Curice moje kak ste mi? Vi koje ste dobile mengu ili samo kaj nije,znate da je to samo nova nada u pobjedu tak da samo jako 🎉💪🏻
Ako znate nekog kome trebaju lh trakice,imam 200komada pa bi se toga riješila po simboličnoj cijeni tek toliko da ne moram javno davat oglas..ako nekome zagusti pa zafali,mogu i manje poslati 🙊
Hcg nemam jer sam ih sve ispisala u prošlom ciklusu 🤷♀️🤣
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Curice moje kak ste mi? Vi koje ste dobile mengu ili samo kaj nije,znate da je to samo nova nada u pobjedu tak da samo jako 🎉💪🏻
Ako znate nekog kome trebaju lh trakice,imam 200komada pa bi se toga riješila po simboličnoj cijeni tek toliko da ne moram javno davat oglas..ako nekome zagusti pa zafali,mogu i manje poslati 🙊
Hcg nemam jer sam ih sve ispisala u prošlom ciklusu 🤷♀️🤣
Nego koje LH imaaaas? 🙈
Pokloncic ja sam ti supeeeer! Od jutra nadrkana,ne znam jel mi vise kriv dan vani sto je svanuo ili temperatura koju mi je bilo tlaka mjeriti ili hladnoca jer moram pjesacit do stanice i posla? 🤣🤣🤣 bas sam super,jos me i glava pocela bolit,hormoni bas divljaju cini mi se 🤔 e i jos mi je i “djed” umro jutros pa ono,neka se provede u paklu jel..nisam zlobna,aliiiii..ima Boga imaaa...eto,do podne mrzim sebe,a od 12 cu mrziti cijeli svijet 👀 kako si nam tiiii?
Hej cure, evo nakon juverasnjeg dana groznog, zaspala sam u pola 7… nisam jucer ni pratila forum, ali sam procitala sam…
Hopejesi zlocesta, i ja sam skuzila da je + u pitanju 😂😂
AntonelAmisa mu vidim, idemo dalje…
Dorisgdje si, cekamo tvoje tesrice, ti si vec negde 9/10, jel ?Anaid tu samdanas prkosim sama sebi i testićima, nema pišanja.
Sutra ću ujutro
Danas ujutro sam imala neke kratke grčeve od par sekundi i sad dalje apsolutno ništa.
A pusti ti, možda su ti grčevi znak da se mrvica baš tad uhvatila i ne da se dalje
Neka se mrvica samo hvata, ništa ja nemam protiv i neka samo grči onda
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Ma ove s Amazona,al velim hcg nemam jer sam idiot..doduše podijelila sam frendici valjda pola 🙊
Vidim Hope ovaj tvoj me odgovor podsjeća na onak neku podvojeni ličnost,hahahhaha malo sam super mila micica,malo trgam kožu zubima 😇🙊
Ja sam ok osim kaj užas gladna od 5 ujutro,znojim se ful po noći oko cica i nemrem vise spavat pred jutro nema šanse..i podrigujem zvjerski.
I mokra dole tak da stalno gledam gaće kaj sad to curi 🤭🤷♀️
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Antonela bas mi je zao. 🥺 ides s nama u zimske bebe nema ti druge😘
_
Sorgi rano je, sumnjam da bi ti na 8 dpo pokazalo, samo ces se nazivcirat. Cekaj sutra☺️
_
Joja nalaz jos cekam, danas vec 8. dan, ne znam stvarno sta vise rade🤦🏼♀️ A za briseve mi je rekla da ce mi napraviti, samo da ih sama moram u labos odnijet. Nije mi to problem m, bolje to nego da ih platim😄 sad cekam termin da mi posalje😊 super je ginicka🤞🏻
_
Pokloncic ja imam jos 20 lh trakica i nadam se da cu s njima zatrudnit pa mi ne treba😅 jesam optimisticna😂
_
Anchy jos koji dan dufica i nove pobjede su pred tobom😘
_
Lucky cestitke za najkraci prirodni ciklus do sad❤️🥳
Hvala svima na podrsci😘,glavu gore i zimske bebe nas cekaju,sutra cu piskit jos s curkama ko podrska kak sam obecala,ali zapravo cekam M ,nadam se da nece kasnit pa da se sto prije bacim na novi ciklus,u nove pobjede😊,pozitivno je to sto sam ovaj ciklus imala pravu pikcinu sto znaci da su mi se malo valjda izregulirali i dosli k sebi ciklusi,bar se nadam,pa ocekujem i slj ciklus pikcinu😁
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Hahaha malala nisza ne prepusta slucaju 😂😂 to su rjeci, tj djela...
Hope koji si ti lik, 😂😂 ajde samo nas nemoj mrzit 😂😂
Ja sam inala par dane tu i tamo neki osjecaj dolje, ali mislim da mi je vise od stresa, nervoze i svega...
Kontam da bi se ja morala posteno napit, prespavat vikend i ko ga jebe 🤪🤪
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Lucky cestitka na laganom pocetku novog ciklusa i u radne akcije😊
Hope vidim imas raspolozenje ko ja jutros,znaci od bijesa sam uzela flomaster i nacrtala dr crticu na testu i sterala u k sve pa ga hitila u smece😆
Doris varas trebala si piskit dns samnom,al ajde ajde nek ti bude
Sorgi sacekaj jos malo,primjetila sam bar kod sebe da sto ranije testiram to prije potonem,ali jbg svejedno se od 8dpo pocinjem testirat,sta ces ovisnost je ovisnost
Malala u zadnje vrijeme mi se cini da ti brzinski jos najbolje i pale pa drzim🤞
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Lucky cestitka na laganom pocetku novog ciklusa i u radne akcije😊
Hope vidim imas raspolozenje ko ja jutros,znaci od bijesa sam uzela flomaster i nacrtala dr crticu na testu i sterala u k sve pa ga hitila u smece😆
Doris varas trebala si piskit dns samnom,al ajde ajde nek ti bude
Sorgi sacekaj jos malo,primjetila sam bar kod sebe da sto ranije testiram to prije potonem,ali jbg svejedno se od 8dpo pocinjem testirat,sta ces ovisnost je ovisnost
Malala u zadnje vrijeme mi se cini da ti brzinski jos najbolje i pale pa drzim🤞
Antonela ne ne ne, ne varam. Pišala sam snjegovića u ponedjeljak kako sam obećala, ali sam napisala da sljedeće u srijedu
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Sortiraj odgovore
Najstariji