Simptomi lol
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
https://ibb.co/yqb3bHS
Jel vidite šta???? 😱😱😱😱😱
Bojim se da je preslaba za 16 dpo.
ja vidim 😄 možda zbilja jesi fenomen sa 12dpo inp.👌
👩33g
👨42g
👦4g
daly56,
šanse da si trudna su ravno nuli. NULA. NUUULA. Jedino ako je novi Isus na putu!😂
Ne znam jel trolaš ili zbilja pitaš.
Ali moj savjet za ubuduće, prestanite se trljati, radit razne perverzije, mazit pimpekom, pa kontaminiranom rukom, dok ne budeš spremna na spolni odnos. A kad budeš spremna, postoji nešto zvano kondom/kurton/gumica za pišu, pilule i hrpu drugih stvari koji sprječavaju neželjenu trudnoću.
👩33g
👨42g
👦4g
daly56,
šanse da si trudna su ravno nuli. NULA. NUUULA. Jedino ako je novi Isus na putu!😂
Ali moj savjet za ubuduće, prestanite se trljati, radit razne perverzije, mazit pimpekom, pa kontaminiranom rukom, dok ne budeš spremna na spolni odnos. A kad budeš spremna, postoji nešto zvano kondom/kurton/gumica za pišu, pilule i hrpu drugih stvari koji sprječavaju neželjenu trudnoću.
Umirem 🤣
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Novi Isus 😂😂
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Simba, tloza gdje su hcg testici? Sinptomi? Ajmo curkee
ma nula bodova. nemam testića, al me već par dana boli kao pred mengicu. čak sam se pipala, i vrat maternice mi je nisko, znači očekujem ju čak sutra ili prekosutra. mislim da ovaj mj nismo pokrili u pravo vrijeme, ALI, idući je moj, naručujem trakice! što neb i ja malo imala tu opsesivnu zanimaciju😂
da nadodam, kad sam prošli mj imala biokemijsku, vrat maternice je bio jako visok, pa sam išla kupit test. jel probala to koja od vas?
👩33g
👨42g
👦4g
https://ibb.co/yqb3bHS
Jel vidite šta???? 😱😱😱😱😱
Bojim se da je preslaba za 16 dpo.
ja vidim 😄 možda zbilja jesi fenomen sa 12dpo inp.👌
u tek sad pročitala, žao mi je.😒
👩33g
👨42g
👦4g
daly56,
Hvala vam.Samo me zanimalo da li je moguća trudnoća ukoliko me dirao po goloj stražnjici rukama na kojima je moglo biti malo sperme.Sigurna sam da je barem jedna od vas imala ovakve tripove o trudnoći u mladosti.
Simba, tloza gdje su hcg testici? Sinptomi? Ajmo curkee
ma nula bodova. nemam testića, al me već par dana boli kao pred mengicu. čak sam se pipala, i vrat maternice mi je nisko, znači očekujem ju čak sutra ili prekosutra. mislim da ovaj mj nismo pokrili u pravo vrijeme, ALI, idući je moj, naručujem trakice! što neb i ja malo imala tu opsesivnu zanimaciju😂
da nadodam, kad sam prošli mj imala biokemijsku, vrat maternice je bio jako visok, pa sam išla kupit test. jel probala to koja od vas?
Meni je to bilo dosta nisko na početku trudnoce, i tvrdo. Obe karakteristike su znak M, pa eto, ja bila trudna. Rekao mi je ginekolog da je zapravo vazno da se vrat digne gori i smeksa tamo na pocetku drugog tromjesečja.
Tako da, ne zamaraj se tvrdoćom cerviksa 😁 Samo mozes neku ranu il infekciju si napravit.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
daly56,
Umirem 🤣
ono čitam, ko roman napisan. točno se uživila u trenutak..😂😂😂
👩33g
👨42g
👦4g
Sortiraj odgovore
Najstariji