Lucky svaka čast na stavu 😁😁
Tonia i Joli hvala na savjetima! Morat ću si nabaviti propolis 😁
Antonela pa nisam sigurna što vidim na testićima 🤷♀️
Anitram jedva čekam da ti čestitamo! Ovo će biti plusčina samo takva! Imala si pravo vezano za treći mjesec 🤭😍
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Romale u kojem si ti dijelu ciklusa?Martina vidi se vidi. Ima da za dan dva bude onako debela pluscina
Antonela ja na tvojim ne vidim nista kao ni na Luckynim ali ima jos vremena… drzim fige da za dan dva bude sjena pa onda crta
Joja pisnem lh kad dodem doma, pa vam javim
Kad planiras obznaniti T svojim najmilijima
8dpo
Znaci i ti bi mogla pisnuti sutra,preksutra?😊
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Lucky svaka čast na stavu 😁😁
Tonia i Joli hvala na savjetima! Morat ću si nabaviti propolis 😁
Antonela pa nisam sigurna što vidim na testićima 🤷♀️
Anitram jedva čekam da ti čestitamo! Ovo će biti plusčina samo takva! Imala si pravo vezano za treći mjesec 🤭😍
Ni ja isto,vodim to kao negativn test pa cemo vidjet dalje,nadam se jos sve dok M ne dode
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Anchy nemamo ništa od živčanoće, ok ima dana kad te malo sve spusti na zemlju, ali bože moj to je normalno. kako god dobro je imat neki plan jer te onda to vuče dalje, pa makar plan bio i pauziranje. ja šta sam dovela u red dovela sam, moram naručit novu AF al mislim da ću pit samo jednu dozu dnevno čisto da mi održava razinu sad kavkva je, isto tako ću smanjit i jadranku, jer morat ću dalje klomi pa da ne bude neka zbrka u tijelu. suplemente ću nastavit pit jer dobri su za kvalitetu js i od toga ne odustajem sigurno. a ukoliko ova 3 klomija ne prođu na ljeto ću se opustit i ne vodit računa o ničemu i malo me i to veseli.
Potpisuje sve sta si rekla👍
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Romale u kojem si ti dijelu ciklusa?Martina vidi se vidi. Ima da za dan dva bude onako debela pluscina
Antonela ja na tvojim ne vidim nista kao ni na Luckynim ali ima jos vremena… drzim fige da za dan dva bude sjena pa onda crta
8dpo
juh koliko nas je
Ma joj, ja planiram piškit tamo 15.16.najkasnije ak ne dodje... A rok da zatrudnim sam si za dala do kraja godine(ma do ljeta) 🤣🤣jedva čekam otić iz firme
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
8dpo
Malo sam bila off preko blagdana pa dok se ubacim u 5 -tu brzinu i polovim ko je gdje sta i kako
Kad planiras piskiti? Simptomcica ima nema?
A što se simptoma tiče, malo malo me probode dolje i iscjedak bijeli, glavobolje imala i to je to...
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
8dpo
juh koliko nas je
Ma joj, ja planiram piškit tamo 15.16.najkasnije ak ne dodje… A rok da zatrudnim sam si za dala do kraja godine(ma do ljeta) 🤣🤣jedva čekam otić iz firme
Kako ces tak dugo cekat,ja bi valjda eksplodirala prije nego se uspjela toliko dugo kontrolirat da ne pisnem,ajde pisni ti za vikend s nama😉
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Lucky i antonela pa kak mozete bacat testice jaoooo ja ih sve cuvam ko hrcak... Iz svih onih neuspješnih ciklusa, sve do jednog sam sacuvala...hahahhaha
Martina pa stvarnooo bi bio red ahahahahhaa
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Romale cekamo testiic 🤞🙏🤞🙏🤞
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Romale cekamo testiic 🤞🙏🤞🙏🤞
Uh nekak mi se sve čini da će sub bit prerano
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
Papa uredan