Dobro jutro.
Bravoo Tonia za tempicu.
Lucky uh tempica je baš porasla , predobro.
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Dobro jutro mackice
Lucky tempica top !!!!!
-----------
Da vam ja sad ispricam sta se meni sve jutros izdogadjalo!!
Vec sam vam rekla da piskim non-stop i ako ne piskim boli me trbuh jer sam naduta ko balon, .. e sad, probudim se lijepo u 6 piski mi seeeee za poludit... Ne bi to bilo cudno da ne moram u 7 vadit krv i sve si mislim kak cu sto posto morat dat mokracu.... Obzirom da nisam mogla izdrzat i poceli mi grcevi, reko, aj samo cu ja malo pisnut i ostatak ostavit za labos... VRAGA !!!!!! Tak mi lijepo bilo piskat da je sve otislo.... Idemo dalje... Dosla u labos, izvadili mi krv, sve super.... Oblacim se ja kad mi zenska daje CASICU... Ostvarila se moja nocna mora..... Otisla ja laganini u wc kad ono NI KAP .....!!!!! Okupirala ja wc na sat vremena..... Do mene se izmjenjuju ljudi ko na traci..... Ja ne bi ni kap pisnula!!!!! Glupaca nisam ponjela ni novcanik da si kupim vodu.... 🤦🤦🤦🤦 Zovem muzu i kmecim mu ko mala beba... Trci on s posla nosi mi bocu vode... Popila ja to i nista, nazad na wc cekat.... Aj uspjela nesto nacijedit nakon sat vremena !!!! U cekaonici vise nema nikog ahahhahaha a prva sam vadila krv 🤦.....
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Lucky jesam ja tebi jucer rekla da ti je bila implant.,. Vidjet ces sutra :)
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Joja koji izlet za dobro jutro, al bitno da si se ti uspjela upišat na kraju.
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Hahaha Joja ja ti s tim piskenjem imam problema. Kad bas moram ne mogu. I to mi se prvih par puta na trudnickom pregledu dogodilo kod ginekologice. Kao da imam mentalnu blokadu ili je to tad trudnicki mozak bio evo ne znam. Ja sam ti od onda nosila konstantno u casicama mokracu kad sam isla na pregled
Na kraju mi je to bilo super udem uvalim sestri casicu izvazem se izmjerim tlak i odmah kod gin na stol. Bez ulaska u wc-e gdje prode milijun zena...
Anchy a i ja bi nosila al nitko mi nije rekao da cu morati dat mokracu..... rekli su mi da sam dobila uputnicu za krv... Cek jel se i kod ginekologa na pregledu daje mokraca? Ja to nisam nikad hehe... To u kasnijim stupnjevima trudnoce ili kako?
Lucky znam da ti je tempica znala skocit pred mengu i da ti to nije mjerodavan znak, al ne sjecam se bas da si imala pad na 8dpo? 🤞
Doris cekamo tvoj testic nestrpljivo 😀
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
ODBROJAVANJE 4/2021
Joja - 06.04.2021. - ➕ ❤️
DajanaT2106 - 08.04.2021. - danas 🤞🏻❤️
Anitram1982 - 08.04.2021. - danas 🤞🏻❤️
Hopeforyou - 08.04.2021. - danas 🤞🏻❤️
Antonela122 - 09.04.2021. - 1 dan ❤️
Maybenewmom - 10.04.2021. - 2 dana ❤️
DorisS - 11.04.2021. - 3 dana ❤️
Kaća - 13.04.2021. - 5 dana ❤️
Joli - 14.04.2021. - 6 dana ❤️
Romale - 15.04.2021. - 7 dana ❤️
Lucky7ŽMN - 15.04.2021. - 7 dana❤️
Malala - 21.04.2021. - 13 dana ❤️
Zoe - 25.04.2021. - 16 dana ❤️
Annboleyn - 29.04. 2021. - 21 dan ❤️
Bella1985 - 30.04.2021. - 22 dana ❤️
Dame koje nisu prijavile datum/imaju neredovite cikluse
Anchy_23 - ❤️
Sorgi - ❤️
Tonia - ❤️
Simba - ❤️
Tina25 - ❤️
Aj pisni jutros molim te jer vidim tem skocila nakon jucerasnjeg pada
Cuj nju redara kako prati 😂
Osla sam na posao, ne mogu pisnut i da ocu al necu se zanosit prerano zbog tempice
Stražarim i ja 🤞🏻💕
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ko piski i danas samnom? Ili sam sama ko malo pace?
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Anchy a i ja bi nosila al nitko mi nije rekao da cu morati dat mokracu….. rekli su mi da sam dobila uputnicu za krv… Cek jel se i kod ginekologa na pregledu daje mokraca? Ja to nisam nikad hehe… To u kasnijim stupnjevima trudnoce ili kako?
Lucky znam da ti je tempica znala skocit pred mengu i da ti to nije mjerodavan znak, al ne sjecam se bas da si imala pad na 8dpo? 🤞
Jup..na svakom pregledu u T moras dati urin (gledaju proteine u urinu), mjere tlak i moras se vagati (to mi je najgori dio bio vaga ).
Mene su sestre kod gin zapamtile da sam ja ona koja nosi mokracu sa sobom...Nisam dosla do onog djela na kraju T kada se ide u bolnicu u Trudnicku ambulantu, tamo se isto daje urin, ali vec sam smislila kako cu i tamo nosit od doma u posudici
Evo moj solo nastup
https://ibb.co/P4gMwf7
Anchy a i ja bi nosila al nitko mi nije rekao da cu morati dat mokracu….. rekli su mi da sam dobila uputnicu za krv… Cek jel se i kod ginekologa na pregledu daje mokraca? Ja to nisam nikad hehe… To u kasnijim stupnjevima trudnoce ili kako?
Jup..na svakom pregledu u T moras dati urin (gledaju proteine u urinu), mjere tlak i moras se vagati (to mi je najgori dio bio vaga).
Mene su sestre kod gin zapamtile da sam ja ona koja nosi mokracu sa sobom…Nisam dosla do onog djela na kraju T kada se ide u bolnicu u Trudnicku ambulantu, tamo se isto daje urin, ali vec sam smislila kako cu i tamo nosit od doma u posudici
🤣🤣
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji