Antonela opusti se testici su mrak! Sve ce to biti tip top
Bacaj nam trudnicke prasine i zaprasi na one lijepse teme zimske bebice
Lucky 😔, bas mi je žao. Šaljem veliki zagrljaj! 💕
-
Martina, žao mi je, drži se.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Martina baš mi je žao. Baš je frustrirajuće kad stalno nešto polovično uspjeva. Jel možeš radit još kakve testove, preglede? Ili si to sve obavila? Mislim da sam od ljeta na forumu, i imala si par puta poz test, ili sam pobrkala nešto?🤔
👩33g
👨42g
👦4g
Martina baš mi je žao. Baš je frustrirajuće kad stalno nešto polovično uspjeva. Jel možeš radit još kakve testove, preglede? Ili si to sve obavila? Mislim da sam od ljeta na forumu, i imala si par puta poz test, ili sam pobrkala nešto?🤔
U pravu si da. Vidit cemo sta cemo dalje. Vjerojatno ce biti neke pretrage dalje. Imamo jos 4 smrzlice. Vidit cemo...
Imam sve Symptome da će mjesečnica ujutro doći. Milsim da nemam ni potrebe raditi testove 😔😔😔😔😔😔😔
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Imam sve Symptome da će mjesečnica ujutro doći. Milsim da nemam ni potrebe raditi testove 😔😔😔😔😔😔😔
A bas mi je zao, grlim.
Novi ciklus nova nada, draga
Cure kojima testići nisu pozitivne držim fige za nove pobjede 🤞🤞
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Bok curke. Dajem podrsku svakoj koja ima pozitivan test da takav i ostane i svakoj koja ima negativni da je to zadnji negativni test koji je ugledala.
Ja sam danas nakon DUGO vremena ugledala pozitivan test i morala sam to podijeliti s vama! Doduse pozitivan je test na koronu,ali imam osjecaj da sam bar negdje uspjela dobiti pravi pozitivan test u zadnjih ihahaaaa!
Cuvajte mi se,ja odoh dalje bit umotana u deke kao palacinka pa kad skroz nadodem sebi da mozak funkcionira kako spada,cujemo se.
Do tada ocekujem neke plusice,nemojte biti lijene! Ajmoooo 🤞🏻💪🏻😄🙈
Hopeforyou Baš mi je žao nadam se da nemaš puno bolova i da ćeš biti ok! Meni je problem sljedeći cijeli mjesec sam bez muža. Kada se vratim idemo opet nanovo. Ali svejedno ću raditi O testiće ☺☺☺☺☺☺☺☺.Anchy Ma ja sam psihički ok. Mi smo dugo razmišljali da li bi voljeli ili ne. Ne znam da li će me netko razumjeti ali meni je i ovako život savršen to bi bila dodatna radost ali nismo ludi. Kada vidim u opisima šta ste žene sve prošle svaka vam čast na tolikoj pozitivnosti od vas :)
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Antonela cekamo te na zimskim bebama ;)
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Sortiraj odgovore
Najstariji