Lucky jel odma moraš zvat prvi dan ciklusa za naručit se na hgs?
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Sayuri ne morate vise... Pokriveno je... Sretno 🙏🤞
Zoe jaooo svaka cast. Moj gin nema ni mail ahahha cekam da dobijem mengu pa zovem lol samo odgadjam ahahaha
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Zaboravile one nas 😭
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Hej ho!
Evo Ancice banancice sa pregleda!😅
Obavila bris i zamolila gin da mi pogleda uzvom stanje u maternici. I isto je kao i prosli put copy paste!
Endo 7.5 mm i 0 jajnih stanica...
Rekla sam joj da vise ne cekam jer mi je pun kufer cekanja. (Skoro sam joj rekla dok ja docekam M dr cure sa foruma ovuliraju 10x 🤭🤣)
Tako da krecem veceras sa dupastonom i onda idem vaditi hormone.
Uzeti ce gin u obzir da sam pila dufic kad bude gledala nalaze. Jer jbg...nece moja M mozda do 2022 😅🤣🤣🤣
I onda cemo biti pametnije. Samo da bris bude ok 🤞
Dakleeee,fucka mi seeeee viseeee 😡 nek me netko pogleda spremna sam mu odgrist glavu,idem pisat i umocit cu sveeeeee zive testove sto imam ko ga jebe! Nek ide zivot 👀😎
Joja vidjet cemo kad mi odg na mail hoce me narucit il ce rec da nije potrebno radit briseve😂
Anchy ajde bar ne moras vise cekati, drzim fige za dobar bris🤞🏻🥰
Aaaa kako su nam Kiky, Sanjarka, Sara, Chian isto dugo nisam nigdje uhvatila…. Na sto tema ste trudnice nase, nebi vas bog dragi vise pohvatao 😅 ako nas citate javite se malo da cujemo ima li kakvih novosti 🤗
🤗🤗🤗🤗
Ja nemam sta pametno za podjelit.
Spavam, lezim, spavam. Gledam hranu, gleda ona mene. I ne volimo se bas. Zato sam si s coca colom na ti 😁
Ukratko. Brojnim dane, sate i sekunde do 12tt 🙃
Navijam iz prikrajka za sve vas ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Aaaa kako su nam Kiky, Sanjarka, Sara, Chian isto dugo nisam nigdje uhvatila…. Na sto tema ste trudnice nase, nebi vas bog dragi vise pohvatao 😅 ako nas citate javite se malo da cujemo ima li kakvih novosti 🤗
Vidiš ti kako ja upadnen taman na ovu stranicu, ko da san osjetila da me prizivaš 🤣🥰
Dobro san, gegan se ko pingvin i brojim dane. Dani mi istovremeno stoje i žure, čudan neki osjećaj.
Ja sad prizivam Brunu da se javi da vidim kako je.
Držim vam svima fige trudilice 💕
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Cure vidim da je susjeda tommy trudna.. jeeej...
Vidjela sam da je ovaj mjesec micala polip. Znate li vi sta o tom postupku? Kako se to moze maknut i koja je procedura? Postavila sam i njoj pitanje na susjednoj temi 🤔😔
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
🤗🤗🤗🤗
Ja nemam sta pametno za podjelit.
Spavam, lezim, spavam. Gledam hranu, gleda ona mene. I ne volimo se bas. Zato sam si s coca colom na ti 😁
Ukratko. Brojnim dane, sate i sekunde do 12tt 🙃
Navijam iz prikrajka za sve vas ❤️
💕🥰💕 Dan po dan.
Ja sa hranom nisam imala.problema, dapače, baš se sićam, taman smo bili u St kad san bila u tvojim tjednima. Svako jutro dvi krafne i hladni jogurt 🤣🤣🤣🤣 onda na more. Ajme i sad bi nase krafne iz Bobisa 🙈 Sricom, nije me onda dugo drzalo, jer bi bila ko bomba. 😁
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji