https://ibb.co/yqb3bHS
Jel vidite šta???? 😱😱😱😱😱
Bojim se da je preslaba za 16 dpo.
Malala vidiimmm i to iz prve. Držim fige.
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Ajme ne znam šta bi rekla cure, lagala bi kad bi rekla da me nije strah. Nisam ovo očekivala, idem u postupak jbt. Nije ništa loše, bože sačuvaj čeka me beba, al to je jednostavno strah od nepoznatog. Ne mogu vjerovat koliko folikula, ne mogu vjerovat da je to to, da je beba doslovno nadomak ruke. Samo treba malo pružit ruku, a u pm u šoku sam.
Zlatno jaje je kod tebe i sad ga fino cuvaj neka lijepo naraste
Za sada je sve neizvjesno, čekamo petak. Kad vidimo koliko će ih se dalje razvijati i bit zrelo znat ćemo više. Ako se svih 9 nastavi ovim tempom razvijati idem na punkciju i na vantjelesnu, ako ih bude manje onda inseminacija. U svakom slučaju odma je isključila prirodno, kaže previše ih je da riskiramo.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Za sada je sve neizvjesno, čekamo petak. Kad vidimo koliko će ih se dalje razvijati i bit zrelo znat ćemo više. Ako se svih 9 nastavi ovim tempom razvijati idem na punkciju i na vantjelesnu, ako ih bude manje onda inseminacija. U svakom slučaju odma je isključila prirodno, kaže previše ih je da riskiramo.
Je rizik je ako ides prirodno da ne bi bile cetvorke ili petorke !
Zato ce fino popratiti i odluciti sto je najbolje u tom trenu za tebe.
Ajoj bas sam uzbudena zbog tebe biti ces trudnica uskoro
Supeeer Kaća odlične vijesti Sve će to biti dobro i uskoro imamo još jednu trudnicu
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Kaća bas sam sretna zbog tebe 💙
Anchy tempica ti bas skakuce ali stabilizirat ce se ona 🌹
Lucky i hope sad pratimo tempice....
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Znači sjedim u autu pušim cigaru i tresem se. Nisu loše vijesti samo sam šokirana i ubačena u brzi vlak nenadano i bez upozorenja. Imam na desnom jajniku 7 folikula na lijevom 2 i svi su veliki. U petak idem opet. Dala mi je sve moguće uputnice jer je neizvjesno. Ako ih puno bude vodećih idem na punkciju, ako ne inseminacija. Ništa prirodno. Imam i mali polip kojeg nije bilo na HSG kaže nije strašno pratiti ćemo i njega. Znači samo se krenila bacati termine, sestro reagirala je dosta na klomifen, pripremite je i obavijestite o mogućoj punkciju. U tom slučaju idemo na vantjelesnu. Nije loše, samo nisam se tome nadala. Očekivala sam eventualno dva vodeća, ne njih 9. Vidit ćemo u petak kako će se razvijati.
Jel ti imas ono visok AMH? Da desava se i to. Da umjesto IUI bude punkcija i IVF postupak zbog kolicine folikula. U svakom slucaju dobro je. Ili ces jedno obaviti ili drugo 👍👍
Ajme hvala vam cure nemate pojma koliko mi znače vaše riječi, najbolje ste. Martina nije visok, malo niži. Rekla je "moga je bit i bolji" 😂
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Malala zao mi je zbog menge... svakako nam javi betu.. 🙏🙏 molim se za tebe 🙏 drago mi je da nisi negativna makar je to bas tuzno.... Uskoro ce tvoja bebica vidjet ces.
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Simba, tloza gdje su hcg testici? Sinptomi? Ajmo curkee
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Sortiraj odgovore
Najstariji