Lucky zao mi je zbog snjeska😞 kak i sama kazes dok vjestica ne dode nada postoji💪
Jolo jos je rano drzim 🤞🤞🤞
Romale izvlacis se s tim pisanjem ko nasi politicari od zatvora😆
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Joli ne jolo
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Lucky zao mi je zbog snjeska😞 kak i sama kazes dok vjestica ne dode nada postoji💪
Jolo jos je rano drzim 🤞🤞🤞
Romale izvlacis se s tim pisanjem ko nasi politicari od zatvora😆
Hahaha oni dobro prolaze pa ću možda i ja hahah
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
Antonela jolo, joli sve je to isto...
Lucky naručila sam od 200 mg i folat kad sam već tamo. Nadam se da će doći brzo. Tek kad sam naručila razmislila sam o carini jer je ukupno bilo 46$... Ali dobro mora se i to piti... 😂
_________
Naravno da se nadam i da je možda još rano, ali svakako sam spremna i na sljedeći ciklus. Kad vidim vaš optimizam moram i ja biti optimistična. 🙂
Od ponedjeljka mjerim bazalnu, pa ću znati na čemu sam. Sljedeća O bi mi trebala biti od 26 do 28, jedino što bi trebao biti desni jajnik koji je pcos, ali dobro s bazalnom ćemo znati jesam li imala O ili ne, a kako sam 23. bit će mi lakše jer ću znati sigurno što mi je zapreka. Tako da će i to biti dobar ciklus, jer će biti "prosvjetljujući". 😂😂
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Anchy samo neka bol u jajnicima, više neki pritisak, kao da ću dobiti, već dva dana i to je sve.
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Jutrooo ☕
Kod mene se pije kavica i citaju zaostatci od sinoc na forumu. 🙃
Mala96(ak sam dobro nick zapamtila) dobro nam dosla 🥰Nadam se da ces imati srece sa lh i da ces odmah otprasiti na teme tridnica. Slobodno nam zalijepis sliku lh pa da
Jutro ! Hvala puno! 🥰
Slobodno me mozete staviti i na popis za odbrojavanje dana, (ne)ocekivana M bi trebala biti po aplikaciji za 14 dana….
Ali otkako radimo na bebi urani mi 3-4 dana. Onda se tjesim bolje i da urani nego da kasni pa se ponadam 🤰
Mi smo i sinoc bili u akciji za svaki slucaj…danas me opet malo boli desni donji dio leda i jajnik…ili si umisljam ili je od hladnoće…vjerujem da mi je ovulacija prosla vec pred par dana…
Ovo je lh od jucer u 17h, planiram napraviti danas popodne na poslu i tamo opet oko 17h… prvi put se susrećem s trakicama pa mi sad zanimljivo 😂 stiglo 40 kom s Aliexpressa nakon 2 mjeseca ali narucila sinoc jos 80, nek se nade za umakanje 😜😂
https://postimg.cc/QBTDhdgd
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Hvala puno! ❤️
Stigle mi trakice nakon 2 mj s Aliexpressa ali sam narucila odmah sinoc jos 80 kom, nek se nade za umakanje 😂
Prema aplikaciji M (ne)treba stici za ravno 14 dana, ali otkako radimo na bebi urani mi 3-4 dana...onda se tjesim bolje nek i urani nego da se nadam...
pokrili smo se i sinoc za svaki slučaj, ali vjerujem da mi je O bila pred par dana... Po aplikaciji je danas...
Ovo je lh od jucer u 17h, prvi put se susrećem s njima, treba upratit sve te nijanse i sjenice😂...
Napravit cu opet danas u podne i oko 17h
Mozete i mene staviti na listu odbrojavanja, bit ce mi lakse kad nas je vise 🤰❤️❤️
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Nemojte zamjerit sto pretrpavam post svojim objavama, pokusavam se snac na forumu 😂
https://postimg.cc/QBTDhdgd
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Pa da, ne znam ni ja iskreno....mozemo samo nagađat, al danas ce past na poslu minimalno 2 umakanja 😂 onda slikam i javim se
O bome naoružanje, sveukupno 120 komada. Dao Bog da mi ne trebalo ni 10 pa poklonim nekome iz grupe 🥰🥰🥰
Prema aplikaciji i prosječnom ciklusu od 32 dana (ne)treba stici 24.4., ali posto su zadnja dva ciklusa bila 26 i 28, (ne)ocekujem ju i ranije
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Evo da ispucam sluzbeno sta mi je ostalo 😊https://ibb.co/jH82HhP
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Sortiraj odgovore
Najstariji