Pokloncic izgubila sam te 😱 moram pocet zapisivat nickove s foruma i imena profila hahaha 😂 al sam 90% sigurna da sam lucky nasla 😂
Dorisi Anaid i Hope vas još nisam skupila Pikachuice moje! Ajmo!
Ps sad mi je muka jer sam se čini se,prezderala..
Pokloncic13 daj neki hint da te nađemo 🙉🤔😉
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
E sad vise nemam pojma koja je koja 😂😂 neka me ubola a nebrem skuzit koja bi to bila 🤣🤣
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
E da…mislim da nam je Toniapisala da slavi rodendan? Neka ti je ovaj najsretniji,ali manje sretan od iduceg i da iduci proslavis u troje ili vise ☺️☺️☺️🥳🥳🥳🥳 lijepe torte radis,ako radis i u fusu,dogovorit cemo se nesto ako se moze naruciti,ja volim jest al bogami radit mi se ne da😎😂
Mislim,ali samo mislim da sam uspjela nac Lucky,Doris i mozda potencijalno joju,ali nista ne dodajem dok ne pokopcam jesam u pravu il ne 😂😂😂
Ajde ajde Hope, samo daj...ako te odmah prihvatimo to je to 😂
Ciklusi 30-36 dana
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
E da…mislim da nam je Toniapisala da slavi rodendan? Neka ti je ovaj najsretniji,ali manje sretan od iduceg i da iduci proslavis u troje ili vise ☺️☺️☺️🥳🥳🥳🥳 lijepe torte radis,ako radis i u fusu,dogovorit cemo se nesto ako se moze naruciti,ja volim jest al bogami radit mi se ne da😎😂
Mislim,ali samo mislim da sam uspjela nac Lucky,Doris i mozda potencijalno joju,ali nista ne dodajem dok ne pokopcam jesam u pravu il ne 😂😂😂
Ajde ajde Hope, samo daj…ako te odmah prihvatimo to je to 😂
Pokusat cu s tobom cisto da vidim intuicija jel mi ispravno govori 😂 e da,al ja vas na instagramu stalkam 🙊🙈
Hahaha poklincic mislim da sam i tebe ubola 😁
Hope tebe bas nema kad nam je najzanimljivije, sad ti nas trazi 😍😍znas da mi vec palo na pamet da ga negdje prijavim, sam se bojim da nis nebum dobila sa time... jedino ko sto je martina rekla, evo mu debeli 🖕🖕🖕🖕.... da bog da ga vise ne vidim u zivotu....
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Evo ima me kod Lucky od nje je sve krenulo 🙊
Bw slika-plaža-šešir 😎
Jesam li te?🤭
Ciklusi 30-36 dana
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Ajde ajde Hope, samo daj…ako te odmah prihvatimo to je to 😂
Pokusat cu s tobom cisto da vidim intuicija jel mi ispravno govori 😂 e da,al ja vas na instagramu stalkam 🙊🙈
Ajde ajde, čekam 🤭😄
Ciklusi 30-36 dana
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Hahaha poklincicmislim da sam i tebe ubola 😁
Hopetebe bas nema kad nam je najzanimljivije, sad ti nas trazi 😍😍znas da mi vec palo na pamet da ga negdje prijavim, sam se bojim da nis nebum dobila sa time… jedino ko sto je martinarekla, evo mu debeli 🖕🖕🖕🖕…. da bog da ga vise ne vidim u zivotu….
A sto da radim kad mi se zaguzvalo na poslu i doma zadnjih dana 🙊🙈 naci cu vas ja sve.. lucky sam nasla po fusu i psu,sad vas povezujem preko nje i jos jedne forumasice 😎🙈
Znaci ovo mi je prekrvavo..dodaju me stvarne žene i nemrem povezat price s imenima,nickovi mi nemaju veze s vezom osim Anaid hahahahha pa ranit ću se 🙊
Sad ću rezimirat Pokloncic sa slikom na instagramu pa možda da svaka sebe tak 😎🤷♀️
Ja sam plaža-šešir,kupači-more-crno bijela fotka!
Drago mi je ljepotice krasotice moje ❤️
Ali cure! Kako ste sve divne! 😍😍😍
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji