Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Ožujak 2021. 10:23

Anchy_23 🌈

Malala fige drzim na najjaceMartina i Antonela zao mi je za bijele testice, bemti sve…
    Hope ja ti vrkutu tek sad mjesec dana ful pijem…pitati cu gin. Mislim da se ona moze stalno piti…
    —-
    Ja danas idem ponoviti bris…pitati cu gin da mi skicne jel ima mozda js iako sumnjam…al bar cu znati na cemu sam.
    Bas me zanima sto cemo sad dogovoriti za dalje…

Kako si doziras? Pijes po dvije cajne 3 puta na dan ili kako? 🙈

Anchy_23 🌈 🌸
    08. Ožujak 2021. 10:48

Hopeforyou

Anchy_23 🌈

Malala fige drzim na najjaceMartina i Antonela zao mi je za bijele testice, bemti sve…
    Hope ja ti vrkutu tek sad mjesec dana ful pijem…pitati cu gin. Mislim da se ona moze stalno piti…
    —-
    Ja danas idem ponoviti bris…pitati cu gin da mi skicne jel ima mozda js iako sumnjam…al bar cu znati na cemu sam.
    Bas me zanima sto cemo sad dogovoriti za dalje…

Kako si doziras? Pijes po dvije cajne 3 puta na dan ili kako? 🙈

Ujutro prije posla 3 cajne zlicice i 4 dl vode i to presipam u termosicu i nosim si na posao. Kada dodem doma skuham si 1 i po cajnu zlicicu i samo sa 2 dl vode prelijem. Tako da popijem dnevno jedno 3 salice vrkute.

Antonela122🐘🌠
    08. Ožujak 2021. 11:18

malala

Sretan Dan žena!! 💐🌹🥳
    Bajo dobila svoju Mariju. 🥳🥳
    Ja obavila. Ležim sada pola sata još. Ali sa stola se ustala i došla do kreveta, valjda nije iscurilo sve. 🤞🙏

Drzim fige ,to mora bi to🤞🤞

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

Anchy_23 🌈 🌸
    08. Ožujak 2021. 11:20

Lucky javim svakako, u pola 6 sam na pregledu tako da cu vas odmah nakon pregleda obavijestiti!
    Neka ti dodu nalazi cim cim prije🤞🏻

• anaid
    08. Ožujak 2021. 11:28

Curke  sretan vam dan zena 😍😍
    Meni je gozno poceo dan, v 2.30 primim pozit da nam umro kolega s posla i nisam oka sklopila a u 4.00 sam isla mjenjat tog kolegu (inace vozi ljude na posao i djecu u skolu) .... za cudo jos nisam pospana, ali da mi je dan koma, bas mi je 😑😑 s obzirom na kolicinu stresa i svega, otpisujem ovaj ciklua, cjeli tjedan se moram budit u 4,tak da mi ni bazalna nebude od pomoci..

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

08. Ožujak 2021. 12:03

Drage žene lavice, želim svakoj od Vas sretan dan žena🌹❤️
    I da se ovi snješkići pretvore u lijepe plusiće❤️🍀🤞🏻
    Bajo čestitam na maloj kraljici koja se odlučila veličanstveno pridružit mami baš na dan žena☺️

Joja 🙏
    08. Ožujak 2021. 12:25

Malala 🤞🙏🤞🙏🤞🙏 sve nam prepricaj 
    ___
    Ja pocela smedjarit....

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Kaća
    08. Ožujak 2021. 12:25

malala

Cure, hvala vam od srca. ♥️♥️ Opet cmoljim. I ja vama držim fige i da se sve prebacimo na zimske. 🤞
    Iskreno, duboko u sebi ne mislim da će uspjeti. Pokušavam se držati pozitivno, ali šanse su tako male. Spermio je danas bio odličan, rekla je dr tako da nije problem da sperma ne može do js. Nešto drugo je.
    Kaća, klomifen 3.-8.dc, folikulometrije 3.,8. i 10.dc. Štoperica 11.dc. Inseminacija 13.dc. Došli smo ujutro. Mm dao uzorak. Obukla sam spavačicu, legneš na gin.stol, ali glava i tijelo su u ravnom položaju. Uvede kateter kao za hsg i ušprica iz šprice spermu. Prije toga ju malo pročiste. Ležiš još pola sata i ideš. Test tek 22.3.

Hvala ti puno. Ja vjerujem da će biti pozitivno ❤️

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Joja 🙏
    08. Ožujak 2021. 12:27

malala

Cure, hvala vam od srca. ♥️♥️ Opet cmoljim. I ja vama držim fige i da se sve prebacimo na zimske. 🤞
    Iskreno, duboko u sebi ne mislim da će uspjeti. Pokušavam se držati pozitivno, ali šanse su tako male. Spermio je danas bio odličan, rekla je dr tako da nije problem da sperma ne može do js. Nešto drugo je.
    Kaća, klomifen 3.-8.dc, folikulometrije 3.,8. i 10.dc. Štoperica 11.dc. Inseminacija 13.dc. Došli smo ujutro. Mm dao uzorak. Obukla sam spavačicu, legneš na gin.stol, ali glava i tijelo su u ravnom položaju. Uvede kateter kao za hsg i ušprica iz šprice spermu. Prije toga ju malo pročiste. Ležiš još pola sata i ideš. Test tek 22.3.

Sad sam tek vidjela... Bez negativnih misli !!!! Uspjet ce sto posto !!! 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Kaća
    08. Ožujak 2021. 12:30

Ajmo malo umišljenih simptoma 😂 ja sam 3dpo i već 2 sata mi pulsira maternica baš osjetim svako minutu kao da imam kontrakcije 🤔🤔

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.