Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Joli 🌟
    09. Travanj 2021. 19:56

maybenewmom

HopeforyouBaš mi je žao nadam se da nemaš puno bolova i da ćeš biti ok! Meni je problem sljedeći cijeli mjesec sam bez muža. Kada se vratim idemo opet nanovo. Ali svejedno ću raditi O testiće ☺☺☺☺☺☺☺☺.AnchyMa ja sam psihički ok. Mi smo dugo razmišljali da li bi voljeli ili ne. Ne znam da li će me netko razumjeti ali meni je i ovako život savršen to bi bila dodatna radost ali nismo ludi. Kada vidim u opisima šta ste žene sve prošle svaka vam čast na tolikoj pozitivnosti od vas :)

Taj je i meni nedavno bio pozitivan. Želim ti da ti što bezbolnije prođe i slušaj svoje tijelo, odmaraj se dok ne osjetiš da ti možeš, jer preuranjen povratak u "stvarnost" može biti baš iscrpljujući.
    Ja sam imala dosta izražene simptome, ali hvala Bogu za dva tjedna sam bila skoro pa stara.

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Antonela122🐘🌠
    09. Travanj 2021. 20:40

Evo bila na hitnoj,na uzv se nista ne vidi,reko dr da mi nece jos dati tabletice nego da se za 10 dana javim kod svoje dr kad se bar gv vidi pa da znamo da je trudnoca u maternici,da sam dosla puno prerano,vadila sam krv,reko je trudni jeste sta ce biti budemo vidli,citala sam nalaz pise da je beta 48 i endometriji 12mm,ja sam dns 11 dpo  jel to oke?
    Joja sve me strah ovako rano tamo,ma dolazim pa sta bude😊😊😘

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

Antonela122🐘🌠
    09. Travanj 2021. 20:41

Hopeforyou

Bok curke. Dajem podrsku svakoj koja ima pozitivan test da takav i ostane i svakoj koja ima negativni da je to zadnji negativni test koji je ugledala.
    Ja sam danas nakon DUGO vremena ugledala pozitivan test i morala sam to podijeliti s vama! Doduse pozitivan je test na koronu,ali imam osjecaj da sam bar negdje uspjela dobiti pravi pozitivan test u zadnjih ihahaaaa!
    Cuvajte mi se,ja odoh dalje bit umotana u deke kao palacinka pa kad skroz nadodem sebi da mozak funkcionira kako spada,cujemo se.
    Do tada ocekujem neke plusice,nemojte biti lijene! Ajmoooo 🤞🏻💪🏻😄🙈

Drzim fige da budi samo blagi simptomi ili bez i da si ko nova sto prije😊

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

09. Travanj 2021. 20:54

Antonela122🐘🌠

Evo bila na hitnoj,na uzv se nista ne vidi,reko dr da mi nece jos dati tabletice nego da se za 10 dana javim kod svoje dr kad se bar gv vidi pa da znamo da je trudnoca u maternici,da sam dosla puno prerano,vadila sam krv,reko je trudni jeste sta ce biti budemo vidli,citala sam nalaz pise da je beta 48 i endometriji 12mm,ja sam dns 11 dpo jel to oke?

Sve je to ok. Beta je ok za taj period. Rano je da se ista vidi u tom periodu na ultrazvuku. Prerano. Ali ti je trebo dat tablete. Drzim 🤞🤞🤞🤞ds bude sve ok dalje...a ti se probaj skulirat koliko god mozes. 

Antonela122🐘🌠
    09. Travanj 2021. 21:07

🦋Anitram-3-🦋

Antonela122🐘🌠

Evo bila na hitnoj,na uzv se nista ne vidi,reko dr da mi nece jos dati tabletice nego da se za 10 dana javim kod svoje dr kad se bar gv vidi pa da znamo da je trudnoca u maternici,da sam dosla puno prerano,vadila sam krv,reko je trudni jeste sta ce biti budemo vidli,citala sam nalaz pise da je beta 48 i endometriji 12mm,ja sam dns 11 dpo jel to oke?

