Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • justagirl2201
    18. Studeni 2019. 21:06

Nama isto ovo 5.ciklus! Sve više sličnosti nalazim :) Ja sam ovaj ciklus pila nocurak u kapsulama od negdje 3.dana ciklusa do ovulacije i fakat se vidjela promjena u iscjedku! Inace ja nemam taj bas klasicni rastezljivi o kojem svi pricaju, vise onak bjeli kremasti pa vodenasti al ovaj ciklus mi je par dana prije O na gacicama bas bio prozirni neki ugruscic i bas se rastegnuo! To prije nisam imala tak da ak ovaj mj.nista opet od prvog dana M nastavljam s nocurkom pa.opet sve do ovulacije jer tu bas mora bit pauza od tjedan dva, a navodno pomaze u stvaranju plodne sluzi i svasta nesto. A taj prenatal? Za sta ke to? Di uzimas? Kolko kosta? I ovo sto si rekla za obe narkomane, to i mene boli..najvise zbog bebica i zbog lakoce kojom ti ljudi dobiju dijete. 

Breskva
    18. Studeni 2019. 22:57

Mozda bi trebala probat i ja s tim kapsulama.
    Vidit cu sada ako dode menga pa cu probat,nemam sta izgubit... a te prenatal pijem jer sadrze folnu kiselinu, a ona je bitna za one koji pokusavaju zatrudnit i cak se pije dok si trudan, ima dosta vitamina i meni bitno zeljezo jer sam dobar period zivota bila jako anemicna i pomaze mi da to reguliram. Baci malo oko na internetu ako ti se da.platila sam oko 160 kn i ima ih za 3 mjeseca.

Aneee
    18. Studeni 2019. 22:59

Breskva

Ovo ce biti zanimljiv tjedan… juuu jedva cekam da testanje krene,mora da bude plusica ko kise ovih dana ➕➕➕➕➕
    Kod mene 2 testa cekaju spremna. 🤞☺️
    Inace nesto sam prije citala po netu u vezi onog bjelanjak iscjedka u vrijeme O, zanima me dali je kod vas inace ful izrazen? I dali se vodenast iscjedak/vlaznost bez bjelanjka smatra isto ovulacijom?

Ja nikad ne primjetim razliku u iscjedku...količinski da uvijek drugcije, a izgledom mi nekako sve isto nez 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

19. Studeni 2019. 05:46

VIII ODBROJAVANJE  2019
    Suncica5 - 19.11.2019 - 0 dana🌱
    Breskva - 23.11.2019 - 4 dana🌱
    Arwen87 - 23.11.2019 - 4 dana🌱
    Crnerupe - 24.11.2019 - 5 dana🌱
    Emilijal - 25.11.2019 - 6vdana🌱
    Martina1982 - 28.11.2019 - 9 dana 🌱
    IX odbrojavanje 2019
    Nova19 - 1.12.2019 - 12 dana🎆
    Mallla - 4.12.2019 - 14 dana🎆
    Sanja0508 - 9.12.2019 - 20 dana🎆
    Marinalin - 9.12.2019 - 20 dan🎆
    Tera_ - 13.12.2019 - 24 dana🎆
    AnKol - 15.12.2019 - 26 dana🎆
    Zvjezdica37 - 15.12.2019 - 26 dana🎆
    Tommyfame - 16.12.2019 - 27 dana🎆

Aneee
    19. Studeni 2019. 09:02

Dobro jutro, i ima kakvih novosti?? 😃
    Ja sam skroz skrenula s pameti počela sam sanjati da sam trudna 🤭🤭

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Aneee
    19. Studeni 2019. 09:42

Neka od vas probala ovaj gel? 
    https://ibb.co/1zZg4mV

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

19. Studeni 2019. 11:06

ana.b.

Nisam ali sam ga vidla sto puta i jednom sam dosla u napast da ga kupim ali nisam. Di si ti u Njemackoj? Ja sam u Augsburgu. Kod mene tempica danas 37.0 na 4DPO. Narucila sam si neke testice sa neta. Iste kao i Lh trakice. Pa cemo vidit oce li bacat sjene ili ce se ispostavito da je dobar. Nemam nikakvih simptoma. 

Aneee
    19. Studeni 2019. 15:08

Martina1982

ana.b.

Nisam ali sam ga vidla sto puta i jednom sam dosla u napast da ga kupim ali nisam. Di si ti u Njemackoj? Ja sam u Augsburgu. Kod mene tempica danas 37.0 na 4DPO. Narucila sam si neke testice sa neta. Iste kao i Lh trakice. Pa cemo vidit oce li bacat sjene ili ce se ispostavito da je dobar. Nemam nikakvih simptoma.

Ja jučer naručila i danas stiglo pa ću da isprobam 😃
    Günzburg..nismo daleko 😁 
    Ja sam do sad samo clearblue koriatila I meni je dobar...A tamo još nisam nikako mjerila kad imam lude smjene pa mi se nekako ne isplati 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

19. Studeni 2019. 15:19

ana.b.

Martina1982

ana.b.

Günzburg..nismo daleko 😁
    Ja sam do sad samo clearblue koriatila I meni je dobar…A tamo još nisam nikako mjerila kad imam lude smjene pa mi se nekako ne isplati 😅

A zezas pa to je nekih 50 km. Eto ako se nades ikad u Augsburgu javi se 😁. Onda nam javi djelovanje 😁 ak mislis na mjerenje tempice. Ja ti ju mjerim ujutro kad se dignem. Tipa operem zube. Nekad zaboravim pa naknadno izmjerim. I stvarno je uzorak tu. Prije O bude ispod 36.4 nakon O pone se i to je to. 

Aneee
    19. Studeni 2019. 16:23

Martina1982

ana.b.

Martina1982

ana.b.

Günzburg..nismo daleko 😁
    Ja sam do sad samo clearblue koriatila I meni je dobar…A tamo još nisam nikako mjerila kad imam lude smjene pa mi se nekako ne isplati 😅

A zezas pa to je nekih 50 km. Eto ako se nades ikad u Augsburgu javi se 😁. Onda nam javi djelovanje 😁 ak mislis na mjerenje tempice. Ja ti ju mjerim ujutro kad se dignem. Tipa operem zube. Nekad zaboravim pa naknadno izmjerim. I stvarno je uzorak tu. Prije O bude ispod 36.4 nakon O pone se i to je to.

Ko bi reko 😁 naravno...eto idući mj ću probati s tim pa ćemo viditi...danas imam čitavo vrijeme osjećaj da ću dobiti ...još na poslu osjetila "izlijev" trčim na wc kad ono samo obilni  iscjedak 🤔
    A mi je teško kad imam noćnu kad bi onda mjerila temp poslije podne kad se probudim ?? 😅 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.