Joli slobodno pij cijeli ciklus.. svaki treci naoravi pauzu… Ja sam pila skroz do pozitivnog testa. Onda sam prestala…. Tako mi je gin savjetovao
Lucky ja sam imala bas takav iscjedak…. Brzosuseci hehe… Inace pred mengu mi je bio mlijecni al na gacicama ljepljiv i onak mrljav….. A u trudnoci isto mlijecni al na gacicama se jako brzo osusi i bude onak skoren bijeli ili zusckasti
Da jbt bas bijelo skoreno, skoro pa ga mogu zastrugat 😂😂
Eto vidis hehehhe jesi primijetila i prije tako? Ja nisam bas..,
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
, sorry što upadam kao padobranac! Svima želim što prije ➕ i da rodite žive i zdrave bebe.
Ja sam s teme mpo. Ovaj mjesec planiram ići u FET , a od stimulacije mi se poremetio ciklus i ne znam kad mogu očekivati M pa sam danas počela pratiti ovulaciju.
Zadnju M sam dobila 15.3. i ponovno 25.3. i krvarila do 4.4.
Zanima me šta mislite jel ovo pik i da li imate iskustva s ovim lh trakicama?! Hvala!
https://ibb.co/v3dVfpB [ibb.co]
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
, sorry što upadam kao padobranac! Svima želim što prije ➕ i da rodite žive i zdrave bebe.
Ja sam s teme mpo. Ovaj mjesec planiram ići u FET , a od stimulacije mi se poremetio ciklus i ne znam kad mogu očekivati M pa sam danas počela pratiti ovulaciju.
Zanima me šta mislite jel ovo pik i da li imate iskustva s ovim lh trakicama?! Hvala!
https://ibb.co/v3dVfpB[ibb.co]
Nisam koristila te trakice ali ovo je pik 100% sretno😊🤞🍀
https://ibb.co/v3dVfpB[ibb.co]
hm, pitanje! imala si 15.3 pa opet 25.3? pa krvarila preko 10 dana? ne znam da je to drugo obicna menstruacija bila.
👩33g
👨42g
👦4g
Joli slobodno pij cijeli ciklus.. svaki treci naoravi pauzu… Ja sam pila skroz do pozitivnog testa. Onda sam prestala…. Tako mi je gin savjetovao
Lucky ja sam imala bas takav iscjedak…. Brzosuseci hehe… Inace pred mengu mi je bio mlijecni al na gacicama ljepljiv i onak mrljav….. A u trudnoci isto mlijecni al na gacicama se jako brzo osusi i bude onak skoren bijeli ili zusckasti
E takav iscjedak cijelu t me pratio a sad sam suva ko barut 😂😂😂🤞
Cure , hvala na odgovorima. Nadam se da je to to i da konačno dočekam M i da idemo po bebe.
Simba ma nije trudnoća. Imala sam transfer 1 blastociste 4.3, a 13.3. beta negativna.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Joja i Anchy hvala na odgovoru 💚
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
E takav iscjedak cijelu t me pratio a sad sam suva ko barut 😂😂😂🤞
Zbog tebe i tvog filtriranja sam morala i jutros pisnut kineza, al ne vidim nista 🤷🏻♀️
Di ti je😂🥰🤞
Jutro lipe moje!
Kako ste?
Sto ima uzivate li u nedjelji 😊
Vidim na listi puno vas treba NE dobiti u sljedeca 3 ili 4 dana! Ima li kakvih simptoma novih?
Puse vam saljem 😘
Jutro ženskice 🥰
Evo Anchy, evo peseki prošetani 😁 jucer radila mami punč tortu i mislim da ako ju itko proba, da će se odmah napit 🤦🤦🤦pretjerala sam s rumom 🙄
Mene svako malo ko zabolucka lijevi jajnik, on bi trebao ovulirati ovaj mj... ali trakice su još mrtve...al necemo ovu O ništa pokušavati zbog antibiotika, ali zanima me kad cu ju ulovit . Tvoje su još na istom trakice?
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi