Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Ožujak 2021. 21:32

Antonela122🐘🌠

Dignite ruke ko pisa u pon🤚

• anaid
    07. Ožujak 2021. 21:34

Hahahaha doris ja cu poludit majke mi 😂😂😂😂 jos da sam kaj pila pa krivo citam, razmela bi... al ovak 🤣🤣🤣 

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    07. Ožujak 2021. 21:37

anaid

Hahahaha dorisja cu poludit majke mi 😂😂😂😂 jos da sam kaj pila pa krivo citam, razmela bi… al ovak 🤣🤣🤣

Hahaha, bitno da se mi skužile🤣🤣🤣

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

Joja 🙏
    07. Ožujak 2021. 21:58

A gdje nam je Hope ??? Alo zenoo

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

07. Ožujak 2021. 22:08

Joja 🙏

Heloooou majne damen und hern 😂😂 naporan dan,prvo soping,muzu obnavljala garderobu pa sam usput i sebi 😎 onda sam isla do bauhausa uzet masu za fugiranje jer su plocice pri kraju pa se spremam na fugiranje,a nakon toga muka po perilici rublja...8 mjeseci nije bila nikako koristena i pokusavam se vec 2 dana rijesiti mirisa vlage iz bubnja,pokusala sam sredstvo za kamenac,pa ocat i sodu zajedno pa sam onda dosla na ideju da muzeve radne hlace p doma pokusam oprat u prasku i omeksivacu,mozda to pomogne inace cu morat uzet novu 🤷‍♀️ Onda sam se poslije rucka srusila i odspavala sat i pol,probudila se zivcanija nego sam legla i onda sisala muza,otisao u nocnu i sad se istusirala,oprala za novi radni tjedan i pustila si prijatelje dok ne zaspim 😂😂😂 zivcanoca je krenula,nadam se da ce oni grcevi koji najavljuju M uskoro da mi se ne produzi ciklus,ali ako je FF ostao pri ovoj tvrdnji O onda me Lucky od sutra stavi na listu za 11.03. 😄 jos 3DPO dana i cekam novi ciklus ☺️ Ako sad ne uspije,vec sam racunala,iduci pada za muzev rodendan 🥳😎 e i da,ne pisam vise dok ne bude opet O osim ako zakasni M cisto da ne bi bilo,cekam posiljku da stigne,150 LH s wisha i 50+20 femometer 💪🏻🥳😂

Loza 💙😇
    07. Ožujak 2021. 23:36

Hopeforyou

Joja 🙏

Heloooou majne damen und hern 😂😂 naporan dan,prvo soping,muzu obnavljala garderobu pa sam usput i sebi 😎 onda sam isla do bauhausa uzet masu za fugiranje jer su plocice pri kraju pa se spremam na fugiranje,a nakon toga muka po perilici rublja…8 mjeseci nije bila nikako koristena i pokusavam se vec 2 dana rijesiti mirisa vlage iz bubnja,pokusala sam sredstvo za kamenac,pa ocat i sodu zajedno pa sam onda dosla na ideju da muzeve radne hlace p doma pokusam oprat u prasku i omeksivacu,mozda to pomogne inace cu morat uzet novu 🤷‍♀️ Onda sam se poslije rucka srusila i odspavala sat i pol,probudila se zivcanija nego sam legla i onda sisala muza,otisao u nocnu i sad se istusirala,oprala za novi radni tjedan i pustila si prijatelje dok ne zaspim 😂😂😂 zivcanoca je krenula,nadam se da ce oni grcevi koji najavljuju M uskoro da mi se ne produzi ciklus,ali ako je FF ostao pri ovoj tvrdnji O onda me Lucky od sutra stavi na listu za 11.03. 😄 jos 3DPO dana i cekam novi ciklus ☺️ Ako sad ne uspije,vec sam racunala,iduci pada za muzev rodendan 🥳😎 e i da,ne pisam vise dok ne bude opet O osim ako zakasni M cisto da ne bi bilo,cekam posiljku da stigne,150 LH s wisha i 50+20 femometer 💪🏻🥳😂

da ti neće to biti malo trakica? 😂😂😂 Dobro je ako imaš mali mjehur :P
    A kao da gledam sebe, meni isto kad muž ode u noćnu a ja laptop na njegovu stranu kreveta i upalim si prijatelje. Izaberem si i epizodu koju hoću pa se istog trena okrenem i zaspim 😂

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

08. Ožujak 2021. 06:48

Jutro curkee! Meni tempica skocila,sutra ce se vjerojatno drzat,u srijedu porast opet i onda u cet past kad procurim..takav je uzorak bio prosli ciklus pa cemo vidjetiii...
    t.loza sad se pitam da nasi muzevi mozda i ne rade zajedno kad je isto u nocnoj i identicno ko ja stavis laptop na njegovu stranu kreveta i gledas prijatelje,nisam mislila da postoji jos netko tko tako prakticira uspavljivanje 😂😂
    Malala sretnooo danas,javi nam se kad zavrsi postupak 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Bajo nam je mozda vec rodila do sada tko zna,ali dobit ce divan poklon za dan zena ☺️☺️
    Ugodan vam novi radni tjedan i sretan vam dan zenaaaa 🥳🥳🥳😎💪🏻☺️

08. Ožujak 2021. 06:49

Lucky🍀

Malala sretno danas 🤞🏻🤞🏻🍀🍀
    Meni tempica pala jos, ko bi reko da cu se tome veselit 😂 ocekujem gaduru danas/sutra pa u nove pobjede 💪🏼

Ja sam isto jedna od onih koja se ovih dana veseli padu 🤣🤣🤣

Joja 🙏
    08. Ožujak 2021. 06:58

Dobro jutro mackice sretan vam dan zena
    Ja jos cekam posiljku s Alija 🤔vise od mjesec dana !!!  Pa koliko to moze kasnit stvarno za poludit... Nemam vise ni lh ni hcg testica... 
    Bajo drzi se 🥰🌹
    _____
    Pitanjce.... Imate li pred mengu vodeni iscjedak??? Ja vec par dana mokre gace imam.... Sinoc sam se ustajala i stavljala dnevni ulozak.... Znate li sta to znaci? Trudnoca je naravno iskljucena ahaha pala mi i tempica danas, sutra ocekujem vjesticu s voljom i na vrijeme ahahaha

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

08. Ožujak 2021. 07:01

Joja 🙏

Dobro jutro mackice sretan vam dan zena
    Ja jos cekam posiljku s Alija 🤔vise od mjesec dana !!! Pa koliko to moze kasnit stvarno za poludit… Nemam vise ni lh ni hcg testica…
    Bajo drzi se 🥰🌹_____
    Pitanjce…. Imate li pred mengu vodeni iscjedak??? Ja vec par dana mokre gace imam…. Sinoc sam se ustajala i stavljala dnevni ulozak…. Znate li sta to znaci? Trudnoca je naravno iskljucena ahaha pala mi i tempica danas, sutra ocekujem vjesticu s voljom i na vrijeme ahahaha

Meni je sasvim normalno vodeni iscjedak pred samu M,a koji dan prije imam mlijecni 😂 ja cu izgleda stvarno dobit u cet po FF..gledam uzorak iz proslog ciklusa,identicno se ponasa 👀😎🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.