Išla sam kao naći neku vezu s trepavicama i naletila na neku curu koja jedino ima u nastavku blink blink... To me asociralo na treptanje hahahahah al mislim da bi kiksala...
Joja ja sam se nabrijala na vikend i pomaknu mu let još 2 dana,ali nema veze,sve sam preživjela, i ovo ću taman cu jos briseve odradit, za vikend generalka i pripreme da ga sve dočeka kako treba
_
Tonia to si dobro rekla. znači svakako beba koju vidim u zadnje vrijeme ista tata, curice pogotovo šta mi sve radimo, kako se borimo, i dječica na kraju na tatu, to je čista nepravda hahah
Zoe joj daaa u utorak brisevi ahaha skoro zaboravih 😄
Idemo i jedna i druga to obavit pa smo mirne.... u kojoj si ti fazi ciklusa? Pogubila sam se ahahah
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Zoe joj daaa u utorak brisevi ahaha skoro zaboravih 😄
Idemo i jedna i druga to obavit pa smo mirne…. u kojoj si ti fazi ciklusa? Pogubila sam se ahahah
Ja sam 5 dpo. Krajem idućeg tjedna trebam dobit, taman ako je nešto s brisevima, ću stići to riješiti do iduće O. Nadam se. Ugl 27.3. se vraćam na listuuu napokon
Cure evo mene, dr jukic me umirio.. napravio je color dopler uzv, vidi se gestacijska vrecica, on je zadovoljan sa svime sto je vidio. Dobila odmah dupaston, za svaki slucaj i kontrola slijedeci petak...
E SAD, KO MI SE JOS SKRIVA 😍😍
ZOE, JOJA ? Kak da vas najdem koke ?
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Cure evo mene, dr jukic me umirio.. napravio je color dopler uzv, vidi se gestacijska vrecica, on je zadovoljan sa svime sto je vidio. Dobila odmah dupaston, za svaki slucaj i kontrola slijedeci petak…
E SAD, KO MI SE JOS SKRIVA 😍😍ZOE, JOJA ?Kak da vas najdem koke ?
Jeeeeej Bravooo
Curkice booook ❤️❤️❤️ Kome se to pikcine najavljuju,muževi vraćaju,dostavljaju bebece kremice? Opet će biti vikend kresevo 🥰🙊
Kaj se skupljate i po instagramima? Vidim i torte se rade,boze kakve multitasking žene 💪🏻😘
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
E sad prvo idem lajkat od Tonie instać i onda vas odo tražit po fejsu.
I za početak da se ne iznenaditi, moj nick ovdje nema nikakve veze s mojim prvim imenom 🤭🤭🙉
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Ja ne mogu k sebi doc kolko je ova Lucky zgodna 😂
ne zajebavajkoja si ti da i tebe dodam
Dodala sam te 😊 ostale cu kasnije traziti 😅
Anaid jukic je divan gin, dokuzivic isto ako nekome iz vz treba preporuka 😊 sad si mirna
2021. M 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji