Anchy pa i pametno 🤗 koliko dana ga moras pit da izazoves mengu....
Malala nesto se dobro kuha 🤗 😘
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Joja sto se polipa tice ovisi kolike je velicine o zahvatu,njoj je bio velicine zrna rize koji se drzao na niti pa je doktor samo namazao neki gelom da to utrne i cvaknuo ga,a inace neke znaju ici i pod anseteziju da se to ukloni,sve ovisi koliki je i gdje je smjesten..
Anchy pa i pametno 🤗 koliko dana ga moras pit da izazoves mengu….
Malalanesto se dobro kuha 🤗 😘
Tommy ti je prije dan dva opisala proces vadenja polipa. Procitala sam islo je ovako nekako. Pitao ju je dr koliko je hrabra od 1 do 10 rekla je 15. Polip je bio neki mali premazao joj je nesto dole i capnuo ga. Bila je gotova odmah koliko se sjecam nije ni krvarila...eto..
A 10 dana duphastona ali mislim da cu ja 7 dana piti. Tako sam prosli put i dosla M.
Kako si ga ti lucky pila? 7 dana?
Aaaa kako su nam Kiky, Sanjarka, Sara, Chian isto dugo nisam nigdje uhvatila…. Na sto tema ste trudnice nase, nebi vas bog dragi vise pohvatao 😅 ako nas citate javite se malo da cujemo ima li kakvih novosti 🤗
🤗🤗🤗🤗
Ja nemam sta pametno za podjelit.
Spavam, lezim, spavam. Gledam hranu, gleda ona mene. I ne volimo se bas. Zato sam si s coca colom na ti 😁
Ukratko. Brojnim dane, sate i sekunde do 12tt 🙃
Navijam iz prikrajka za sve vas ❤️
💕🥰💕 Dan po dan.
Ja sa hranom nisam imala.problema, dapače, baš se sićam, taman smo bili u St kad san bila u tvojim tjednima. Svako jutro dvi krafne i hladni jogurt 🤣🤣🤣🤣 onda na more. Ajme i sad bi nase krafne iz Bobisa 🙈 Sricom, nije me onda dugo drzalo, jer bi bila ko bomba. 😁
Ajme zavidim
Sanjam o danu kad cu opet guštat u hrani a ne da ni obrok bude mučenje 😭
Ako nisi u St jela krafne kod Mate, ne znas sta je prava krafna 🤣
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka i ja sam nekad prije zivjela u Splitu, krafne kod Mate ili hrenovke u lisnatom u Prerade nakon svakog izlaska, must have😃😃 sad si me na lijepe dane podsjetila🥰 idem bas u Split uskoro i tocno se veselim tim delicijama🤭🤭
Sanjarka i ja sam nekad prije zivjela u Splitu, krafne kod Mate ili hrenovke u lisnatom u Prerade nakon svakog izlaska, must have😃😃 sad si me na lijepe dane podsjetila🥰 idem bas u Split uskoro i tocno se veselim tim delicijama🤭🤭
Jelda da nema nigdje takve krafne? ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka doslovno nigdje 🔝🔝🤭 cinjenica da sam najdeblja bila u periodu zivota kad sam zivjela u Splitu sve govori😅😅
Jelda da nema nigdje takve krafne? ❤️
Sanjarka u Sučića na kocunaru uffff znači milina, jeftinije od mate. Ima ih samo iz 9 na večer jer su oni samo pogon. Drago mi je trudnice da ste se javile želim da vam vrijeme brže prolazi i da imate što manje tegoba i mučnina 😘
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Hope i anchy hvalaa curke.. a ne stignem bas pratiti druge teme pa nisam vidjela. Budem se vratila koji dan unazad jer me bas zanima... Moj polip je 4x8 mm a sad ne znam jel to malo ili veliko ahahha... Idem za mjesec dana kod privatnika na kontrolu pa cu vidjet.... Rekao je da to moze otici s mengom...
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Aaaa kako su nam Kiky, Sanjarka, Sara, Chian isto dugo nisam nigdje uhvatila…. Na sto tema ste trudnice nase, nebi vas bog dragi vise pohvatao 😅 ako nas citate javite se malo da cujemo ima li kakvih novosti 🤗
🤗🤗🤗🤗
Ja nemam sta pametno za podjelit.
Spavam, lezim, spavam. Gledam hranu, gleda ona mene. I ne volimo se bas. Zato sam si s coca colom na ti 😁
Ukratko. Brojnim dane, sate i sekunde do 12tt 🙃
Navijam iz prikrajka za sve vas ❤️
💕🥰💕 Dan po dan.
Ja sa hranom nisam imala.problema, dapače, baš se sićam, taman smo bili u St kad san bila u tvojim tjednima. Svako jutro dvi krafne i hladni jogurt 🤣🤣🤣🤣 onda na more. Ajme i sad bi nase krafne iz Bobisa 🙈 Sricom, nije me onda dugo drzalo, jer bi bila ko bomba. 😁
Ajme zavidim
Sanjam o danu kad cu opet guštat u hrani a ne da ni obrok bude mučenje 😭
Ako nisi u St jela krafne kod Mate, ne znas sta je prava krafna 🤣
Nu nje sad sa krafnama iz Mate 🥴🥴🥴🥴 Ne mos mi to radit, nekidan mi se slao paket sa djecjin stvsrima i rekla sam da mi uvale sirnicu iz Cro-Go.
I sad me ti uvati sa tim krafnama🤣 Sirnica ce izdrzat do mene, al ja triban izdrzat dok dodemo do St da mogu kod Mate. 🤣🤣🤣🤬
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji