Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • justagirl2201
    13. Prosinac 2019. 15:44

Oko Božića bih trebala piškit ako prije ne dođe neželjeni gost 😡❤💪

• justagirl2201
    13. Prosinac 2019. 15:44

Kad je bila biokemijska pokrili smo dan prije pika, pik i 2 dana poslije, a sad smo 2 dana prije pika, na pik i 1 dan poslije pika...mozda smo trebali jos iliii? 😊

• justagirl2201
    13. Prosinac 2019. 15:46

Breskva svidaju mi se sve namirnice sto si uzela...partyyyy ❤😁 i sve mi to tvoje mirise na +....pogotovo zbog temp...do sad ti nije bilo ovako jel? Pad pa rast?? Drzim fige da je to bio imp.pad i da se točkica smjestila čvrsto kod svoje mame ❤💪

Slee
    13. Prosinac 2019. 16:49

Ajme cuuuree, bas sam uzbudjena zbog vasih simptoma, totalno dobro zvuce! Sljedeci tjedan cemo u ovo vrijeme skoro sve znati na cemu smo! 
    Koji dpo najvesce dolazi taj pad temp? I koliko dana prije m pocne padati?
    Meni je ujutro temp bila dosta visoka i onda sad idem bezveze izmjeriti jer se osjecam bas dosta lose, a kad ono 36,2 😟 to znaci da je nemoguca t ili? 7dpo

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Breskva
    13. Prosinac 2019. 16:56

Draga ne brini,sve si prekrila sto si trebala. Vazno je par dana prije pika,dan pika i 2 dana poslije pika... tako barem ja odprilike. Ja sam ovaj mjesec  prekrila par dana prije pika, a pik sam ulovila u 10 navecer ,a akcija je bila oko 6 ujutro par sati poslije jer mi je dragi spavao i jos jednom taj dan navecer i tu sam osjecala O bolove,sutradan nismo jer sam bila cijeli dan u nekom diru i navecer na domjenku. Vjerujem da sam glavninu prekrila. 👍😁
    Nadam se da ce ti upalit ovaj mjesec,bas zato sto ti je prosli bio tuzan. Jedva cekam da pocnemo piskit testice 🤞❤️

Malena0908
    13. Prosinac 2019. 18:48

Curke mislim da je to neka od vas to vec pisala ali mi se neda traziti. Zanimaju me kakvi su grcevi ako je trudnoca u pitanju. Ima li kakve razlike sa onima u pms. Meni bi nepozeljna trebala doci za 2 ili za 4 dana nisam sigurna tocno iz razloga sto mi je aplikacija Glow prepoznala pik i pise da trebam dobit 30ti dan ciklusa. Imam neka boluckanja kao pred M i grudi me bole vec jedno 3 dana a od danas malo jace ali nista znacajno. Doktorica mi je dala progesteron da pijem pa ne znam dal i on radi nesto osim toga sto zaspem u roku pol sata od kad ga popijem..... zelim nam pun bor pluseva ovaj Božić ❤😘❤😘

1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana

MalaD
    13. Prosinac 2019. 19:32

Cure moje cini se da ce kod mene uskoro pik.. Kad mislite? Sutra, vec danas ili? Aplikacija mi napisala da je to 0.77 :-) https://ibb.co/gzfMkWn

Nova19
    13. Prosinac 2019. 19:34

MalaD

Cure moje cini se da ce kod mene uskoro pik.. Kad mislite? Sutra, vec danas ili? Aplikacija mi napisala da je to 0.77 :-)https://ibb.co/gzfMkWn

Jako jako brzo, sutra definitvno PIK 👍

13. Prosinac 2019. 19:39

malena0908

Curke mislim da je to neka od vas to vec pisala ali mi se neda traziti. Zanimaju me kakvi su grcevi ako je trudnoca u pitanju. Ima li kakve razlike sa onima u pms. Meni bi nepozeljna trebala doci za 2 ili za 4 dana nisam sigurna tocno iz razloga sto mi je aplikacija Glow prepoznala pik i pise da trebam dobit 30ti dan ciklusa. Imam neka boluckanja kao pred M i grudi me bole vec jedno 3 dana a od danas malo jace ali nista znacajno. Doktorica mi je dala progesteron da pijem pa ne znam dal i on radi nesto osim toga sto zaspem u roku pol sata od kad ga popijem….. zelim nam pun bor pluseva ovaj Božić ❤😘❤😘

Moze biti od njega da. Ja sam ga pila navecer prije spavanja. Jer ako bi popila prije ma za 10 minuta ja sam gotova. 

13. Prosinac 2019. 19:41

MalaD

Cure moje cini se da ce kod mene uskoro pik.. Kad mislite? Sutra, vec danas ili? Aplikacija mi napisala da je to 0.77 :-)https://ibb.co/gzfMkWn

Vrlo brzo. Mozda cak i u noci. Piski sutra opet pa ak bude svijetlija znaci da je bio u noci. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.