bok cure <3
koliko novosti ima kod vas. Predivnoo
svratila sam samo da ćestitam MARTINI I ANTONELIželim vam mirne i uredne trudnoce
sretno cure
Ja sam na pauzi do daljnjeg :p
Masoo nadam se da si dobro i da ce uskoro i kod tebe lijepe vijesti
Anchy draga dobro sam jucer me zvao ginekolog da je nalaz od pape pokazao moucnost HPV i bas sam se prepala. Idem 22.4. na briseve pa cemo vijet sta cemo :/ ja se vec veselila da je papa uredan jer je proslo 2 mjeseca od kad sam ga radila a kao ako ne zovu u roku 3 tjena je sve ok. Pa drekec :P sad pauza haah
Kako si ti ?
Kod mene je jednom papa isto tako bacio sumnju na HPV ali brisevi su bili negativni,tako da drzim 🤞 da brisevi budu oke
Ma sta je to moguce ? haha uopce nisam to znala. Ma radit ce mi valjda odmah sve briseve posto raimo na bebi vec skoro godinu dana pa je to jedna pozitivna stvar i ako nesto nije uredu cemo rjesti pa cemo onda dobit bebaca :)
A sta se tice tog kineza VJERUJ MI kad on pokaze OVAKVU SJENETAČINU ti si zeno trudna. Da sad napavis bilo koji drugi test plus bi VRIŠTAO !!!
🥰😘 ,kod mene je tak bilo, a kod moje sogorice su brisevi pokazali eserikiju i hpv ,kad se eserikije rijesila onda se rijesila i hpv imala je tad 21 godinu , dobili su bebicu bez problema.
Dali možda znaš kako se liječila i koliko vremena ?
2 tjedna je uzimala antibiotike i onda nakon 2 tjedna ponavljala test za eserikiju i hpv
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Masa evo bas sam isla malo procackati po fasciklu svom,imala sam na papi CIN 1 promijenu sto je sumnja na HPV,i brisevi svi uredeni bili
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Maso ja sam dobro, strpljivoBrisevi i papa uredni ali nalaz hormona kaze PCOS pa sad pijem terapiju za to nekakve tabletice i praskice. Moram tako sljed 2 mj pa ako se ne dogodi O onda se javiti pa pokusati jos sa klomifenima..Eto nadam se svojoj O i da ce mi jajnici profunkcionirati. A tebi drzim fige da brisevi budu ok. Ako i nisu lako se to rijesi ne brini
Hope neka ti sada imas zalihu hcga i drzim fige da si negativna na koronu
a drzim fige onda da bude tvoja O
Ajde vidit ćemo onda sta ce rec brisevi , ko ce cekat sad jos 15 dana za znat na čemu sam hhahah
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Hvala curke na cestitkama ali posto je rano i testici su kinezi malo cemo jos pricekati,uzbudena sam ali se i bojim da se opet ne razocaram
Romale piski samnom sutra😁 koji ces biti dpo sutra?
Uuu 10 dpo pa moras piskit😁 piski u 5 ujutro ili kad se vec dizes,ja se sutra dizem u 5 i 30 pa mozda isto vec tad pisnem ako pogodim casu tak rano ujutro😆
Čisto sumljam ću pogodit i ja čašu ranom zorom🤣🤣
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
Hvala curke na cestitkama ali posto je rano i testici su kinezi malo cemo jos pricekati,uzbudena sam ali se i bojim da se opet ne razocaram
Romale piski samnom sutra😁 koji ces biti dpo sutra?
Uuu 10 dpo pa moras piskit😁 piski u 5 ujutro ili kad se vec dizes,ja se sutra dizem u 5 i 30 pa mozda isto vec tad pisnem ako pogodim casu tak rano ujutro😆
Čisto sumljam ću pogodit i ja čašu ranom zorom🤣🤣
😂😂
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Curee moje M nema danas ocito da ce zakasnit
Za sad nikakvih simptoma
Osim sise sto me bole 🙈
Pricekat cu jos sutra jos mi je jedan test ostao
Pa ono da se ne razocaram hh
Tako da javim ako se sta promjeni 🤣🙈😁
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
Skoknula sam u ducan po neki test ,evo rezultat s vecernjim urinom https://ibb.co/dGcT8vL
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Skoknula sam u ducan po neki test ,evo rezultat s vecernjim urinomhttps://ibb.co/dGcT8vL
Pa to je super crta... Čestitam!!! 🥳🥳
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Skoknula sam u ducan po neki test ,evo rezultat s vecernjim urinomhttps://ibb.co/dGcT8vL
To je to :))) cestitam 🌹
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Upravo bila na wc prokrvarila sam,svijeza krv
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Sortiraj odgovore
Najstariji