Meni je danas 7-8 dpo i nemam nikakve simptome. Normalan apetit, sise normalne, nemam mucnine, normalno spavam, nista me ne boli, ne smrdi mi nista posebno. Ah, nista ni ovaj mjesec
Jutro curke, evo kod mene malo i snijega, bas je lijepo iscekivanje Bozica sa pogledom na snijeg 😍
Ja neznam koji sam DPO. Ffriend kaze jedno premom drugo. Ali nekako se vodim posto je u nedjelju bio pik da je recimo O bila zadnje u ponedjeljal, pa ajde brojim tek 4.. sporo vrijeme ide..
Simptomi nista, osim bijeli gusti pojacani iscjedak.
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Jutrooo cure :)
Kako ste?
Ja evo prijavljujem i dalje bolne grudi (vec tj dana) i ono sto mi je novo je da me cicke svrbe hahha evo neznam jesam luda ili sta..ko da se nisam prala godinama 🤣🤣
Trebam dobiti za 3 dana..ostalih simptoma nema..
Nadoburno kupih test jutros..nek se nađe:)
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Kako ste?
Ja evo prijavljujem i dalje bolne grudi (vec tj dana) i ono sto mi je novo je da me cicke svrbe hahha evo neznam jesam luda ili sta..ko da se nisam prala godinama 🤣🤣
Uhhh svaka cast sto jos nisi pisnula ni jedan, ja imam doma kineza ta cijelu 2020 😂😂
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Kako ste?
Uhhh svaka cast sto jos nisi pisnula ni jedan, ja imam doma kineza ta cijelu 2020 😂😂
Hahahha ma jos mi je rano a neda mi se bacat silne pare da gledam -
No da i ja sam sad narucila hrpu kineza 🤣🤣 isplativije je
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Hrpa simptoma a jedan sve lijepsi od drugog. Jedva cekam piskanje i kisu pluseva
☺️☺️☺️☺️
Curke moje vama se cini ko da ssm jucer imala biokemijsku jer sam ulovila pik tocno 14dc...ocito mi ti hormoni i beta malo poravnali ciklus ne znam....samo nek se primi i ovaj put ne ode 😕 simptomi su svi tu kao i onda...grudi, kremasti iscjedak, grcici....ne znam sto ocekivat ali znam da treba bit strpljiv....od ❤ vam svima zelim plusice pod bor i svi simptomi koje pisete mirisu na + ! Dugo nije bilo....tko ce otvorit sezonu plusica?? Idemooooo ❤❤❤❤
Curke moje vama se cini ko da ssm jucer imala biokemijsku jer sam ulovila pik tocno 14dc…ocito mi ti hormoni i beta malo poravnali ciklus ne znam….samo nek se primi i ovaj put ne ode 😕 simptomi su svi tu kao i onda…grudi, kremasti iscjedak, grcici….ne znam sto ocekivat ali znam da treba bit strpljiv….od ❤ vam svima zelim plusice pod bor i svi simptomi koje pisete mirisu na + ! Dugo nije bilo….tko ce otvorit sezonu plusica?? Idemooooo ❤❤❤❤
Mislim da je Flo otvorila sezonu..znaci sad vec imamo vise nego prošli mjesec haha no idemo daaaljee 💪💪
🤞🤞🤞 saljem vibracijeee ~~~~~~
Kad planiras piskit?
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Joooj bilo bi fenomenalnooo da krenu plusici vise ❤️🥰
Ja sam danas isla u nabavku uzela test,uloske,nocurak i gin 😂 pa cemo vidit sta cemo od toga iskoristit...
Ja sam 7 dpo temp se drzi 👍, cice rasturaju ,bole desni i krvare tjekom pranja,osjecaj je pola pola da se nadam.. vidit cemo 🤞☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji