Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Ožujak 2021. 20:08

Netko nam ubrzo stize 😇😇😇

08. Ožujak 2021. 20:57

Takodjer Hope 🤬🤬🤯🤯
    Kako si ovo napisala mislila sam da je rozo hcg, i da je svanula crtica, i taman razmisljam kako ovaj dan ne moze bit ljepsi, a kad ono šipak🤣

08. Ožujak 2021. 20:57

Lucky🍀

Hopeforyou

Ja vec mislila da se ukazala crtica na HCGu joj Hope sta mi radis, strefilo me od srece skoro 🤦🏻‍♀️😅😂
    E tako sad sam vas ubila sa 42 svoja posta uzastopna 😂😂

Haha,moram i ja malo 😂😂😂

Antonela122🐘🌠
    08. Ožujak 2021. 21:20

Hopeforyou

Hope cestitammmmmmmmm

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

Antonela122🐘🌠
    08. Ožujak 2021. 21:21

Hopeforyou

A to lh sorry jebo sebe coravu

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

08. Ožujak 2021. 21:22

Eto ti Hope 🤣🤣 dzabe se mi ponadali😂😂😂😂

08. Ožujak 2021. 21:33

Pa nista krivo nisam rekla! Stize nam netkooo,a s time netko mislim na onu cije se ime ne spominje 😂😂😂😂🙊 trebala sam s ovim pricekat do prvog aprila hahahahahaha 🙈

08. Ožujak 2021. 21:35

Zoe imam vremena do 7.8 ostat trudna,to je ZADNJE! tako daleko sam isla da bi u tom ciklusu rodila oko muzevog rodendana hhahahahaha ,bolesna sam, znam 😂😂😂😂

Anchy_23 🌈 🌸
    08. Ožujak 2021. 21:42

Hope jesi nas scimala 3x sam gledala sliku!🙈
    Trudnice nase uzivajte uskoro cemo i mi ovdje 😉🙏🍀
    Lucky da dobro 7 dana...ma ko bi 10  to nema sanse predugo cekam... Gin mi uvijek kaze 10 al ja sam zadnji put 7 pa je dosla tak kak kazes za 3- 4 dana. Je dobra je gin..a moram nekako nesto pokrenuti kad sve stoji. Kao da mi je netko zamrznuo maternicu. Vec sam se pitala jel joj taj uzv dobro radi...ista slika svaki put 🤣🤣🤣

09. Ožujak 2021. 06:50

Jutrooooo! 
    Temperatura pada,iritacija i promjena raspolozenja raste- bas onako kako treba i kako sam navikla,a uz to sve se javljaju neki grcevi i pritisak. Samo da sto prije produ ova 2 dana da OČSINS dode pa ode i onda mogu dalje bit donekle normalna kao do sada..unaprijed me strah umjesto svih koji ce biti u nekom kontaktu samnom od danas 😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.