Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lalla
    13. Prosinac 2019. 09:02

Meni je danas 7-8 dpo i nemam nikakve simptome. Normalan apetit, sise normalne, nemam mucnine, normalno spavam, nista me ne boli, ne smrdi mi nista posebno. Ah, nista ni ovaj mjesec 

• anaid
    13. Prosinac 2019. 09:07

Jutro curke, evo kod mene malo i snijega, bas je lijepo iscekivanje Bozica sa pogledom na snijeg 😍
    Ja neznam koji sam DPO. Ffriend kaze jedno  premom drugo. Ali nekako se vodim posto je u nedjelju bio pik da je recimo O bila zadnje u ponedjeljal, pa ajde brojim tek 4.. sporo vrijeme ide..
    Simptomi nista, osim bijeli gusti pojacani iscjedak.

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Tommyfame
    13. Prosinac 2019. 09:23

Jutrooo cure :)

Kako ste?
    Ja evo prijavljujem i dalje bolne grudi (vec tj dana) i ono sto mi je novo je da me cicke svrbe hahha evo neznam jesam luda ili sta..ko da se nisam prala godinama 🤣🤣

Trebam dobiti za 3 dana..ostalih simptoma nema..

Nadoburno kupih test jutros..nek se nađe:)

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

• anaid
    13. Prosinac 2019. 09:43

tommyfame

Kako ste?
    Ja evo prijavljujem i dalje bolne grudi (vec tj dana) i ono sto mi je novo je da me cicke svrbe hahha evo neznam jesam luda ili sta..ko da se nisam prala godinama 🤣🤣

Uhhh svaka cast sto jos nisi pisnula ni jedan, ja imam doma kineza ta cijelu 2020 😂😂

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Tommyfame
    13. Prosinac 2019. 09:58

anaid

tommyfame

Kako ste?

Uhhh svaka cast sto jos nisi pisnula ni jedan, ja imam doma kineza ta cijelu 2020 😂😂

Hahahha ma jos mi je rano a neda mi se bacat silne pare da gledam -
    No da i ja sam sad narucila hrpu kineza 🤣🤣 isplativije je

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

Napokon 2804
    13. Prosinac 2019. 10:56

Hrpa simptoma a jedan sve lijepsi od drugog. Jedva cekam piskanje i kisu pluseva 
    ☺️☺️☺️☺️

• justagirl2201
    13. Prosinac 2019. 11:45

Curke moje vama se cini ko da ssm jucer imala biokemijsku jer sam ulovila pik tocno 14dc...ocito mi ti hormoni i beta malo poravnali ciklus ne znam....samo nek se primi i ovaj put ne ode 😕 simptomi su svi tu kao i onda...grudi, kremasti iscjedak, grcici....ne znam sto ocekivat ali znam da treba bit strpljiv....od ❤ vam svima zelim plusice pod bor i svi simptomi koje pisete mirisu na + ! Dugo nije bilo....tko ce otvorit sezonu plusica?? Idemooooo ❤❤❤❤

Nova19
    13. Prosinac 2019. 11:47

Justagirl kada moraš ne dobiti?? Kada ti piškiš 👏👏👏??

Tommyfame
    13. Prosinac 2019. 11:56

justagirl2201

Curke moje vama se cini ko da ssm jucer imala biokemijsku jer sam ulovila pik tocno 14dc…ocito mi ti hormoni i beta malo poravnali ciklus ne znam….samo nek se primi i ovaj put ne ode 😕 simptomi su svi tu kao i onda…grudi, kremasti iscjedak, grcici….ne znam sto ocekivat ali znam da treba bit strpljiv….od ❤ vam svima zelim plusice pod bor i svi simptomi koje pisete mirisu na + ! Dugo nije bilo….tko ce otvorit sezonu plusica?? Idemooooo ❤❤❤❤

Mislim da je Flo otvorila sezonu..znaci sad vec imamo vise nego prošli mjesec haha no idemo daaaljee 💪💪

🤞🤞🤞 saljem vibracijeee ~~~~~~
    Kad planiras piskit?

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

Breskva
    13. Prosinac 2019. 11:58

Joooj bilo bi fenomenalnooo da krenu plusici vise ❤️🥰
    Ja sam danas isla u nabavku uzela test,uloske,nocurak i gin  😂 pa cemo vidit sta cemo od toga iskoristit...
    Ja sam 7 dpo temp se drzi 👍, cice rasturaju ,bole desni i krvare tjekom pranja,osjecaj je pola pola da se nadam.. vidit cemo  🤞☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.