Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Ožujak 2021. 20:10

Pokloncic izgubila sam te 😱 moram pocet zapisivat nickove s foruma i imena profila hahaha 😂 al sam 90% sigurna da sam lucky nasla 😂

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    18. Ožujak 2021. 20:11

Pokloncic13

Dorisi Anaid i Hope vas još nisam skupila Pikachuice moje! Ajmo!
    Ps sad mi je muka jer sam se čini se,prezderala..

Pokloncic13 daj neki hint da te nađemo 🙉🤔😉

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

• anaid
    18. Ožujak 2021. 20:12

E sad vise nemam pojma koja je koja 😂😂 neka me ubola a nebrem skuzit koja bi to bila 🤣🤣

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    18. Ožujak 2021. 20:12

Hopeforyou

E da…mislim da nam je Toniapisala da slavi rodendan? Neka ti je ovaj najsretniji,ali manje sretan od iduceg i da iduci proslavis u troje ili vise ☺️☺️☺️🥳🥳🥳🥳 lijepe torte radis,ako radis i u fusu,dogovorit cemo se nesto ako se moze naruciti,ja volim jest al bogami radit mi se ne da😎😂
    Mislim,ali samo mislim da sam uspjela nac Lucky,Doris i mozda potencijalno joju,ali nista ne dodajem dok ne pokopcam jesam u pravu il ne 😂😂😂

Ajde ajde Hope, samo daj...ako te odmah prihvatimo to je to 😂

Ciklusi 30-36 dana
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +

18. Ožujak 2021. 20:15

💎 💌Doris-S 🌠🐇

Hopeforyou

E da…mislim da nam je Toniapisala da slavi rodendan? Neka ti je ovaj najsretniji,ali manje sretan od iduceg i da iduci proslavis u troje ili vise ☺️☺️☺️🥳🥳🥳🥳 lijepe torte radis,ako radis i u fusu,dogovorit cemo se nesto ako se moze naruciti,ja volim jest al bogami radit mi se ne da😎😂
    Mislim,ali samo mislim da sam uspjela nac Lucky,Doris i mozda potencijalno joju,ali nista ne dodajem dok ne pokopcam jesam u pravu il ne 😂😂😂

Ajde ajde Hope, samo daj…ako te odmah prihvatimo to je to 😂

Pokusat cu s tobom cisto da vidim intuicija jel mi ispravno govori 😂 e da,al ja vas na instagramu stalkam 🙊🙈

• anaid
    18. Ožujak 2021. 20:16

Hahaha poklincic mislim da sam i tebe ubola 😁
    Hope tebe bas nema kad nam je najzanimljivije, sad ti nas trazi 😍😍znas da mi vec palo na pamet da ga negdje prijavim, sam se bojim da nis nebum dobila sa time... jedino ko sto je martina rekla, evo mu debeli 🖕🖕🖕🖕.... da bog da ga vise ne vidim u zivotu....

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    18. Ožujak 2021. 20:16

Pokloncic13

Evo ima me kod Lucky od nje je sve krenulo 🙊
    Bw slika-plaža-šešir 😎

Jesam li te?🤭

Ciklusi 30-36 dana
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    18. Ožujak 2021. 20:18

Hopeforyou

💎 💌Doris-S 🌠🐇

Hopeforyou

Ajde ajde Hope, samo daj…ako te odmah prihvatimo to je to 😂

Pokusat cu s tobom cisto da vidim intuicija jel mi ispravno govori 😂 e da,al ja vas na instagramu stalkam 🙊🙈

Ajde ajde, čekam 🤭😄

Ciklusi 30-36 dana
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +

18. Ožujak 2021. 20:19

anaid

Hahaha poklincicmislim da sam i tebe ubola 😁
    Hopetebe bas nema kad nam je najzanimljivije, sad ti nas trazi 😍😍znas da mi vec palo na pamet da ga negdje prijavim, sam se bojim da nis nebum dobila sa time… jedino ko sto je martinarekla, evo mu debeli 🖕🖕🖕🖕…. da bog da ga vise ne vidim u zivotu….

A sto da radim kad mi se zaguzvalo na poslu i doma zadnjih dana 🙊🙈 naci cu vas ja sve.. lucky sam nasla po fusu i psu,sad vas povezujem preko nje i jos jedne forumasice 😎🙈

Pokloncic13
    18. Ožujak 2021. 20:25

Znaci ovo mi je prekrvavo..dodaju me stvarne žene i nemrem povezat price s imenima,nickovi mi nemaju veze s vezom osim Anaid hahahahha pa ranit ću se 🙊
    Sad ću rezimirat Pokloncic sa slikom na instagramu pa možda da svaka sebe tak 😎🤷‍♀️
    Ja sam plaža-šešir,kupači-more-crno bijela fotka! 
    Drago mi je ljepotice krasotice moje ❤️
    Ali cure! Kako ste sve divne! 😍😍😍

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.