Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Ožujak 2021. 21:01

Anchy  obavezno javi rezultate! Sretno 🤞🏻
    Joja evo ne znam sto bi ti rekla,mozda je bio nagli pik izmedu testiranja? Meni je znalo u 4 sata bit pik i nestat,da nisam nosila trakice na posao mislila bi da nisam ni ovulirala 😂😂😂
    anaid tebe sam ostavila za kraj,zadnji plusic,zadnja za ubadanje 😂 valjda nisam fulala 🙈🙊 😇

Tonia♥️
    18. Ožujak 2021. 21:01

Hopeforyou

E da…mislim da nam je Toniapisala da slavi rodendan? Neka ti je ovaj najsretniji,ali manje sretan od iduceg i da iduci proslavis u troje ili vise ☺️☺️☺️🥳🥳🥳🥳 lijepe torte radis,ako radis i u fusu,dogovorit cemo se nesto ako se moze naruciti,ja volim jest al bogami radit mi se ne da😎😂
    Mislim,ali samo mislim da sam uspjela nac Lucky,Doris i mozda potencijalno joju,ali nista ne dodajem dok ne pokopcam jesam u pravu il ne 😂😂😂

Hvala ti draga ♥️♥️♥️ ma nekak imam filling da je ovo zadnji da smo sami ili da bebac nije u buši 😁 ma sve bumo se dogovorile 😁 ja sam se u nickovima sva pogubila 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 vise nis ne znam 🤷

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

18. Ožujak 2021. 21:03

Tonia

Hopeforyou

E da…mislim da nam je Toniapisala da slavi rodendan? Neka ti je ovaj najsretniji,ali manje sretan od iduceg i da iduci proslavis u troje ili vise ☺️☺️☺️🥳🥳🥳🥳 lijepe torte radis,ako radis i u fusu,dogovorit cemo se nesto ako se moze naruciti,ja volim jest al bogami radit mi se ne da😎😂
    Mislim,ali samo mislim da sam uspjela nac Lucky,Doris i mozda potencijalno joju,ali nista ne dodajem dok ne pokopcam jesam u pravu il ne 😂😂😂

Hvala ti draga ♥️♥️♥️ ma nekak imam filling da je ovo zadnji da smo sami ili da bebac nije u buši 😁 ma sve bumo se dogovorile 😁 ja sam se u nickovima sva pogubila 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 vise nis ne znam 🤷

Ne sekiraj se,imam necaka,sestara i sogora dovoljno da me zapamtis nakon toliko narudzbi 😂😂😂 Nadam se da je zadnji rodendan bez bebe 🤞🏻🤞🏻😍☺️

18. Ožujak 2021. 21:06

Malala mi se nadamo za tebe❤️

• anaid
    18. Ožujak 2021. 21:06

Hopeforyou

Anchy obavezno javi rezultate! Sretno 🤞🏻
    Jojaevo ne znam sto bi ti rekla,mozda je bio nagli pik izmedu testiranja? Meni je znalo u 4 sata bit pik i nestat,da nisam nosila trakice na posao mislila bi da nisam ni ovulirala 😂😂😂
    anaidtebe sam ostavila za kraj,zadnji plusic,zadnja za ubadanje 😂 valjda nisam fulala 🙈🙊 😇

Shvatiti cu to kao secer na kraju 🤣🤣🤣 
    Jel nam hope crvenokosa m.s.m ? 😍

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Joja 🙏
    18. Ožujak 2021. 21:10

Zoe i hope ooo kod mene je moguce propustit pik ako dva sata ne pisnem ahaha... Par sati mi traje to tamljenje i svijetljenje.... Ne znam.... Vidjet cu ujutro kako ce bit... Idem se skockat da muzica docekam u punom sjaju ahahha... 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

18. Ožujak 2021. 21:13

anaid

Hopeforyou

Anchy obavezno javi rezultate! Sretno 🤞🏻
    Jojaevo ne znam sto bi ti rekla,mozda je bio nagli pik izmedu testiranja? Meni je znalo u 4 sata bit pik i nestat,da nisam nosila trakice na posao mislila bi da nisam ni ovulirala 😂😂😂
    anaidtebe sam ostavila za kraj,zadnji plusic,zadnja za ubadanje 😂 valjda nisam fulala 🙈🙊 😇

Shvatiti cu to kao secer na kraju 🤣🤣🤣
    Jel nam hope crvenokosa m.s.m ? 😍

Ovo je bilo skroooz svjetlo,ljeto i to 😂 sad sam ponovno prirodna crnokosa 😎 jedno ime i dva prezimena 🙋🏼‍♀️ Ta sam lijepa plavojko ☺️🙋🏼‍♀️🙈

18. Ožujak 2021. 21:13

Joja 🙏

Zoe i hope ooo kod mene je moguce propustit pik ako dva sata ne pisnem ahaha… Par sati mi traje to tamljenje i svijetljenje…. Ne znam…. Vidjet cu ujutro kako ce bit… Idem se skockat da muzica docekam u punom sjaju ahahha…

Ondaaaa pratimo jos sutra,ako ne bude pik onda si propustila ovaj mjesec pikic. Nema veze,plus zato neces 🥳☺️☺️🙊🙈

Joja 🙏
    18. Ožujak 2021. 21:19

malala

zoe🌸

Malala mi se nadamo za tebe❤️

Hvala. 🤭
    Sad sam još ok. Slomit ću se kad ujutro vidim snješka. I ne znam kako slj.tj krenuti u postupak kad radim ujutro. 😩 Valjda se mogu uzv raditi i popodne.

Duso draga.... Drzim ti fige do neba !! Kako god bude to sad ne mozes promijenit... Nemoj bit negativna prije vremena... Razumijem da ti je tesko al probaj se klonit negativnih misli...
     Ja navijam za plus i jedva cekam sutrasnji testić 🥰

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Sanjarka88
    18. Ožujak 2021. 21:20

Kakav je ovo party ovdje? Kako i gdje da vas nađem? 🤣
    Instagram imam Al objava bas i ne 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.