Sve je to ok. Beta je ok za taj period. Rano je da se ista vidi u tom periodu na ultrazvuku. Prerano. Ali ti je trebo dat tablete. Drzim 🤞🤞🤞🤞ds bude sve ok dalje…a ti se probaj skulirat koliko god mozes.

Idem na pozitivu,jedino sto mogu raditi je bit smirena jel na kraju krajeva drugo nista ne mogu promijeniti, bit ce sta ce bit,beta pozitivna,testovi isto pa cu uzivati i bacam trudnicke prasine na sve vass😘😘😘😘😘😘😘

Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

Romale
    09. Travanj 2021. 21:08

Večer curke, i danas me štreca dolje, malo lijevo malo desno.. I od jučer imam zatvor.😤. To sam imala samo samo u prvoj trudnoći... Pričekati ću slj tj pa onda ako ne stigne napravit test.. Jel koja ima sličnih problema 🤣

🙋‍♀️35🧔35
    2007,2010,2015👶tri curke
    01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
    Papa uredan
    01/2021 planiramo 👶
    01/2021 solgar folna
    🤰22. 12.2021 👶💜
    18.12. P❤️
    Gravidon A
    26.4.24. +

Loza 💙😇
    09. Travanj 2021. 21:14

Hej cure, ne sjećam se nicka cure ali se sjećam da je pisala da ima 9 vodećih folikula. Jel zna netko što je s njom? 😊

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Lida 🍀
    09. Travanj 2021. 21:32

Pozdrav zene, ukljucujem se i ja u temu!
    Danas su mi stigle lh trakice s Aliexpressa , ali mislim da su malcice okasnile. 😂 Prema aplikaciji ovulacija nastupa sutra, ali prije 4 dana (utorak) me vec bolio desni jajnik i vjerujem da je to bilo to.
    Danas sam oko 17h napravila jedan test za probu i druga crtica je bila slabo vidljiva pa vjerujem da lh opada... ili mozda raste? 😂
    Mi smo svakako odnose imali u ponedjeljak i srijedu, pa se mozda nesto i uhvati 🤰 ovo nam je 4.ciklus, nazalost bilo je jako puno stresa bas ovih dana pa se necu puno nadati! 
    Zelim svima srecu i puuuno plusica! ❤️🤰

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Kaća
    09. Travanj 2021. 21:55

Tko me spominje?? Evo me super plodna s 9 folikula 😂😂 jedan je samo nastavio, ostali su jedan po jedan prestajali sa rastom. Bila sam na inseminaciji, 14.4. piškim test 16.4. vadim betu. Dobili smo napokon dijagnozu, spermiji su pokretni, al jako spori. Stoga, ne vjerujem u ovu inseminaciju, idući ciklus idemo na ivf i po svoju bebu. 🥳🥳🥳 Hvala t.loza što si se sjetila. Nisam baš na forumu ovih dana, puno mi je sve pratiti. ❤️ 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Loza 💙😇
    09. Travanj 2021. 22:01

Kaća

Tko me spominje?? Evo me super plodna s 9 folikula 😂😂 jedan je samo nastavio, ostali su jedan po jedan prestajali sa rastom. Bila sam na inseminaciji, 14.4. piškim test 16.4. vadim betu. Dobili smo napokon dijagnozu, spermiji su pokretni, al jako spori. Stoga, ne vjerujem u ovu inseminaciju, idući ciklus idemo na ivf i po svoju bebu. 🥳🥳🥳 Hvala t.loza što si se sjetila. Nisam baš na forumu ovih dana, puno mi je sve pratiti. ❤️

aaaaa :)) sad ću zapamtiti i nick 😂 želim ti da ugledaš plusić već i ovaj ciklus, ako već i sumnjaš u to onda nek bude odma u sljedećem ciklusu 😊 svakako bi htjela znati je li uspjela inseminacija pa se sjeti samo obavijestii i nas koji ovdje navijamo u tišini 😊♥️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.