Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Ožujak 2021. 07:20

Bio pik tokom noci,gradanska duznost jutros obavljena jer mi ono sinoc jako smrdilo i smrdilo je dobro 😂

Uzela trakicu na posao ako cu izdrzat da ne popijem nista pa da potvrdim..jos sam mislila ova slika do su dvije su od jutros da je greska jer mi je tamni jedan dio a drugi bljedi,medutim druga je ista takva a umocena minutu kasnije,moja pretpostavka da je krenulo blijediti pa sam uzela trakicu da provjerim kasnijeeee 😂

Kaća
    24. Ožujak 2021. 07:31

Jutroo 
    Malala vidim i ja 🤗🤗 čekamo betu, samo ti nju vadi
    Hope bliži se pik 🥳🥳

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Kaća
    24. Ožujak 2021. 07:32

A tebe je ovo pik bio tokom noći?? A jebeš mi sve (oprosti na izrazu) ako ja više kontam od trista tvojih trakica kad je šta i di 🤦😂

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

24. Ožujak 2021. 07:43

Kaća

A tebe je ovo pik bio tokom noći?? A jebeš mi sve (oprosti na izrazu) ako ja više kontam od trista tvojih trakica kad je šta i di 🤦😂

Trakice dvije femometer na bijelom papiru su od jutros,ponavljala sam drugu jer sam mislila da je sjebana posto mi je gornji dio jako tamni,a donji bljedi,medutim na drugoj je bila ista stvar 😂 ovi plasticni testovi su od prekjucer kasno navecer i jutros (jutros ovaj puno bljedi) i ovo gdje su 4 trakice femometer redom idu odozgo nadolje prekjucer,sinoc,jutros dvije redosljedom kako sam umakala 😂 ispucala sam sve plasticne,sad imam samo femometer ☹️😂😂🙊

Anchy_23 🌈 🌸
    24. Ožujak 2021. 07:45

Jutro koke!
    Ono od sinoc trolanje ne komentiram 
    Malala kao da vidim sramezljivu sjenicu!! jooj da je bar to to! drziiim figeeee
    Hope ako je bio pik u noci fino ste sinoc ubacili vojnike 
    Joja probam osposobiti ff budem ga obrisala i instalirala ponovo jer ne mogu uci da upisem temp pa da komentiramo. Znaci uvijek mi je bila 35.9 do 36.2 max prije O a sad mi divlja jedan dan 36.1 danas 36.4....
    Tebi se dignula, bude mozda jos otisla gore ne brini, bitno da je bila O
    Anci susjedice zlato nase! Falila si! Skicala sam preko kod vas da vidim jesi li se vratila! Nadam se da si se odmorila i da si napunila baterije. Kod mene nista posebno osim sto mi nalazi hormona nisu naj naj pa sad pijem neke tabletice sa inozitolom za PCOS... i pokusavam na sve moguce prirodne nacine vratiti svoju ovulaciju...
    Vidim ti si na 4 dpo drzim fige da odleprsas na zimske 

24. Ožujak 2021. 07:49

Evo i iz aplikacije vrijednosti trakica tako da da..ako popodne trakica bude svjetlija od ovog jutros,pik je definitivno bio nocas a alo vojnici prezive,pricat ce 😂
    Evo i slicke:

Sad sam uzbudena i jedva cekam da si popijem caj na poslu da trpim i ne idem pisat do pauze da vidim trakice..Boze koja ovisnost 😂🙈

Anchy_23 🌈 🌸
    24. Ožujak 2021. 07:51

Hopeforyou

Evo i iz aplikacije vrijednosti trakica tako da da..ako popodne trakica bude svjetlija od ovog jutros,pik je definitivno bio nocas a alo vojnici prezive,pricat ce 😂
    Evo i slicke:

Sad sam uzbudena i jedva cekam da si popijem caj na poslu da trpim i ne idem pisat do pauze da vidim trakice..Boze koja ovisnost 😂🙈

Ja jedva cekam tvoju temperaturicu u narednih 2 dana 

Kaća
    24. Ožujak 2021. 07:56

Vidit ćemo sve šta će temp pokazat hope 🤗

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

24. Ožujak 2021. 08:07

Kaća prosli ciklus je pikazala tjedan dana kasnije hahahahah 😂😂😂
    Lucky ma ja odbrojavam najkasnije od petka,jer je prosli ciklus aplikaciji trebalo 7 dana da po tempici utvrdi O 😂😂😂

Maša🤰🏼
    24. Ožujak 2021. 08:12

Malala ja ju vidim isto 🤩 jojj is sveg srca se nadam da je toto 🥰🥰🥰🥰

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.