Evo da se javi koronasica malo. Isla sam na cackanje mozga i nosa jutros pa jos dolazim k sebi,posteno me pokosilo,a muz naravno prosao bolje od kojeg je sve i krenulo 🙄
Antonela ovo je divna crtica,a LH nije vjerodostojan svakome ni pred M ni u pocetku T tako da ja mislim da sibas na drugu temu i to je to 😂 bravo i cestitam
A ja sam od donatorice Tonie primila prvu posiljku hcg-a posto vise nemam nijedan doma a u samoizolaciji sam,a Lucky je po kolegi susjedu poslala drugu posiljku pa su me opskrbile da imam sto piskiti 😂
Lucky danas je dan po testu za O bio da dobijem tak da ti je lista ok,jos je nema,al sad imam testica pa mogu pisat tu i tamo 😂😂😂
bok cure <3
koliko novosti ima kod vas. Predivnoo
svratila sam samo da ćestitam MARTINI I ANTONELIželim vam mirne i uredne trudnoce
sretno cure
Ja sam na pauzi do daljnjeg :p
Masoo nadam se da si dobro i da ce uskoro i kod tebe lijepe vijesti
Anchy draga dobro sam jucer me zvao ginekolog da je nalaz od pape pokazao moucnost HPV i bas sam se prepala. Idem 22.4. na briseve pa cemo vijet sta cemo :/ ja se vec veselila da je papa uredan jer je proslo 2 mjeseca od kad sam ga radila a kao ako ne zovu u roku 3 tjena je sve ok. Pa drekec :P sad pauza haah
Kako si ti ?
Kod mene je jednom papa isto tako bacio sumnju na HPV ali brisevi su bili negativni,tako da drzim 🤞 da brisevi budu oke
Ma sta je to moguce ? haha uopce nisam to znala. Ma radit ce mi valjda odmah sve briseve posto raimo na bebi vec skoro godinu dana pa je to jedna pozitivna stvar i ako nesto nije uredu cemo rjesti pa cemo onda dobit bebaca :)
A sta se tice tog kineza VJERUJ MI kad on pokaze OVAKVU SJENETAČINU ti si zeno trudna. Da sad napavis bilo koji drugi test plus bi VRIŠTAO !!!
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Hvala curke na cestitkama ali posto je rano i testici su kinezi malo cemo jos pricekati,uzbudena sam ali se i bojim da se opet ne razocaram
Romale piski samnom sutra😁 koji ces biti dpo sutra?
9.Ali neznam kad da piškim hahah, radim od 6 do pon🙄
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
Hvala curke na cestitkama ali posto je rano i testici su kinezi malo cemo jos pricekati,uzbudena sam ali se i bojim da se opet ne razocaram
10.krivo napisala🤣
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
bok cure <3
svratila sam samo da ćestitam MARTINI I ANTONELIželim vam mirne i uredne trudnoce
sretno cure
Anchy draga dobro sam jucer me zvao ginekolog da je nalaz od pape pokazao moucnost HPV i bas sam se prepala. Idem 22.4. na briseve pa cemo vijet sta cemo :/ ja se vec veselila da je papa uredan jer je proslo 2 mjeseca od kad sam ga radila a kao ako ne zovu u roku 3 tjena je sve ok. Pa drekec :P sad pauza haah
Kako si ti ?
Kod mene je jednom papa isto tako bacio sumnju na HPV ali brisevi su bili negativni,tako da drzim 🤞 da brisevi budu oke
Ma sta je to moguce ? haha uopce nisam to znala. Ma radit ce mi valjda odmah sve briseve posto raimo na bebi vec skoro godinu dana pa je to jedna pozitivna stvar i ako nesto nije uredu cemo rjesti pa cemo onda dobit bebaca :)
A sta se tice tog kineza VJERUJ MI kad on pokaze OVAKVU SJENETAČINU ti si zeno trudna. Da sad napavis bilo koji drugi test plus bi VRIŠTAO !!!
🥰😘 ,kod mene je tak bilo, a kod moje sogorice su brisevi pokazali eserikiju i hpv ,kad se eserikije rijesila onda se rijesila i hpv imala je tad 21 godinu , dobili su bebicu bez problema.
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Uuu 10 dpo pa moras piskit😁 piski u 5 ujutro ili kad se vec dizes,ja se sutra dizem u 5 i 30 pa mozda isto vec tad pisnem ako pogodim casu tak rano ujutro😆
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Evo da se javi koronasica malo. Isla sam na cackanje mozga i nosa jutros pa jos dolazim k sebi,posteno me pokosilo,a muz naravno prosao bolje od kojeg je sve i krenulo 🙄
Antonelaovo je divna crtica,a LH nije vjerodostojan svakome ni pred M ni u pocetku T tako da ja mislim da sibas na drugu temu i to je to 😂 bravo i cestitam
A ja sam od donatorice Tonieprimila prvu posiljku hcg-a posto vise nemam nijedan doma a u samoizolaciji sam,a Luckyje po kolegi susjedu poslala drugu posiljku pa su me opskrbile da imam sto piskiti 😂
Luckydanas je dan po testu za O bio da dobijem tak da ti je lista ok,jos je nema,al sad imam testica pa mogu pisat tu i tamo 😂😂😂
Moj M u svakoj virozi kakva god bila bolje prode dok se ja raspadnem i skupljam se slj 2 tjedna,neka si ti obskrbljena kako treba👍
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
bok cure <3
sretno cure
Kako si ti ?
🥰😘 ,kod mene je tak bilo, a kod moje sogorice su brisevi pokazali eserikiju i hpv ,kad se eserikije rijesila onda se rijesila i hpv imala je tad 21 godinu , dobili su bebicu bez problema.
Dali možda znaš kako se liječila i koliko vremena ?
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Maso ja sam dobro, strpljivo Brisevi i papa uredni ali nalaz hormona kaze PCOS pa sad pijem terapiju za to nekakve tabletice i praskice. Moram tako sljed 2 mj pa ako se ne dogodi O onda se javiti pa pokusati jos sa klomifenima..Eto nadam se svojoj O i da ce mi jajnici profunkcionirati. A tebi drzim fige da brisevi budu ok. Ako i nisu lako se to rijesi ne brini
Hope neka ti sada imas zalihu hcga i drzim fige da si negativna na koronu
bok cure <3
sretno cure
Kako si ti ?
Dali možda znaš kako se liječila i koliko vremena ?
Ako sam ja dobro shvatila hpv ne zahtijeva neko lijecenje ako nije neznam ni ja kakvo sranje,odnosno stupnja ili rizika,nego podizanje imuniteta,ona je dobila antibiotik za eserikiju i nje se rijesila i vjerojatno imunitet doso k sebi i hpv se povuko. Cesci je kod mladih zena jer one cesce imaju i infekcije opcenito,cesce su spolno aktivne bla bla bla, spontano se najcesce povlaci. Mislim da daljnju obradu ili ljecenje ide samo kad je hpv visokog rizika,nisam ziher davno mi je to ginicka objasnjavala kad je bila sumnja kod mene. Procackaj po netu malo.
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Sortiraj odgovore
Najstariji