Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anaid
    18. Ožujak 2021. 19:07

Joja jesam te ubola ? 😂
    Zoe ta nasa psiha cudo jedno..a dok bus trudna nebu simptoma 😁

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Joja 🙏
    18. Ožujak 2021. 19:16

anaid

Jojajesam te ubola ? 😂
    Zoeta nasa psiha cudo jedno..a dok bus trudna nebu simptoma 😁

Jesi jesi jesi hehehe predobro 🥰😘🤗 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    18. Ožujak 2021. 19:29

anaid

Dorisjesi ti to bila na Maldivima ???? 😍😍😍 jaoooooooooooo…
    Pokloncic na speku a ja pecem pizzu, kvragu i linija 🤣🤣

Anaid Daaaa😍😍 medeni mjesec 2018.🏖️

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    18. Ožujak 2021. 19:29

Joja 🙏

Doris mislim da sam te nasla? Ajmeee koliko sam ih krivih dodala ahahaha maloprije sam povukla jedno 5 zahtjeva ahahha
    Pokloncic jesi ti ova zgodna crno bijela slika 🥰

Joja jesi jesi 😘

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

18. Ožujak 2021. 19:40

Joja evo na poslu se napokon nesto zaguzvalo i ima posla za razliku od proslih mjesec dana pa nisam imala vremena tipkati kao inace 😂 onda isla zubaru,moram li reci da sam pocela plakati na stolcu,kaze da su mi zivci neunistivi i koliko god pokusa umrtvit zivac ne da se,za 3 tjedna opet idem k njoj i onda ce vidjet jel spasen ili ce morati van 🙄 ali sad cu nastojat cesce pisatiii,mislim da nece bit nekih problema 😂 kako si mi tiii? Jel ima ovulacije na vidiku?
    Sayuri ja uzela melatonin Pura activ od Esi,to je valjda dobar jel? Muz rekao da ce i on uzimat jer ima problem sa spavanjem kad mijenja smjene,mislim da mu ne moze odmoci pa cemo vidjeti 😎
    Anaid kako si nam? Jel ima kakvih simptomcica? Cestitam ti na uspjesnom pregledu i da te doktor uspio smiriti,a mozda ne bi bilo lose ovoga prijavit ministarstvu pa poduzmu nesto,bas nije normalno da stvara dodatni stres u ionako stresnom razdoblju,pogotovo sa tim dijagnozama 🤐
    Pokloncicu kako si nam ti?vidim jos ti je prerano za te simptome ili se barem nadas da nece bit takvih teskih simptoma? Ma bitno da beba raste i da sve bude u redu,ostalo je sporedno ☺️
    Anitram tebe sam nasla jos daavno prije na fb,ali nisam dodala,medutim sad ako te uspijem nac dodajem te!
    Lucky tebe cu isto nac makar mi to bilo zadnje,ti tajanstvena zeno! 
    Zoe kako stojimo s tvojim ciklusom? Muz ce brzo doma? Nece te bit par dana sve mi se cini 💪🏻😎
    Anchy sto se tice vrkute mislim da si ti pitala..ja sam prezadovoljna,pijem ju vec tjedan dana i prije nego sam zadnju M dobila ublazila je sve moguce simptome koji su postojali,a i osjecam se napucanija energijom i imam vec sad vodeni iscjedak u veeelikoj kolicini sto mi se inace nikada ne dogada nakon M,ali antiram je rekla da je sve okej pa se ne stresiram oko toga,ima da nam jajnici izbacuju jaja ko muski spermice 😂😂🙈
    Ostale curke nemojte zamjeriti ako kojoj nisam odgovorila ili ima nesto di bi se nadovezala na neku temu,ali ovo je bilo iz glave sto sam pohvatala na brzinu prije zubara u cekaoni 🙈 nadam se da ste mi sve dobro 😇🙈

Pokloncic13
    18. Ožujak 2021. 19:55

Doris i Anaid i Hope vas još nisam skupila Pikachuice moje! Ajmo! 
    Ps sad mi je muka jer sam se čini se,prezderala..

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

18. Ožujak 2021. 19:55

E da...mislim da nam je Tonia pisala da slavi rodendan? Neka ti je ovaj najsretniji,ali manje sretan od iduceg i da iduci proslavis u troje ili vise ☺️☺️☺️🥳🥳🥳🥳 lijepe torte radis,ako radis i u fusu,dogovorit cemo se nesto ako se moze naruciti,ja volim jest al bogami radit mi se ne da😎😂
    Mislim,ali samo mislim da sam uspjela nac Lucky,Doris i mozda potencijalno joju,ali nista ne dodajem dok ne pokopcam jesam u pravu il ne 😂😂😂

18. Ožujak 2021. 19:56

Pokloncic13

Dorisi Anaid i Hope vas još nisam skupila Pikachuice moje! Ajmo!
    Ps sad mi je muka jer sam se čini se,prezderala..

Ja tebe pokusavam nac al ne ide mi nesto 😂😂😂

Pokloncic13
    18. Ožujak 2021. 20:01

Evo ima me kod Lucky od nje je sve krenulo 🙊
    Bw slika-plaža-šešir 😎

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

18. Ožujak 2021. 20:06

Pokloncic13

Evo ima me kod Lucky od nje je sve krenulo 🙊
    Bw slika-plaža-šešir 😎

Ne mogu preko Lucky nac,trazim skroz okolnim putevima pa slazem kockice ☺️ Mogu probat zapratit,al mozda zapratim krivu osobu 🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.