Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • justagirl2201
    24. Studeni 2019. 18:09

Mislis Hope???? 

Breskva
    24. Studeni 2019. 18:22

Justagirl draga moja,ja isto vidim crticu jeeeee ❤️❤️❤️
    Samo da potamni,bas sam happy za tebe... 🤞🤞😁😁
    Jer ako ovo bude lazna crta,onda mislim stvarno vise uzalud nam testovi,pa nije valjda da svi daju crte,a na kraju dode menga. Navijammmmm 💋💋💋
    Imas li koje simptome? 

24. Studeni 2019. 19:02

justagirl2201

Sad se opet testirala, probadanje u jajniku i gledam test i nakon 1 minute se pokaze ovo:

https://ibb.co/GsdXRxJ

Znaaam da sam luda i da vas zivciram vec :D

Obecajem nema vise testiranja bar 3 dana! Imam jos jedan test i cekat cu dok ne bude kasnila M….moram prestat…ko neka crazy woman sam 😂😂😂

Vidi se crtica da 👍👍👍👍👍. Probaj jos koji ili odi vaditi betu. Drzim 🤞🤞🤞

Napokon 2804
    24. Studeni 2019. 19:33

justagirl2201

Mislis Hope????

Daaaaa sutra odma betu vadit. Ja cu sutra isto test radit ako nocas ne procurim

24. Studeni 2019. 19:37

justagirl2201

Crne rupe ja inace imam jaaako bolne…za hitnu…zadnjih par mjeseci ne…al kad sam jedno vrijeme imala stalno za vrijeme svake M - mucnina, povracanja, preznojavanja, nesnosni bolovi, injekcije na hitnoj, slabost….onda sam imala neku jaku upalu i dr.mi reko da sam od tog imala tak bolne…pa mozda da odes na papu za svaki slucaj?

Radila sam papu ove godine prije 5mj bio nalaz gotov da je sve ok,a prije toga sam imala isto jednom tako bolnu M pa sad ne znam..kad sam mu rekla za bolove dobila sam samo tablete na recept za bolove i to iskljucivo kad procurim jer ublazava bolove i utjece na taj nacin da skracuje M,odnosno ne osjetim grceve ali curim jako pa tablete valjda djeluju na nacin da ubrzaju sav proces 🤔🤦‍♀️

MalaD
    24. Studeni 2019. 19:45

Zene moje.. Danas mi je 5dan ciklusa i menga mi je od jucer popodne onak jakooo slabasna.. Inace imam oko 6-7 dana onak srednje. Danas pa sam dobila grceve kao sto imam prije menstruacije.. Hmm. Ima koga da mu se tako nesto desava?

24. Studeni 2019. 20:24

MalaD

Zene moje.. Danas mi je 5dan ciklusa i menga mi je od jucer popodne onak jakooo slabasna.. Inace imam oko 6-7 dana onak srednje. Danas pa sam dobila grceve kao sto imam prije menstruacije.. Hmm. Ima koga da mu se tako nesto desava?

Moja ideja bi mogla biti samo da se endometrij oljustio kako treba i zato jesu ti grcevi pa sve to izlazi van...

Arwen87
    24. Studeni 2019. 21:10

Cure drage,trebam savjet/preporuku!
    Odlucila sam otici na privatno i prekontrolirati spolne hormone!
    Sto ste vi sve radile?
    Sto da trazim da mi odrade?
    Hvala☺️ 

• justagirl2201
    24. Studeni 2019. 21:22

Curke drage...sise napuhane, bradavice bole, povisena temp ali i upravo sada smeđi iscjedak...bojim se da vjestica dolazi :( vidjet cemo sutra...u svakom slucaju idemo dalje!!! ❤

Breskva
    24. Studeni 2019. 21:32

Justagirl,evo jedan savjet neznam ako ijedna od vas je to radila... ali ja  to oduvijek prakticiram da vidim dali dolazi crvena uzmem stapic za usi i gurnem si  tamo dole i tu odmah skuzim dali dolazi,ako je blago crveno doci ce taj dan,ako je ful crveno evo je za 2/3 sata. Pa eto ako ces probaj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.