Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Antonela122🐘🌠
    08. Travanj 2021. 10:12

Joja 🙏

Antonela122🐘🌠

Evo moj solo nastup

https://ibb.co/P4gMwf7

Anchy_23 🌈

Joja 🙏

Anchy a i ja bi nosila al nitko mi nije rekao da cu morati dat mokracu….. rekli su mi da sam dobila uputnicu za krv… Cek jel se i kod ginekologa na pregledu daje mokraca? Ja to nisam nikad hehe… To u kasnijim stupnjevima trudnoce ili kako?
    Lucky znam da ti je tempica znala skocit pred mengu i da ti to nije mjerodavan znak, al ne sjecam se bas da si imala pad na 8dpo? 🤞
    Doris cekamo tvoj testic nestrpljivo 😀

Jup..na svakom pregledu u T moras dati urin (gledaju proteine u urinu), mjere tlak i moras se vagati (to mi je najgori dio bio vaga).
    Mene su sestre kod gin zapamtile da sam ja ona koja nosi mokracu sa sobom…Nisam dosla do onog djela na kraju T kada se ide u bolnicu u Trudnicku ambulantu, tamo se isto daje urin, ali vec sam smislila kako cu i tamo nosit od doma u posudici

🤣🤣

Macko to je to !!!! Ja sam i jucer vidjela…. Posvijetli si ispod testa za svaki slucaj i vidjet ces da je crtica bas rozasta 🧐☺️😀
    Kakvi su ti simptomi?

Simptome nemam nikakve,jedino neke grcice tu i tam ko kad trebam dobit,nadam se da necu dobit,probala sam posvijetliti od ispod s bljeskalicom i oslijepila se😆,probala sam pod suncem al ne kuzim opce koja je boja cak mi se cini sad kad je proslo ovo okvirno vrijeme za ocitanje da je posvijetlila malo crtica/sjena,a inace je obrnuto.

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

Anchy_23 🌈 🌸
    08. Travanj 2021. 10:36

Antonela pa to je prekrasna crtica!!! Wauu zene moje pa kod nas svaki mjesec plusici Cekam jos koji dan za sluzbeno cestitanje 

BAJOMA
    08. Travanj 2021. 10:46

🦋Anitram-3-🦋

Antonela122🐘🌠

Evo moj solo nastup

https://ibb.co/P4gMwf7

Anchy_23 🌈

Joja 🙏

Anchy a i ja bi nosila al nitko mi nije rekao da cu morati dat mokracu….. rekli su mi da sam dobila uputnicu za krv… Cek jel se i kod ginekologa na pregledu daje mokraca? Ja to nisam nikad hehe… To u kasnijim stupnjevima trudnoce ili kako?
    Lucky znam da ti je tempica znala skocit pred mengu i da ti to nije mjerodavan znak, al ne sjecam se bas da si imala pad na 8dpo? 🤞
    Doris cekamo tvoj testic nestrpljivo 😀

Jup..na svakom pregledu u T moras dati urin (gledaju proteine u urinu), mjere tlak i moras se vagati (to mi je najgori dio bio vaga).
    Mene su sestre kod gin zapamtile da sam ja ona koja nosi mokracu sa sobom…Nisam dosla do onog djela na kraju T kada se ide u bolnicu u Trudnicku ambulantu, tamo se isto daje urin, ali vec sam smislila kako cu i tamo nosit od doma u posudici

