Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    simba
    06. Travanj 2021. 20:53

Joja 🙏

Simba ahahaha super si savjet dala Lucky 😀😆😀😆
    Joli hvala ti draga, nadam se da ces mi se uskoro pridruziti 🌹 sto se tice bazalne, stavi si digitalni toplomjer pokraj kreveta i stavi si alarm nek te budi svaki dan u isto vrijeme. Vidjet ces da ces se brzo naviknuti. Neces moci bez toga vise hehehe….
    Anchy bude se trakice :) 🤞
    Lucky hoces me stavit sutra na popis s plusićem? ☺️

e jesi ti iz gradića N?

👩33g
    👨42g
    👦4g

annboleyn
    06. Travanj 2021. 21:57

Joja 🙏

Simba ahahaha super si savjet dala Lucky 😀😆😀😆
    Joli hvala ti draga, nadam se da ces mi se uskoro pridruziti 🌹 sto se tice bazalne, stavi si digitalni toplomjer pokraj kreveta i stavi si alarm nek te budi svaki dan u isto vrijeme. Vidjet ces da ces se brzo naviknuti. Neces moci bez toga vise hehehe….
    Anchy bude se trakice :) 🤞
    Lucky hoces me stavit sutra na popis s plusićem? ☺️

A jojj, sta sam propustila 🤩🤩🤩 draga Joja cestitam, mnogo mi je drago, neka bude uredna i dosadna trudnoca ❤️❤️❤️
    Isla pitati na mpo temi znaju li one nesto o onom mom visokom fsh koji me brine pa rekoh da vidim na brzaka ima li sta novoga kod lh cura i docekaju me bas lijepe vijesti 😊

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

annboleyn
    06. Travanj 2021. 22:16

Lucky7ŽMN❤️🍀

Ooo Anice bananice dosla i ti malo u goste 🤗😁 kod nas je napeto, svaki dan evo iscekujemo nesto 🤞🏻🍀

Ne mogu ja bez vas ❤️ Morat cu onda pazljivije pratiti na satu u narednih nekoliko dana 😊 drzim svima 🤞🤞🤞 i zeljno iscekujem jos dobrih vijesti 🤗

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

Loza 💙😇
    06. Travanj 2021. 22:22

Joja odlično, baš mi je drago da je sve dobro prošlo i nemoj nas zaboraviti obavijestiti za 2 tjedna s drugog pregleda 🤗
    Tonia welcome to the club 🥳🥳 ma ne znam što da ti kažem. Jesam vam pričala da sam išla po drugo mišljenje? Ispričavam se ako jesam ili ste čitale na drugoj temi. Ukratko, drugi gin je rekao totalno sve suprotno od mog gina i za CIN 1 i za streptokok. Za streptokok je rekao kako rodnica nikad nije sterilna i uvijek će imati bakterija. A s obzirom da sam s mužem već godinama, vjerojatno smo razmijenili jedno s drugim sve što smo imali. Po njemu nema smisla da pauziramo.
    Tako da ne znam što bi ti rekla za seks, ja sam ipak odlučila poslušati svog gina jer se ipak više bojim posljedica ako je drugi gin pogriješio 🤷‍♀️ po meni stoje obje teorije

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Joli 🌟
    06. Travanj 2021. 22:26

Lucky7ŽMN❤️🍀

Joli 🌼

Lucky7ŽMN❤️🍀

Joli 🌼

E i totalno sam se prehladila, temp 37,4 mislim da mi ni to neće ići u prilog ovaj mjesec… A jutros je bila 36,4°C, ali nakon što sam bila 10tak min na nogama i pripremala doručak, a na digitalcu min prije 35,7°, definitivno bačen novac. 🤦🏼‍♀️

Tempica ti tak ne funkcionira, mjerodavna je samo ona koju izmjeris kad otvoris oci dok si jos u krevetu i to je to, sve poslije zaboravi.
    A ako si se prehladila to ti moze ici u prilog za implantaciju 😉🤞🏻

Ma znam, sve sam to prostudirala, nego se sam se sjetila tek kasnije, ali sljedeći ciklus krećem.
    Joja morat ću tako, posebno obzirom da je jedan jajnik pcos pa i nemam svaki mjesec O.

Ovo ti je sad bio trening, a iduci ciklus onda ozbiljno, ali ostat ces T sad pa te bas briga 🤷🏻‍♀️

Pozitiva ove grupe je ono što treba svakoj ženi koja bori iste bitke.... 💚
    Lucky hvala na ohrabrenju 🥰

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Anchy_23 🌈 🌸
    07. Travanj 2021. 07:00

Lucky7ŽMN❤️🍀

Jutro zene, ja svoju duznost obavila, svi od reda bijeli ko pahuljice

A misa mu bas sam mislila da ce biti bar sjenica...
    Znas kako kazemo dok ne dode M ima nade...🤞🍀

BAJOMA
    07. Travanj 2021. 07:03

Lucky7ŽMN❤️🍀

Plavi ti ima tj zadnji lipu sjenu 🤞

BAJOMA
    07. Travanj 2021. 07:08

BAJOMA

Lucky7ŽMN❤️🍀

Plavi ti ima tj zadnji lipu sjenu 🤞

Joli 🌟
    07. Travanj 2021. 07:15

Lucky7ŽMN❤️🍀

Za dva dana stigne biti sjenica, nade ima 🤞🤞

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Tonia♥️
    07. Travanj 2021. 07:34

Ann bas mi drago da si se javila 😍 pune se naše zimske da daaaaa 😁
    T.loza pa to sam i ja čula da se on inače ne liječi, jedino zbog trudnoće...nikad ga nisam imala, a dva dana prije briseva imali odnos, naravno da su nam se izlučevine pomiješale...al nije mi nista rekao da se ne keksamo... 🙄 Ma popit ću taj antibiotik u bok... Bumo vidli dal' bu i kad bu O 
    Lucky taman bude sad impl.taknda Ce bit crta za koji dan 🤞🤞🤞😍😍😍
    Joli skupa ćemo bit početnice u tempici 😁 al kak kaze Lucky, vec ces plus imati do tad 🤞🤞🤞♥️

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.