Ali ja baš i nisam stručnjak 😅😅
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Ali ja baš i nisam stručnjak 😅😅
Nisam ni ja😅 pogotovo sa slikanjem nikad kut ne pogodim kak spada,al mi se cini koda je neka blaga blaga blaga sjenica uzivo,al neznam jer si umisljam vise, bole me oci od skiljenja😄
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Jutro zene, ja svoju duznost obavila, svi od reda bijeli ko pahuljice
Sutra nastavljamo s grupnim piskenjem,tek ti je 8dpo,jel si pisala lh dns?
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Evo mog hcg molim vijecanje
https://ibb.co/dJFxtx2
https://ibb.co/Y8WxFty
https://ibb.co/1J7V4m0
https://ibb.co/HKs1vhk
Evo i lhhttps://ibb.co/g6WYBnN
Ja na svakoj vidim nesto blago 🤭🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Od jutra imam neke grcice ko kad trebam dobiti,ali dok jos nije dosla nije gotovo,sutra ponavljam gradivo😊😊
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Jutro zene, ja svoju duznost obavila, svi od reda bijeli ko pahuljice
Sutra nastavljamo s grupnim piskenjem,tek ti je 8dpo,jel si pisala lh dns?
ma nisam, umočila 4 hcg-a i jedva to sakrila da muž ne vidi![]()
do subote ću pričekat pa ću ponovo sva 4a tebe pratim, ima da svaki dan umačeš
Ja sam cekala da moj ode na posao, skoro se upisala u gace😅Ja cu kroz 4 dana po jedan,a ti u jedan dan 4 komada😄😄,dogovoreno, ako me M ne zblokira u naumu nadam se da nece.
A di ste ostale piskilice ,na listi vidim da bi vas trebalo biti dns?
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
T.loza savjet za cin, prirodne kapi propolisa u što god piješ, vodu, čaj,sok, moja seka tako izliječila Cin2 🤞🤞🤞
Antonela na svakom Hcg u vidim sjenu...samo oprezno s Kinezima, meni su ti pokazivali sjenu a nismo niti pokrili...najbolje pricekati dva dana pa ponovno, svakako držim fige 🤞🤞🤞🤞
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Lucky 8dpo,imaš još vremena 😘😘
ma opuštena sam, složila sam si plan u glavi, ako ne uspije sad imam 3 ciklusa još klomija, ako ni to ne uspije ide ljeto i pustit ću sve u kurac, nakon ljeta se javljam na mpo i idemo dalje, što da se živciram kad imam još puno rješenja i dovoljno vremena za rodit četu djece
Pa i treba biti opušten, mislim da je pritisak koji same sebi stvaramo najgori.
Plan ti je odličan, iako sam sigurna da ćeš ti ubrzo ugledati plusić, pa ti neće ni trebati plan B .. cure već vide drugu crticu. 💪💪🙂🙂
šta je najgore onaj frer ako iz određenog kuta gledaš ima nešto toliko sjenasto jadno da se bojim da umišljam crtu tamo di bi trebala bit, uglavnom u smeću su svi skupa, neću se uopće zamarat, u subotu ako nešto je po kazat će, ako nije više sreće drugi ciklus.
Ako je bila u subotu će biti top...
Ja u subotu isto radim test, nadam se da će nam to biti sretan dan 🤞🤞
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
T.lozasavjet za cin, prirodne kapi propolisa u što god piješ, vodu, čaj,sok, moja seka tako izliječila Cin2 🤞🤞🤞
Antonelana svakom Hcg u vidim sjenu…samo oprezno s Kinezima, meni su ti pokazivali sjenu a nismo niti pokrili…najbolje pricekati dva dana pa ponovno, svakako držim fige 🤞🤞🤞🤞
Znam ,vec sam se opekla na tim laznim sjenama,pisikit cu dalje pa bumo vidli kako ce ic dalje,odma sam ga i bacila cim sam ga poslikala u okvirnom vremenu,da ne buljim u njega vise
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dobro jutro mackice ja se tek sad probudila 🤦 inace se dizem oko 6 ... Eto trudnoće eto umora lol
Luckyy eee vidis zato se meni nisu ti FRERici svidjeli... Na staklu imajsu nekakvu crticu i meni izgleda ko da bacaju laznu sjenu... uglavnom, ne sekiraaj se, danas ti je implantacija :) preksutra ce ti bit pozitivaan test 🤞🌹danas ti je bas puno prerano
Annb eeej draga pa ti si nam bas falila. Sretno u postupku i nadam se da mi dodjes na zimske bebe 😘 kako je muz?
Antonela vidim vidim vidim hehehe tek ti je 9 dpo... Ja sam prvu sjenu dobila 9dpo popodne. Obavezno ponovi navecer testic hehe .... Aj probaj posvijetliti bljeskalicom ispod testica pa vidi jel rozasta ta sjena sto se vidi?
Tonia kapi propolisa su odlicne za sve!!! Ja svaki dan u caj kapnem pet kapi.....to + imunomed
Anchy jesi pisnula LH danas
Hope zao mi je zbog muza. Nadam se da vas nece ozbiljno uhvatiti i da cete proci s blazim simptomima 🌹
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Sortiraj odgovore
Najstariji