Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    06. Travanj 2021. 11:02

Jojaaa bas sam happy zbog tebe!
    Bacaj nam te trudnicke prasine
    Lucky slazem se s tobom za bazalnu. Ja evo zbog PCOS-a ne znam dal su mi uopce lh mjerodavne (svejedno danas planiram pisnuti jednu iz zabave)
    Ugl mjerim svaki dan ujutro bazalnu i ako dode do O skuziti cu jer ce temp skociti.

Joja 🙏
    06. Travanj 2021. 11:15

Curke bacam vam trudnice prasineee 🧚🧚🧚🧚🧚🧚🧚🧚🧚🧚🧚🧚🧚🧚🧚🧚🧚🧚🧚🧚🧚✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️ i pahuljice da mi stoo prije dodjete na zimske bebice 💙

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Joja 🙏
    06. Travanj 2021. 11:19

Sad cekamo sutra i nase piskilice 💙🙏🤞

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

06. Travanj 2021. 11:32

Joja 🙏

Evo me s pregleda…..
    Dobila sam duphaston 3x1…
    Doktor mi je rekao da vidi trudnocu…. pokazivao mi je nekakvu naznaku necega na uzvu i rekao da je dva milimetra… Ja naravno nisam vidjela nista hahaha moram za dva tjedna opet jer je sad stvaaarno rano….
    Rekla sam mu da me boli lijevo nisko pa me malo prepipao al sce je ok…. Dobila sam uputnice za vadjenje krvi al sve su elektronske oa nemam pojma sta cu tocno vaditi…. Zapamtila sam samo da moram u dva razlicita laboratorija 🤦🤷

🤗🤗🤗🤗🤗

06. Travanj 2021. 11:32

A jbt vi piskilice...kad ce to sutra..jedva cekam 🤞🤞🤞🤞🤞🤞

Antonela122🐘🌠
    06. Travanj 2021. 11:47

Joja 🙏

Evo me s pregleda…..
    Dobila sam duphaston 3x1…
    Doktor mi je rekao da vidi trudnocu…. pokazivao mi je nekakvu naznaku necega na uzvu i rekao da je dva milimetra… Ja naravno nisam vidjela nista hahaha moram za dva tjedna opet jer je sad stvaaarno rano….
    Rekla sam mu da me boli lijevo nisko pa me malo prepipao al sce je ok…. Dobila sam uputnice za vadjenje krvi al sve su elektronske oa nemam pojma sta cu tocno vaditi…. Zapamtila sam samo da moram u dva razlicita laboratorija 🤦🤷

🥰

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

Anchy_23 🌈 🌸
    06. Travanj 2021. 11:48

Lucky7ŽMN❤️🍀

uh ja sam ono nakon hsg-a bila sva hiper kao jej sad će to bit to, sad kad se bliži dan d sve me nekako spušta malo na zemlju

Tako sam i ja bila sva happy prvi put s klomijem...reko to je to. I onda kako se vrijeme a testiranje blizi tako ti iz oblaka sides na zemlju 

Antonela122🐘🌠

Joja 🙏

Curke bacam vam trudnice prasineee 🧚🧚🧚🧚🧚🧚🧚🧚🧚🧚🧚🧚🧚🧚🧚🧚🧚🧚🧚🧚🧚✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️ i pahuljice da mi stoo prije dodjete na zimske bebice 💙

🤗🤗🤗🤗

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

Anchy_23 🌈 🌸

Joja hvalaaa na prasini

06. Travanj 2021. 11:54

Joja tako mi je drago, sad terapijica i odmaraj☺️ ❤️
    Taman sam ti htjela napisat da umjesto FF-a stavis ticker da pratimo trudnocu ali vidim jesi vec🙊😘
    _
    Lucky hladne glavice, koliko je god moguce, cekamo sutra🥰🙌🏻🤞🏻🤞🏻💛
    Vjerujem da nam je svima tako, entuzijazam kad se lijepo pokriju plodni pa panika kad se blizi trenutak istine, bit ce to okej😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.