Joja super da si uspjela na kraju nesto ispiskiti🙊 krecu trudnicke anegdote haha🥰🤗
Kod mene je trakica jos mrtva, 14 dc danas, nemam jos plodne sluzi, mislim da ce mi O biti najranije 17 dc. U planu nam je pokrit svaki drugi dan, pa kad bude pik svaki dan😄
Ove smetnje koje sam imala dolje su okej, nema nikakve vise iritacije, jutros smo bacili keksic, sve normalno🥳
Super sto nema vise smetnji i sto mozeas u ekšn
bok cure <3
koliko novosti ima kod vas. Predivnoo
svratila sam samo da ćestitam MARTINI I ANTONELI želim vam mirne i uredne trudnoce
sretno cure
Ja sam na pauzi do daljnjeg :p
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Ancy i Zoe svaki drugi dan hopsić pa kad pik dođe dobro dođe
Antonela čestitam
Joja brzo će sutra
Lucky nekako se više veselim tvojem testu sutra, nego svojem.
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Kontam da ću i ja možda piškit ranije, danas bas osjetim tu strani di je bila ovulacija, bas me ziga...probada me i glava, ma koma sam
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
bok cure <3
svratila sam samo da ćestitam MARTINI I ANTONELIželim vam mirne i uredne trudnoce
sretno cure
Masoo nadam se da si dobro i da ce uskoro i kod tebe lijepe vijesti
Ancy i Zoe svaki drugi dan hopsić pa kad pik dođe dobro dođeAntonela čestitam
Joja brzo će sutra
Lucky nekako se više veselim tvojem testu sutra, nego svojem.
Vjezbamo muz i ja svaki ili svaki drugi dan
bok cure &lt;3
svratila sam samo da ćestitam MARTINI I ANTONELIželim vam mirne i uredne trudnoce
sretno cure
Anchy draga dobro sam jucer me zvao ginekolog da je nalaz od pape pokazao moucnost HPV i bas sam se prepala. Idem 22.4. na briseve pa cemo vijet sta cemo :/ ja se vec veselila da je papa uredan jer je proslo 2 mjeseca od kad sam ga radila a kao ako ne zovu u roku 3 tjena je sve ok. Pa drekec :P sad pauza haah
Kako si ti ?
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Hvala curke na cestitkama ali posto je rano i testici su kinezi malo cemo jos pricekati,uzbudena sam ali se i bojim da se opet ne razocaram
Romale piski samnom sutra😁 koji ces biti dpo sutra?
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
bok cure &amp;lt;3
sretno cure
Anchy draga dobro sam jucer me zvao ginekolog da je nalaz od pape pokazao moucnost HPV i bas sam se prepala. Idem 22.4. na briseve pa cemo vijet sta cemo :/ ja se vec veselila da je papa uredan jer je proslo 2 mjeseca od kad sam ga radila a kao ako ne zovu u roku 3 tjena je sve ok. Pa drekec :P sad pauza haah
Kako si ti ?
Kod mene je jednom papa isto tako bacio sumnju na HPV ali brisevi su bili negativni,tako da drzim 🤞 da brisevi budu oke
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Lucky divim se tvojoj samokontroli za piskenje😎 cak ni lh
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Sortiraj odgovore
Najstariji