Oko Božića bih trebala piškit ako prije ne dođe neželjeni gost 😡❤💪
Kad je bila biokemijska pokrili smo dan prije pika, pik i 2 dana poslije, a sad smo 2 dana prije pika, na pik i 1 dan poslije pika...mozda smo trebali jos iliii? 😊
Breskva svidaju mi se sve namirnice sto si uzela...partyyyy ❤😁 i sve mi to tvoje mirise na +....pogotovo zbog temp...do sad ti nije bilo ovako jel? Pad pa rast?? Drzim fige da je to bio imp.pad i da se točkica smjestila čvrsto kod svoje mame ❤💪
Ajme cuuuree, bas sam uzbudjena zbog vasih simptoma, totalno dobro zvuce! Sljedeci tjedan cemo u ovo vrijeme skoro sve znati na cemu smo!
Koji dpo najvesce dolazi taj pad temp? I koliko dana prije m pocne padati?
Meni je ujutro temp bila dosta visoka i onda sad idem bezveze izmjeriti jer se osjecam bas dosta lose, a kad ono 36,2 😟 to znaci da je nemoguca t ili? 7dpo
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Draga ne brini,sve si prekrila sto si trebala. Vazno je par dana prije pika,dan pika i 2 dana poslije pika... tako barem ja odprilike. Ja sam ovaj mjesec prekrila par dana prije pika, a pik sam ulovila u 10 navecer ,a akcija je bila oko 6 ujutro par sati poslije jer mi je dragi spavao i jos jednom taj dan navecer i tu sam osjecala O bolove,sutradan nismo jer sam bila cijeli dan u nekom diru i navecer na domjenku. Vjerujem da sam glavninu prekrila. 👍😁
Nadam se da ce ti upalit ovaj mjesec,bas zato sto ti je prosli bio tuzan. Jedva cekam da pocnemo piskit testice 🤞❤️
Curke mislim da je to neka od vas to vec pisala ali mi se neda traziti. Zanimaju me kakvi su grcevi ako je trudnoca u pitanju. Ima li kakve razlike sa onima u pms. Meni bi nepozeljna trebala doci za 2 ili za 4 dana nisam sigurna tocno iz razloga sto mi je aplikacija Glow prepoznala pik i pise da trebam dobit 30ti dan ciklusa. Imam neka boluckanja kao pred M i grudi me bole vec jedno 3 dana a od danas malo jace ali nista znacajno. Doktorica mi je dala progesteron da pijem pa ne znam dal i on radi nesto osim toga sto zaspem u roku pol sata od kad ga popijem..... zelim nam pun bor pluseva ovaj Božić ❤😘❤😘
1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana
Cure moje cini se da ce kod mene uskoro pik.. Kad mislite? Sutra, vec danas ili? Aplikacija mi napisala da je to 0.77 :-) https://ibb.co/gzfMkWn
Cure moje cini se da ce kod mene uskoro pik.. Kad mislite? Sutra, vec danas ili? Aplikacija mi napisala da je to 0.77 :-)https://ibb.co/gzfMkWn
Jako jako brzo, sutra definitvno PIK 👍
Curke mislim da je to neka od vas to vec pisala ali mi se neda traziti. Zanimaju me kakvi su grcevi ako je trudnoca u pitanju. Ima li kakve razlike sa onima u pms. Meni bi nepozeljna trebala doci za 2 ili za 4 dana nisam sigurna tocno iz razloga sto mi je aplikacija Glow prepoznala pik i pise da trebam dobit 30ti dan ciklusa. Imam neka boluckanja kao pred M i grudi me bole vec jedno 3 dana a od danas malo jace ali nista znacajno. Doktorica mi je dala progesteron da pijem pa ne znam dal i on radi nesto osim toga sto zaspem u roku pol sata od kad ga popijem….. zelim nam pun bor pluseva ovaj Božić ❤😘❤😘
Moze biti od njega da. Ja sam ga pila navecer prije spavanja. Jer ako bi popila prije ma za 10 minuta ja sam gotova.
Cure moje cini se da ce kod mene uskoro pik.. Kad mislite? Sutra, vec danas ili? Aplikacija mi napisala da je to 0.77 :-)https://ibb.co/gzfMkWn
Vrlo brzo. Mozda cak i u noci. Piski sutra opet pa ak bude svijetlija znaci da je bio u noci.
Sortiraj odgovore
Najstariji