Otišla jutros izvaditi betu jer vade do 9 samo pa sam malo kasnila na posao. Nalaz od 13 h. Ali evo, bila sad na wcu i krenula m. Bačeno 150 kn. 🤷♀️
A daaaaaj 😔😔
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Otišla jutros izvaditi betu jer vade do 9 samo pa sam malo kasnila na posao. Nalaz od 13 h. Ali evo, bila sad na wcu i krenula m. Bačeno 150 kn. 🤷♀️
hijoooj
Gle mene dosadne u 3 nastavka umjesto da u jednom postu sve napisem. Ali brzopletost pa kliknem posalji prije nego sto sam sve napisala
Ugl sve sam azurirala na mobu i proradio je ff upisala sam temperaturice zadnje...pogledajte mi graf..cik-cak ...gore dole!
Nadam se da mi se hormoni vracaju u normalu pa da je zato tak!
Malala novi ciklus 🤞🤞🤞
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Kaca sretno na folikul. nadam se lijepoj jajnoj stanici!!!
Hvala ti, čim budem gotova javljam se s novostima. Nadam se da je cikla pomogla za endo, iako ne znam ni kakav mi je prije bio 😂
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Kaca sretno na folikul. nadam se lijepoj jajnoj stanici!!!
Hvala ti, čim budem gotova javljam se s novostima. Nadam se da je cikla pomogla za endo, iako ne znam ni kakav mi je prije bio 😂
Pitaj ih sad kakav je endo..Stigne se on jos do O zadebljati a ima fore i do implantacije. Tako da samo ti pij ciklu!
Inace klomif stanji taj endic tako da cikla moze samo pomoci
Znači sjedim u autu pušim cigaru i tresem se. Nisu loše vijesti samo sam šokirana i ubačena u brzi vlak nenadano i bez upozorenja. Imam na desnom jajniku 7 folikula na lijevom 2 i svi su veliki. U petak idem opet. Dala mi je sve moguće uputnice jer je neizvjesno. Ako ih puno bude vodećih idem na punkciju, ako ne inseminacija. Ništa prirodno. Imam i mali polip kojeg nije bilo na HSG kaže nije strašno pratiti ćemo i njega. Znači samo se krenila bacati termine, sestro reagirala je dosta na klomifen, pripremite je i obavijestite o mogućoj punkciju. U tom slučaju idemo na vantjelesnu. Nije loše, samo nisam se tome nadala. Očekivala sam eventualno dva vodeća, ne njih 9. Vidit ćemo u petak kako će se razvijati.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Znači sjedim u autu pušim cigaru i tresem se. Nisu loše vijesti samo sam šokirana i ubačena u brzi vlak nenadano i bez upozorenja. Imam na desnom jajniku 7 folikula na lijevom 2 i svi su veliki. U petak idem opet. Dala mi je sve moguće uputnice jer je neizvjesno. Ako ih puno bude vodećih idem na punkciju, ako ne inseminacija. Ništa prirodno. Imam i mali polip kojeg nije bilo na HSG kaže nije strašno pratiti ćemo i njega. Znači samo se krenila bacati termine, sestro reagirala je dosta na klomifen, pripremite je i obavijestite o mogućoj punkciju. U tom slučaju idemo na vantjelesnu. Nije loše, samo nisam se tome nadala. Očekivala sam eventualno dva vodeća, ne njih 9. Vidit ćemo u petak kako će se razvijati.
Draga sve u svemu dobro je! U dobrim si rukama i beba stize uskoro. Zato su sa klomifenom obavezne Folikulom.
Evo ja i Lucky imamo jednu max 2 stanice a kod tebe je reakcija ogromna...
Biti ce jedna zimska bebica
Ajme ne znam šta bi rekla cure, lagala bi kad bi rekla da me nije strah. Nisam ovo očekivala, idem u postupak jbt. Nije ništa loše, bože sačuvaj čeka me beba, al to je jednostavno strah od nepoznatog. Ne mogu vjerovat koliko folikula, ne mogu vjerovat da je to to, da je beba doslovno nadomak ruke. Samo treba malo pružit ruku, a u pm u šoku sam.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Sortiraj odgovore
Najstariji