Evo i mene curke sa simptomima...dns je 4dpo...sise napuhane i bolne (bradavice osjetljive), mlijecni iscjedak, nenormalan umor i GLAD koja je stalna...usporedujem sa simptomima proslog mj.kad je bila biokemijska T i zasad je sve isto kao i onda pa se nadam plusiću al ovaj put bez M...iako naravno sve to moze bit i pms i hormoni i zelja itd. Ostaje nam samo cekat...sve je ostalo u Bozjim rukama...ja nocurak prestala kad bio pik a folnu pijem od pocetka ciklusa pa cu sve do M ili T :) Želim Vam svima kišu plusića!!!! ❤💪🤞
Evo i mene curke sa simptomima…dns je 4dpo…sise napuhane i bolne (bradavice osjetljive), mlijecni iscjedak, nenormalan umor i GLAD koja je stalna…usporedujem sa simptomima proslog mj.kad je bila biokemijska T i zasad je sve isto kao i onda pa se nadam plusiću al ovaj put bez M…iako naravno sve to moze bit i pms i hormoni i zelja itd. Ostaje nam samo cekat…sve je ostalo u Bozjim rukama…ja nocurak prestala kad bio pik a folnu pijem od pocetka ciklusa pa cu sve do M ili T :) Želim Vam svima kišu plusića!!!! ❤💪🤞
Folnu uzimaj i u trudnoci, trebas ju pit i kad planiras trudnocu i u prvom tromjesecju. Ona je vazna za razvoj neuralne cijevi. Pa i ako menga dodje, nastavi pit tak da imas zalihe za trudnocu 😁
Ja sam si ovaj mjesec ful luda, malo od posla, malo od neuspjeha, malo od hormona. Upravo sam jela suhe mlince s ajvarom. Tak sam luda.
Breskva, juhuuuuu znaci ono jucer je bio moguci implantacijski pad? Neka ostane tako visoka 💪
Red, i tvoji simptomi zvuce obecavajuce. Mene inace bole od O svaki ciklus pa tako i ovaj, a ja sam uvjerena da cim je nesto drugacije nego inace da je to to! Tako da se nadam da ces se za par dana javiti s plusicem!
Justagirl, wow, ful mi je brzo prosao tvoj ciklus, ja sam se prijavila na forum onda kada si saznala za biokemijsku, cinilo mi se kao da je bilo prekjucer, a ono ti vec 4dpo!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Suhi mlinci s ajvarom mi zvuce kao trudnoca 😂😂
Ja sam pojela cijelu kucu. To zvuci kao prasica 😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Joj, kak bi bilo super da se preselimo u ljetno/jesenske bebe 2020. 😊
Isla sam gledati kad bi se trebala beba rodit ak sam sad ostala trudna i ispada mi dan nakon rockasa 😁
Suhi mlinci s ajvarom mi zvuce kao trudnoca 😂😂
Ja sam pojela cijelu kucu. To zvuci kao prasica 😂
Ili zvuci kao: bas sam lijena, al ne i izbirljiva :D
To bi bio pravi rodjendanski poklon. I meni je moj blizu. I godisnjica braka!
Aaaaa volim ovako mastati i zamislit nas u ljetno/jesenskim bebama, al onda se prekinem jer me strah da ce onda razocaranje biti samo jos vece.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
To bi bio pravi rodjendanski poklon. I meni je moj blizu. I godisnjica braka!
Aaaaa volim ovako mastati i zamislit nas u ljetno/jesenskim bebama, al onda se prekinem jer me strah da ce onda razocaranje biti samo jos vece.
I meni je isto godisnjica braka blizu! Sve bi se taman zaredalo.
I mene je strah tog razocaranja, al sad sam se vec tolko zalaufala pa cu mastariti jos tih nekoliko dana. A ako ce razocar biti, onda cu se ipak skulirati za sljedeci ciklus.
Danas je nesto tiho.
Obavila sve poslove po kuci, za posao, sada malo opustanja.
Prijavljujem dva potkozna koji se uvijek pojave u ovo vrijeme prije M.
Ono sto mi se nikad ne pojavljuje je bol (ne grcevi) u lijevom jajniku. Boli me cak i na dodir ta tocka. Ima li netko iskustvas takvim cime?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
curke, kako se stavi fotka? zanima me ako je pik, malo mi je kasnije O, ako je pik bi pokusali ovaj mjesec, pa bi sutra isla kod muza, pa da vidim što kažete....
Sortiraj odgovore
Najstariji