🤣🤣

Super…crta je tu 👍👍👍👍nek bude skolska i dosadna 😎

Je si ti danas piskila 🤞🤞🤞😘

08. Travanj 2021. 10:47

Antonela cestitam🥳🥳🥳

Joja 🙏
    08. Travanj 2021. 10:50

Tommyfame

Joja 🙏

Dobro jutro mackiceLucky tempica top !!!!!
    ———–
    Da vam ja sad ispricam sta se meni sve jutros izdogadjalo!!
    Vec sam vam rekla da piskim non-stop i ako ne piskim boli me trbuh jer sam naduta ko balon, .. e sad, probudim se lijepo u 6 piski mi seeeee za poludit… Ne bi to bilo cudno da ne moram u 7 vadit krv i sve si mislim kak cu sto posto morat dat mokracu…. Obzirom da nisam mogla izdrzat i poceli mi grcevi, reko, aj samo cu ja malo pisnut i ostatak ostavit za labos… VRAGA !!!!!! Tak mi lijepo bilo piskat da je sve otislo…. Idemo dalje… Dosla u labos, izvadili mi krv, sve super…. Oblacim se ja kad mi zenska daje CASICU… Ostvarila se moja nocna mora….. Otisla ja laganini u wc kad ono NI KAP …..!!!!! Okupirala ja wc na sat vremena….. Do mene se izmjenjuju ljudi ko na traci….. Ja ne bi ni kap pisnula!!!!! Glupaca nisam ponjela ni novcanik da si kupim vodu…. 🤦🤦🤦🤦 Zovem muzu i kmecim mu ko mala beba… Trci on s posla nosi mi bocu vode… Popila ja to i nista, nazad na wc cekat…. Aj uspjela nesto nacijedit nakon sat vremena !!!! U cekaonici vise nema nikog ahahhahaha a prva sam vadila krv 🤦…..

Hahahha isto ovo se i meni desilo jucer 😂😂 doma sam napunila casu i dala na krivi salter hahha dosla vadit krv a ova meni daje casu hahahah ak mi se tad nije smracilo pred ocima nece nikada haha

Btw.cestitam ❤️

Ahahhaajja katastrofa e jos me sramota kad se sjetim koliko sam sjedila u wcu.... ljudi kucaju ja samo vicem zauzetoo ahahaha.... Ne bi mi to bilo tako cudno da inace ne idem pisat svakih pola sata hahahhaa 
    Hvala draga :) 
    Zelim ti urednu trudnocu 🥰

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Joja 🙏
    08. Travanj 2021. 11:12

Zoe i anchy kako napreduju trakice? 🌹🌹

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Tonia♥️
    08. Travanj 2021. 11:13

Di smo kaj smo 😁
    Joja bas me nasmijala cijela tvoja prica, dobro vjerujem tebi nije bilo do smijeha, bitni da si to na kraju odradila,pa makar i zadnja u čekaonici 🤣 ahhhh taj trudnički mozak 🤭 sjećam se kad je meni seka rekla da sam bas otupavila u trudnoći, i kaj je najbolje bila je u pravu 🤣🤣🤣
    Lucky baš vec neko vrijeme imam dobar filing za ovaj tvoj ciklus...stavi ti odmah danas u torbu testiće pa da nebi bilo nije stigla prije posla pa da na poslu piškiš 
    Anchy kad ćeš opet Lh roknut?
    Antonela danas se jače vidi i roskasta je 🤞 čekam još taj fancy test da čestitam kak treba 🎉
    Tommy kak su tvoje mučnine? Kad je idući pregled?
    Sarita sitno brojiš ♥️♥️♥️ hajmo ti bebicu van, Lucky svoju unutra 🤭💓

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Joja 🙏
    08. Travanj 2021. 11:29

Tonia tupava sam do bola ahahahahaha 
    Sara stize bebicaaaa juuuj 🙏💙🙏💙🙏💙 jos malo

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Anchy_23 🌈 🌸
    08. Travanj 2021. 11:44

Tonia moja LH je jucer mrtva bila, tako da danas preskacem piskenje. Nemam nekih simptoma Ovulacije. Bazalnu pratim osim sto sam juteos slucajno zaboravila 😅
    Evo trakica od jucer https://ibb.co/WFpRXmj

08. Travanj 2021. 11:46

Joja super da si uspjela na kraju nesto ispiskiti🙊 krecu trudnicke anegdote haha🥰🤗
    Kod mene je trakica jos mrtva, 14 dc danas, nemam jos plodne sluzi, mislim da ce mi O biti najranije 17 dc. U planu nam je pokrit svaki drugi dan, pa kad bude pik svaki dan😄
    Ove smetnje koje sam imala dolje su okej, nema nikakve vise iritacije, jutros smo bacili keksic, sve normalno🥳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.