Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Romale
    07. Travanj 2021. 10:00

Antonela122🐘🌠

Evo mog hcg molim vijecanje
    https://ibb.co/dJFxtx2
    https://ibb.co/Y8WxFty
    https://ibb.co/1J7V4m0
    https://ibb.co/HKs1vhk

Evo i lhhttps://ibb.co/g6WYBnN

Ja nazalost ne vidim ništa, probaj ponovit ako ti ne dodje m danas

🙋‍♀️35🧔35
    2007,2010,2015👶tri curke
    01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
    Papa uredan
    01/2021 planiramo 👶
    01/2021 solgar folna
    🤰22. 12.2021 👶💜
    18.12. P❤️
    Gravidon A
    26.4.24. +

Joja 🙏
    07. Travanj 2021. 10:04

Lucky jesi ga probala rastaviti? 
    Anitram to je to ... Stizes ti na zimske bebice 💙❄️💙

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Antonela122🐘🌠
    07. Travanj 2021. 10:06

Joja 🙏

Dobro jutro mackice ja se tek sad probudila 🤦 inace se dizem oko 6 … Eto trudnoće eto umora lol
    Luckyy eee vidis zato se meni nisu ti FRERici svidjeli… Na staklu imajsu nekakvu crticu i meni izgleda ko da bacaju laznu sjenu… uglavnom, ne sekiraaj se, danas ti je implantacija :) preksutra ce ti bit pozitivaan test 🤞🌹danas ti je bas puno prerano
    Annb eeej draga pa ti si nam bas falila. Sretno u postupku i nadam se da mi dodjes na zimske bebe 😘 kako je muz?
    Antonela vidim vidim vidim hehehe tek ti je 9 dpo… Ja sam prvu sjenu dobila 9dpo popodne. Obavezno ponovi navecer testic hehe …. Aj probaj posvijetliti bljeskalicom ispod testica pa vidi jel rozasta ta sjena sto se vidi?
    Tonia kapi propolisa su odlicne za sve!!! Ja svaki dan u caj kapnem pet kapi…..to + imunomed
    Anchy jesi pisnula LH danas
    Hope zao mi je zbog muza. Nadam se da vas nece ozbiljno uhvatiti i da cete proci s blazim simptomima 🌹

Nemrem jer sam ga pokidala i u smece hitila nakon 10 minuta,budem dns navecer jos probala pisnut prije spavanja.
    Ja sam svoju drugu trudnocu mogla prespavat cijelu da nisam stalno isla pisat😄 Samo ti nama odmaraj i pajki 🥰

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

Antonela122🐘🌠
    07. Travanj 2021. 10:07

🦋Anitram-3-🦋

Evo i mog od jutros🙈

🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

Antonela122🐘🌠
    07. Travanj 2021. 10:08

Lucky7ŽMN❤️🍀

Joja do sad sam piškila te frerove i nisam imala ništa, al sam sve skupa bacila u smeće, neda i se vjećat više oko njih, kako bude

Ja svoje moram potrgati da ne padnem u napast kopat po smecu🤣🤣🤣🤣🤣

Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

07. Travanj 2021. 10:12

Hope a jesi luda 🤣🤣🤣 cuj nikad ne znas😉
    Lucky rano je to jos 🤞🤞🤞🤞🤞
    Antonela ja kao da vidim neke sjene. Ali oprez sa kinezima
    Joja a nadam se vise da stizem misa mu....🤣🤣🤣

Anchy_23 🌈 🌸
    07. Travanj 2021. 10:20

Romale u kojem si ti dijelu ciklusa? 
    Martina vidi se vidi. Ima da za dan dva bude onako debela pluscina 
    Antonela ja na tvojim ne vidim nista kao ni na Luckynim ali ima jos vremena... drzim fige da za dan dva bude sjena pa onda crta 
    Joja pisnem lh kad dodem doma, pa vam javim Kad planiras obznaniti T svojim najmilijima

Romale
    07. Travanj 2021. 10:30

Anchy_23 🌈

Romale u kojem si ti dijelu ciklusa?Martina vidi se vidi. Ima da za dan dva bude onako debela pluscinaAntonela ja na tvojim ne vidim nista kao ni na Luckynim ali ima jos vremena… drzim fige da za dan dva bude sjena pa onda crtaJoja pisnem lh kad dodem doma, pa vam javim Kad planiras obznaniti T svojim najmilijima

8dpo

🙋‍♀️35🧔35
    2007,2010,2015👶tri curke
    01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
    Papa uredan
    01/2021 planiramo 👶
    01/2021 solgar folna
    🤰22. 12.2021 👶💜
    18.12. P❤️
    Gravidon A
    26.4.24. +

Anchy_23 🌈 🌸
    07. Travanj 2021. 10:31

Lucky slazem se s tobom. Bas pozitiva prsti iz tebe . Jebat ga, da dubis na glavi kad nece nece i tocka.
    Mogle smo do sad biti u teskoj depri i mrzovoljne babe, ali lakse je kad si optimista. Gle ak nece ovako pa imamo Mpo. Ali zasto se ne potruditi i probati malo dovesti cikluse u red. Mlade smo i imamo vremena bas kako si napisala, stignemo imati i jednu malonogometnu momcad 
    Isti plan je i kod mene 2 mj piti te tabletice inozitola i nadati se prirodnoj O ako ne dode pokusati opet sa klomijem a ako i to ne upali laganini na jesen u mpo vode. 
    Ali nekako se nadam da cemo biti trudne do 9 mj 

Anchy_23 🌈 🌸
    07. Travanj 2021. 10:33

Romale

Anchy_23 🌈

Romale u kojem si ti dijelu ciklusa?Martina vidi se vidi. Ima da za dan dva bude onako debela pluscinaAntonela ja na tvojim ne vidim nista kao ni na Luckynim ali ima jos vremena… drzim fige da za dan dva bude sjena pa onda crtaJoja pisnem lh kad dodem doma, pa vam javim Kad planiras obznaniti T svojim najmilijima

8dpo

Malo sam bila off preko blagdana pa dok se ubacim u 5 -tu brzinu i polovim ko je gdje sta i kako 
    Kad planiras piskiti? Simptomcica ima nema? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.