu kucu. To zvuci kao prasica 😂

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

12. Prosinac 2019. 16:44

Joj, kak bi bilo super da se preselimo u ljetno/jesenske bebe 2020. 😊
    Isla sam gledati kad bi se trebala beba rodit ak sam sad ostala trudna i ispada mi dan nakon rockasa 😁

12. Prosinac 2019. 16:55

Slee

Suhi mlinci s ajvarom mi zvuce kao trudnoca 😂😂
    Ja sam pojela cijelu kucu. To zvuci kao prasica 😂

Ili zvuci kao: bas sam lijena, al ne i izbirljiva :D

Slee
    12. Prosinac 2019. 17:02

To bi bio pravi rodjendanski poklon. I meni je moj blizu. I godisnjica braka! 
    Aaaaa volim ovako mastati i zamislit nas u ljetno/jesenskim bebama, al onda se prekinem jer me strah da ce onda razocaranje biti samo jos vece. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

12. Prosinac 2019. 17:51

Slee

To bi bio pravi rodjendanski poklon. I meni je moj blizu. I godisnjica braka!
    Aaaaa volim ovako mastati i zamislit nas u ljetno/jesenskim bebama, al onda se prekinem jer me strah da ce onda razocaranje biti samo jos vece.

I meni je isto godisnjica braka blizu! Sve bi se taman zaredalo.

I mene je strah tog razocaranja, al sad sam se vec tolko zalaufala pa cu mastariti jos tih nekoliko dana. A ako ce razocar biti, onda cu se ipak skulirati za sljedeci ciklus.

Slee
    12. Prosinac 2019. 22:09

Danas je nesto tiho.
    Obavila sve poslove po kuci, za posao, sada malo opustanja.
    Prijavljujem dva potkozna koji se uvijek pojave u ovo vrijeme prije M.
    Ono sto mi se nikad ne pojavljuje je bol (ne grcevi) u lijevom jajniku. Boli me cak i na dodir ta tocka. Ima li netko iskustvas takvim cime? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani