Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    24. Veljača 2021. 07:56

Mašo Slikni ga kad se osusi, tu mi na slici jos izgleda mokro 🤞🏻

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

24. Veljača 2021. 08:06

Mašo i meni se čini da vidim☺️

24. Veljača 2021. 08:19

Lucky🍀

Joja tempica se polako penje… Jeste pokrili to dobro?
    Maso ja vidim ali kad se posteno zagledam tek, nadam se da je to to 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Hope cekat cemo progesteron i nadat se da je ono jucer bio pik 🤞🏻🤞🏻
    Meni FF oznacio O, i evo me 3dpo 🥳 jedno znam, cicke mi nisu nista mjerodavne za nis, jer bole me od ponedjeljka i nabujale su vec sad, i znam da ni trakice ne vrijedi piskit jer mi potamne pred M(to cu jos testirat sad pred M da budem 100% ziher), tako da znam sta mi ne vrijedi pratit za iduci ciklus 😂

Jeeej imali smo O🥳🥳🥳🥳 tebi fino tempica skocila,moja ko da umire polako 😂 jesi imala pred 4,5 dana kakvu sluz da si primijetila,neke grceve,glavobolju?bilo sto sto bi upucivalo na dolazak O i da mi mogao biti pokazatelj iduci ciklus? Ja sam recimo unazad 6mj primijetila i bas sam kopala po aplikaciji i simptomima,tocno 7 dana prije dolaska M imam napad glavibolje. Probudim se ujutro s glavoboljom i cijeli dan me muci pa cu cekat 3.3 da vidim hoce li stogod biti od toga ovaj ciklus,iako me i danas boli,sto se poklapa s mogcom O 9DC i onim prvim terminom 3.3. E pa sad..prepustam sve dalje FF aplikaciji 😂

Anchy_23 🌈 🌸
    24. Veljača 2021. 08:23

Lucky bas se veselim tvom hsgu i sljedecem ciklusu  Kad ti propuvaju jajovode i uhvatsi svoju O to mora biti to  🥳
    Ima da ti otvoris temu zimskih beba, bas jako dobar osjecaj imam za tebe, a otvaranje teme je i sanjarki donjelo srecu 

Tonkica111
    24. Veljača 2021. 08:34

Mašo vidim crticuuu 🥰

Anchy_23 🌈 🌸
    24. Veljača 2021. 08:41

Lucky🍀

Anchy ja se nadam da cu tamo oko 9.3. uspjet dobit termin za ponovit briseve, M bi trebala doc 10. nadam se da nece uranit 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 onda taman dok M prode gotovi su mi i nalazi za briseve i odmah se mogu narucit nadam se 😁
    Sad mogu pratit tijelo kad nisam radila na bebi da vidim sta je normalno za mene nakon O i sta ce bit cudno ako bude T, sto je isto super.
    Kako napreduje stanje kod tebe, leti vrijeme bez keksa a 🤭😂

Tako i treba sve si sredila i biti ce to uskoro, mjesec gore dolje nebitno bitno da beba dode, a sad si bas jakoo blizu 
    Jucer sam skoro zaskocila muzica  Ide vrijeme ali kad me uhvati zelja jedva se kontroliram...
    Za sad me ove vaginalete stopiraju jer to curka skoro cijeli dan  Btw jucer vazno idem procitati upute koje sam uz vaginalete dobila i fino pise namociti tabletu za lakse umetanje hahah, a ja danas zadnju stavljam rano sam se sjetila pogledati upute 
    Ugl na kraju nisam pitala gin za keksanje poslije terapije do novog brisa...ali mislim da je to onda ok. Bar ce novi bris pokazati realnu situaciju.

24. Veljača 2021. 08:41

Lucky🍀

Anchy ja se nadam da cu tamo oko 9.3. uspjet dobit termin za ponovit briseve, M bi trebala doc 10. nadam se da nece uranit 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 onda taman dok M prode gotovi su mi i nalazi za briseve i odmah se mogu narucit nadam se 😁
    Sad mogu pratit tijelo kad nisam radila na bebi da vidim sta je normalno za mene nakon O i sta ce bit cudno ako bude T, sto je isto super.
    Kako napreduje stanje kod tebe, leti vrijeme bez keksa a 🤭😂

Bome,od 09.03. se otvaraju zimske bebe,a ima nas oko tog datuma koje trebamo NEdobiti 😄🙈

Maša🤰🏼
    24. Veljača 2021. 08:46

Evo je posusena i bez ikakvog filtera 🥰 ma vidim ali pogledala sam je 300000 puta pa vise nisam sigurna i kad je stavim tako vidim kad je dignem i stavim na svjetlo nevidim hahah ma neznam pisnut cu sutra jos jednu prije pregleda pa cemo vidit :)

https://ibb.co/qW3Xd3Z

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

24. Veljača 2021. 08:49

Maša🥰🤰🏼

Evo je posusena i bez ikakvog filtera 🥰 ma vidim ali pogledala sam je 300000 puta pa vise nisam sigurna i kad je stavim tako vidim kad je dignem i stavim na svjetlo nevidim hahah ma neznam pisnut cu sutra jos jednu prije pregleda pa cemo vidit :)

https://ibb.co/qW3Xd3Z

Ovo se lijepi vidi iako se susila sigurno duze od predvidenog,ali vidi se i na onoj unutar okvira vremena kad treba pogledat pa bi to trebalo biti to da jos stignes u jesenske bebe 🤞🏻☺️☺️

DajanaT2106
    24. Veljača 2021. 09:07

Jutro djevojke😃
     evo mojih lh od jucer i danas
    https://ibb.co/6RT7ynd
    Gornja je tocnije od sinoc cca 9 sati prije tuširanja s tim da sam jucer ujutro radila i bio je negativan.. A doljnja je od prije kojih 15min 😃
    I da napomenem hopsali smo cca pred 12 sati 🤣🙈 a mozda nesto i budem
    Moram ga i danas nagovoriti 🤣🤣 
    Ja msm da sam ja 14dpo🤣🤣🤣 hocu li vise naucit 🤣🤣🤣 jel brojim od kraja ili od pocetka m ? Tako mi bar pise u kalendaru od pocetka m 🤣🤣🤣 ubite me 🤣🤣🤣

🙋‍♂️25 🙋‍♀️26
    🤵👰 21.6.2019. ❤️
    Pokusavamo od 06/19
    Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
    Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
    Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
    Folna
    🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.