Crne rupe jel inace imas tako bolnu M?
Pa zadnji put kad je bilo tako bilo je u 5mj kada je bila biokemijska..ali ovaj mjesec nije ni kasnila,mada sam u petom napravila na dan ocekivane test pa je bio pozitivan,ali sam minutu prije ispita voznje morala na wc i samo je nesto pljusnulo i imala sam uzasan izljev i katastrofalne bolove,tako da... znaju biti bole kako koji mjesec,ali ovako jako da se preznojavam ne..🥵🤔
justagirl2201 i LELA ja ne vidim nista 🙈🤷♀️ pricekajte da vam kasni menga.. ovako se samo opterecujete i bude vam jos gore. Znam po sebi, mi pokusavamo 2 godine skoro i svaki mjesec sam tako gledala,okretala i svaki put sam vidjela neku svjetlu crticu🙄 ali drzim vam fige da bude prava crtica kroz koji dan❤
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Hmmm...cudno da ne vidis na ovoj zadnjoj fotki sto sam uploadala? Jako je slabo ali se vidi blaaaago roza slaba linija...uzivo je tu....a hoce li biti nesto od toga vidjet cemo :) ne bih pratila i radila testove da nisam prije 3 dana imala spotting...to nemam nikad...kad M dode onda dode...a tad su bili grcevi, taj spotting i onda nista nakon toga...zato me povuklo i zato mislim da se nesto dogada....a vidjet cemo svakako :)❤
Sad se opet testirala, probadanje u jajniku i gledam test i nakon 1 minute se pokaze ovo:
https://ibb.co/GsdXRxJ
Znaaam da sam luda i da vas zivciram vec :D
Obecajem nema vise testiranja bar 3 dana! Imam jos jedan test i cekat cu dok ne bude kasnila M....moram prestat...ko neka crazy woman sam 😂😂😂
Sad se opet testirala, probadanje u jajniku i gledam test i nakon 1 minute se pokaze ovo:
Obecajem nema vise testiranja bar 3 dana! Imam jos jedan test i cekat cu dok ne bude kasnila M….moram prestat…ko neka crazy woman sam 😂😂😂
Nemoj par dana pokusaj se suzdrzati ili idi i vati betu pa ces znati ovako ces se samo izluditi ali meni ovo ide na plus 🤞🏻💪🏻🥳🥳
Justgirl2201 crta je tu! Nadam se da ce tamniti. 💕😘LELA vidi se bijela crta sa obrubima pa mislim da to nije to.. Al nadam se da se varam. Drzim vam palceve! ❤️
Obecajem nema vise testiranja bar 3 dana! Imam jos jedan test i cekat cu dok ne bude kasnila M….moram prestat…ko neka crazy woman sam 😂😂😂
Ovdje se vidi, nadam se da ce ti tamniti😊kad bi trebala ne dobiti?
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Hvala...sutra ili prekosutra trebam dobit..nadam se da je to to 🤞 ak ne, idemo dalje ❤
Hvala…sutra ili prekosutra trebam dobit..nadam se da je to to 🤞 ak ne, idemo dalje ❤
Ovo je pozitivan test 😍😍😍😍
Crne rupe ja inace imam jaaako bolne...za hitnu...zadnjih par mjeseci ne...al kad sam jedno vrijeme imala stalno za vrijeme svake M - mucnina, povracanja, preznojavanja, nesnosni bolovi, injekcije na hitnoj, slabost....onda sam imala neku jaku upalu i dr.mi reko da sam od tog imala tak bolne...pa mozda da odes na papu za svaki slucaj?
Sortiraj odgovore
Najstariji