Joooj već su me špotale cure što ne pišem 😂 ispričavam se
Hvala ti na lijepim željama ❤️
Vidim u potpisu da moraš ponavljati briseve. Kad ideš?
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Joooj već su me špotale cure što ne pišem 😂 ispričavam se
Hvala ti na lijepim željama ❤️
Vidim u potpisu da moraš ponavljati briseve. Kad ideš?
Ma opušteno, i ja sam znatno smanjila forum u zadnjih par dana. Oglasim se samo ako imam nešto iole mudro za reći 😁😁
Da, idem nekad sljedeći tjedan i toliko bi još trebali pauzirati, a ja što sitnije brojim muž mi sve privlačniji 🙈
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sretno 🤞🤞 i mi smo morali apstinirati zbog terapije, najgore je kad ne smiješ 😂
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Večer curke, i danas me štreca dolje, malo lijevo malo desno.. I od jučer imam zatvor.😤. To sam imala samo samo u prvoj trudnoći… Pričekati ću slj tj pa onda ako ne stigne napravit test.. Jel koja ima sličnih problema 🤣
Cek kojo si danas dpo? Negdje 7, 8? 🤔🤔 Il si se implanritala ili se priprema za implantaciju… Sve u svemu ja ne znam kakav je to osjecaj jer nisam jos dosa nikad do implantacije ali drzim fige da te osjecaj ne vara 🤞🏻🤞🏻 ja imam strecanja i probadanja s lijeve strane vec par dana, i to me uhvati bas zestoko, al eto svi su mi testovi zadnja 3 dana bili negativni 😂 sutra si mogla pisnut i ti samnom sta fali, otvori sezonu 😎
10dpo...
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
Večer curke, i danas me štreca dolje, malo lijevo malo desno.. I od jučer imam zatvor.😤. To sam imala samo samo u prvoj trudnoći… Pričekati ću slj tj pa onda ako ne stigne napravit test.. Jel koja ima sličnih problema 🤣
Cek kojo si danas dpo? Negdje 7, 8? 🤔🤔 Il si se implanritala ili se priprema za implantaciju… Sve u svemu ja ne znam kakav je to osjecaj jer nisam jos dosa nikad do implantacije ali drzim fige da te osjecaj ne vara 🤞🏻🤞🏻 ja imam strecanja i probadanja s lijeve strane vec par dana, i to me uhvati bas zestoko, al eto svi su mi testovi zadnja 3 dana bili negativni 😂 sutra si mogla pisnut i ti samnom sta fali, otvori sezonu 😎
Bozeeee 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ ja sam toliko nepismena ovih dana da mi se place 😂
Haha to je mob kriv za to🤣
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
Ja se moram skroz random i nevezano ubacit, ali Romale, tvoj nick mi je sve. Svaki put kad udem na podforum "Zelim dijete" i vidim da si zadnja komentirala, odma mi u glavi pisma iz srednjoskolskih dana- taman krenila u srednju, od Ane Nikolić, "Romale, romali, samo to reci mi" 😂😂😂😂😂 Svaki svaki put. Tako se automatski vratim u te dane da je to strašno. Recite mi da nisan jedina 🙈🙈🙈🙈 Btw, nisan nikad bila neka od narodnjaka i cajki, al jebiga, tad je u Splitu bilo: il si metalac il cajkas, nema izmedu 😂🤦🏻♀️ Mislim da ni sad nije drukcije.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ja se moram skroz random i nevezano ubacit, ali Romale, tvoj nick mi je sve. Svaki put kad udem na podforum "Zelim dijete" i vidim da si zadnja komentirala, odma mi u glavi pisma iz srednjoskolskih dana- taman krenila u srednju, od Ane Nikolić, "Romale, romali, samo to reci mi" 😂😂😂😂😂 Svaki svaki put. Tako se automatski vratim u te dane da je to strašno. Recite mi da nisan jedina 🙈🙈🙈🙈 Btw, nisan nikad bila neka od narodnjaka i cajki, al jebiga, tad je u Splitu bilo: il si metalac il cajkas, nema izmedu 😂🤦🏻♀️ Mislim da ni sad nije drukcije.
Iii jaaaaa 😂😂😂😂
Da znas da san znala da me ti neces ostavit da izvisin i da ces me razumit 😂😂😂❤️ teški throwback 😊
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
I ja sam ta, i sjećam se spota u onoj roskastoj haljinici je plesala na nekom festivalu...na to se bacala čagica samo takva 😁
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Iii jaaaaa 😂😂😂😂
Da znas da san znala da me ti neces ostavit da izvisin i da ces me razumit 😂😂😂❤️ teški throwback 😊
❤️ Eh kakvi dani. Ni brige ni pameti, a vidi me sad, ocel iscjedak, nece, kad umocit, kad dubit na glavi… 😂😂
pih, sta san imala, 15 godina tad. 🙈🙈🙈🙈🙈 Glavni problem su mi bile akne i krivo držanje u ramenima. 😂
al evo sad, umisto alkohola, pijen čaj od lista maline ne bili se ovo čudovište udostojilo izać možda. A ja se stvarno nadan da ces i ti uskoro zbog toga pit ovaj odvratni caj. I ostale cure.
-
Tonia, ❤️ a jeste vi krenuli aktivno ovaj misec? il jos cekas?
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
E pa ako cemo ikad imat kakav susret "Romale, Romali" ce nam bit himna 😂😂😂😂
Hahahha to mi je ujedno i nadimak hahah...na poslu mi tak prozvali, tak i ostala.. A što se tiče danas, radim od 6, pa mi malo ono naknap, dizem se naknap hahah... Izmjerila sam temp i trč na poso.. A temp ne mjerim svaki dan kad imam takvo radno vrijeme pa mi nije bas mjwrodavna ali čisto da malo popratim
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
Sortiraj odgovore
Najstariji