Eee curke trebam savjet.... Jutros ja osjetila kao da me malko svrbka dolje a prosli ciklus imala bolne odnose i suhocu... Nazvala ja sestru i trazila neku kremu da mi to prodje a ona meni kaze ne moze nista bez briseva .. a ja skoro skocila od srece ahahahha... Narucila ona mene 23.3. za komplet briseve 🤣🙏🤗
E a sad je ostao problem ahahhaha sta da radim s ovim svrabom? Jel mi moze canesten nastetiti za zacece?
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Eee curke trebam savjet…. Jutros ja osjetila kao da me malko svrbka dolje a prosli ciklus imala bolne odnose i suhocu… Nazvala ja sestru i trazila neku kremu da mi to prodje a ona meni kaze ne moze nista bez briseva .. a ja skoro skocila od srece ahahahha… Narucila ona mene 23.3. za komplet briseve 🤣🙏🤗
E a sad je ostao problem ahahhaha sta da radim s ovim svrabom? Jel mi moze canesten nastetiti za zacece?
Draga odi na temu lh trakice 5 dio.. pa ponivi post ja neznam iskrebo dal moze, mozda cure bolje znaju. Al po meni nebi smjelo jer postoje i te bestije u trunoci
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Dajana o kakvim si vaginaletama pričala da ti stižu? Zapamtila sam samo stranicu Pahuljica. Daj me prosvijetli da ne tražim po stranicama unatrag
Dada to su te vaginalete sa pahuljice
Ja sam popricala sa zenom i kakvih sam prije problema imala i da sad zelimo bebu vec duze vrijeme i onda mi je ona rekla da oni po tome prave vaginalete i dala mi je jos macine kapi i za muza vrbovica kapi
Pa sad evo to je to sto i ja znam.. Pa cemo vidjeti kad dode.. 😁
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
Anaid bas se vidiii.🤩 drzim fige da tamni🤞🏻
Hope cekamo novi testic🙏🏻
Dajana jel tvoj muz radio spermiogram? Vidim da bas dugo pokusavate, a tebi su ciklusi redovni jelda?
https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/lh-trakice-5-dio-82608?page=4
Di ste Seksace moje? Eto mene da vam se javim,pozdravim,pomantram sto raniji dolazak u vagon novembarskih i decembarskih štruca ❤️😍🤰🏼
Jel ima kakvih novosti? 🎉😎
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji