Lucky bas to…. I sama sam dugo potajno citala forum prije nego sam vam se javila….. Ja bi ovim putem pozvala sve koje nas potajno citaju da se slobodno jave.,. Jedna drugoj dajemo krila, podrsku i savjete 💙🤗
Istina!
Sretna sam sto imam vas tu za tipkanje. Dani mi brze lete cekajuci i analizirajuci vase trakice. Nisam toliko isfrustrirana jer znam da nisam sama da nas ima jos sa svakakvim problemima. Kad nesto ne znam pitam netko ce se naci sa odg ili slicnim problemom.
Da je vise ovakvih grupa i zena koje si pomazu svijet bi bio bolji.😊🌸🤰🏼
Lucky u pm sta je ovo sad? Jesi drzala urin? Nisi pila? Jesi piskila ujutro ili tek sad? Ovo ti je prva danas?
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Lucky a nista, sad cemo tempicu.... Moguce da je pik prosao... Trebala si bar jutros prije posla pisnut ako nista drugo grrrr
Anchy 😘🌹💙🤗
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Lucky a nista, sad cemo tempicu…. Moguce da je pik prosao… Trebala si bar jutros prije posla pisnut ako nista drugo grrrr
Anchy 😘🌹💙🤗
Nisam se nadala ovakvom ishodu, iznenadilo me 😂
Ak je bio pik u noci krenut ce ti tem gore.
I mene i dalje zeza viber, malo mogu pisat, malo ne 🤷♀️ valjda će se tokom večeri posložiti 😊
Btw. Moja trakica je danas duplo tamnija od one jučer i to mi se sviđa 🤞🤞🤞
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Lucky sad bi ti rado napisala rekla sam ti jucer da ces danas ovulirati,i sto se dogodilo? Smrdilo mi je kod tebe na super brzu ovulaciju po trakici i po simptomima,jos kad si navela da te rezalo,ovulirala si,a sad jos 24 sata vremena da se ubaci dodatna postava i cekamo pluuuuus 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻
https://ibb.co/PhfykF5
Neznam koliko se bude dobro vidla, nisam mogla bolju svjetlost uhvatiti za ovu današnju. 😄
Znači gornja je od jučer, donja od danas. 👌
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Neznam koliko se bude dobro vidla, nisam mogla bolju svjetlost uhvatiti za ovu današnju. 😄
E jebaj ga,jesi radila jos koju jucer predvecer ili je to ta gornja? Jel testiras jednom ili dva puta dnevno? Sad bi trebala krenut sa 2 puta dnevno dok prokuzimo kako ti se trakice ponasaju pred O,ali ovo lijepo izgleda 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
malala jesi se cula sa doktorima sto dalje nakon ponavljanja testa? Cudno mi je da te nisu poslali vaditi betu,inace je tipicno za te postupke da se vadi beta kroz 2-3 tjedna 😱
Eee super.... Ti vcrs jos jednu i onda sutra tri.... Nista ne prepustamo slucaju nakon ovog s Lucky hehehe
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Sortiraj odgovore
Najstariji