Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Joja 🙏
    09. Ožujak 2021. 07:19

Dobro jutro mackice 🌹
    🚩Stigla moja crvenkapica s voljom i na vrijeme 💥🌋🖕

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Anchy_23 🌈 🌸
    09. Ožujak 2021. 07:46

Jutro kokice 
    Evo mene rano i sa voljom na poslu haha! E ima kave kod mene tko je za nek svrati 
    Osjecam se psihicki 100x bolje cim nesto rjesavam pijem tablete, nije da stojim na mjestu i ne mrdam. Jedva cekam da stigne nalaz brisa i  M pa da obavim hormone e onda sam vec na konju... Mozda i prohodnost..e to bi bio vrh!
    Joja neka je stigla sad si u novom ciklusu krece uskoro lov na O 
    Sorgi sretan rockas muzicu...bolje nemoj na 8 dpo jer sumnjam da bi nesto pokazalo rano je. Neka bude plus pa mu das testic kao zakasnjeli poklon
    Malala jbg tako ti je to kod mene, nisam razocarana ovaj put jer to sam i ocekivala...sretna sam sto pijem duphaston i sto sam se nadam se rjesila bestija. Kako si ti ? Znam da je preee rano ali jel ima kakvih simptoma 
    Lucky ja sam si tak dobra sa ginickom mogle bi na kavu hahah. Znam vec sto ce reci.. Super mi je jer me slusa i moje glupe ideje...Jucer sam joj dosla s pricom da bi mi mogla rade sad letrozol ili klomi dati umjesto dufica hahah

Antonela122🐘🌠
    09. Ožujak 2021. 08:09

Jutro
    Nula bodova😔😔 https://ibb.co/x6jcXPJ
    10dpo, test osijetljivost od 10,tako da mislim da otpisujem ovaj ciklus,a bas sam imala nadu i vjeru all in ovaj ciklus,sve bilo skolski kak treba u pravo vrijeme al eto,idem uronit tugu u kolace

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

• anaid
    09. Ožujak 2021. 08:32

Hej cure, evo nakon juverasnjeg dana groznog, zaspala sam u pola 7... nisam jucer ni pratila forum, ali sam procitala sam...
    Hope jesi zlocesta, i ja sam skuzila da je + u pitanju 😂😂 
    AntonelA misa mu vidim, idemo dalje...
    Doris gdje si, cekamo tvoje tesrice, ti si vec negde 9/10, jel ?

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Joja 🙏
    09. Ožujak 2021. 08:37

Sorgi muzicu sretan rodjendan... Mozda da pisnes vcrs jedan oko 23:30 ahaha mozda se nesto pokaze a stignes ga do ponoci iznenadit 🤣 al nemoj se rszocarat ako se nista ne vidi jer je stvarno rano. Hvala za podrsku 😘
    Malala dobro kazes ovo za sjene. Ni ja ih vise ne lovim ni kod drugog ni kod sebe... 
    Antonela ne bi ja jos odustala na tvom mjestu.... Impl ti je mogla bit npr jucer ili danas tek... 🤞
    Anchy drago mi je da si optimisticna i bas super sto imas dobar odnos s gin. To bas puuno znaci 🌹
    Zoe jel stigao nalaz? Jesi uspjela dogovorit bris? 

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Joja 🙏
    09. Ožujak 2021. 08:41

Lucky po svemu sudeci sljedeca menga (ne) treba doci 3.4. ili 4.4. al cekam ovulaciju pa tocno javim. Za sad mi nemoj stavljati datum. Kako si nam ti danas?

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    09. Ožujak 2021. 08:45

anaid

Hej cure, evo nakon juverasnjeg dana groznog, zaspala sam u pola 7… nisam jucer ni pratila forum, ali sam procitala sam…
    Hopejesi zlocesta, i ja sam skuzila da je + u pitanju 😂😂
    AntonelAmisa mu vidim, idemo dalje…
    Dorisgdje si, cekamo tvoje tesrice, ti si vec negde 9/10, jel ?

Anaid tu sam  danas prkosim sama sebi i testićima, nema pišanja.  Sutra ću ujutro 
    Danas ujutro sam imala neke kratke grčeve od par sekundi i sad dalje apsolutno ništa.  

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    09. Ožujak 2021. 08:57

Joja 🙏

Lucky po svemu sudeci sljedeca menga (ne) treba doci 3.4. ili 4.4. al cekam ovulaciju pa tocno javim. Za sad mi nemoj stavljati datum. Kako si nam ti danas?

Joja baš mi je žao zbog vještice   ali krećeš u novi ciklus, bitno da je stigla na vrijeme, kad je već morala. 

Ciklusi 30-36 dana
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +

09. Ožujak 2021. 09:05

Joja gledaj to s ove strane,bar se tvoj FF ne predomislja nego je konstantan u svojim biljeskama 🤣
    Sve vi koje sam scimala sorry,not sorry 😈 sto bi bilo da je uvijek ista atmosfera 🙀😂😂🙊

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    09. Ožujak 2021. 09:18

Antonela122🐘🌠

Jutro
    Nula bodova😔😔 https://ibb.co/x6jcXPJ
    10dpo, test osijetljivost od 10,tako da mislim da otpisujem ovaj ciklus,a bas sam imala nadu i vjeru all in ovaj ciklus,sve bilo skolski kak treba u pravo vrijeme al eto,idem uronit tugu u kolace

Antonela ima još vremena da se pojavi. Kaj smo rekle, u srijedu su barem sjenice tu 

Ciklusi 30-36 dana
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.