Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    22. Veljača 2021. 08:33

Lucky drzim fige da ti se sve poklopi da stignes na bris i dode M pa da mozes krenuti u akcije 
    Mašo rano je jos moze tu biti svasta, a ako nije imamo novi mjesec i novu nadu 

22. Veljača 2021. 08:44

Lucky🍀

Hope ja i dalje ne znam sta bi ti rekla 😅 bas zbubjujuce, ah nista nema ti drugi nego ovu nasu stras za umakanjem nastaviti 😂
    Anchy pricekaj do 40dc, natankavaj se s ciklom, ako me dode pravac ginu a ne da se oduzi opet na 70 dana ciklus
    Maso ajde testic na suncee 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Sanjarka da da tempica mi se dogla, cicke osjetljive, mialim da je to to, cekam jos sutra tempicu pa cu bit ziher… Joj sad mi je taman na granici da odem na briseve ponovo i da dobim M, nek zakasni dan, dva da to obavim prije novog ciklusa 🤞🏻

Ne znam ni ja sto bi rekla,osjecam pritisak oko jajnika,i donji dio leda me poceo jebat,a necu ni pricat o tome kako sam se na pola puta do posla skinula jer me pocela udarat neka vrucina 😂😂😂

danchy1990
    22. Veljača 2021. 08:50

Jutro žene, stigla moja Maca 😆. Nadam se O na nekom normalnom DC

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Anchy_23 🌈 🌸
    22. Veljača 2021. 08:53

Lucky🍀

Anchy_23 🌈

Lucky drzim fige da ti se sve poklopi da stignes na bris i dode M pa da mozes krenuti u akcijeMašo rano je jos moze tu biti svasta, a ako nije imamo novi mjesec i novu nadu

Ma i da se ne poklopi, računam uganjat ću idući mjesec opet prirodnu O pa bar mogu akcijat i odbrojavat ako već ništa drugo ne moram čekat glupi klomifen

Hijooj super! Nadam se da cu i ja jednog dana uloviti prirodnu O

Joja 🙏
    22. Veljača 2021. 09:08

Dobro jutro mackice moje 
    Hope zasto piskis sto razlicitih testica? Ja bi na tvom mjestu piskila i 20 puta na dan ako treba al uvijek s istim trakicama..... Ili kad ih bar ne bi slikala tako sarene nego svaku vrstu zasebno.... 
    Mašo hcg kao da je jos mokar na slici pa se vide neke sjene.... Pisni ti nama vcrs jednu lh a sutra ujutro novi hcg :) 
    Lucky super za tempicu.... Meni mengu "odgodi" dugo kupanje.... Bilo u bazenu, moru, kadi.... Ne znam sta bi ti jos moglo pomoci po tom pitanju.... 
    Tempica ti je skocila 💪 s trakicama sam odusevljena 💪💪 sve to dolazi na svoje... Sljedeci ciklus si 🤰!!!! 
    Anchy i tako trebas nove briseve prije prohodnosti.... Bolje da ti ne dodje pa si prije menge pripremis sve sto ti treba... Ako ti je vec jedan ciklus trebao bit duzi i nisi koristila klomifen da mu das sansu, iskoristi ga sad i za hormone.... Trebat ce ti i ta pretraga mozda pa ces morat opet cekat cijeli ciklus bez hormonskih pilula da ti izazovu ovulaciju ili mengu..... 
    Annb bas sam te se sinoc sjetila... Kako si? Kako muz? Nadam se da je sve ok 🌹💙
    Maki nema vjestice, ha? 🍾🥂 Imas kakvih simptoma?
    Sayuri sta je s tvojom mengom? Gdje si zeno nestala? Pisi nam.... Pokloncic isto tako....
    Sanjarka hvala ti. Sve nade polažem u ovaj ciklus... Valjda mi se nece obit od glavu 🤪🤣 Malo falis na ovoj temi, al nek si ti otisla na puno ljepšu.... Jedva cekam tvoj pregled 🤗 kako si po pitanju mucnina i drugih simptoma? 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Joja 🙏
    22. Veljača 2021. 09:12

danchy1990

Jesi to za muza uzela tu crnu? Bas javi kako mu se svidja... Ja npr osjecam vec sad puno vise energije... Puno pisem, buljim u laptop i bas osjetim vecu koncentraciju. Ne znam jesam luda ili sta heheh

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

danchy1990
    22. Veljača 2021. 09:12

Lucky🍀

Hope a ništa, trenirat ćemo još malo strpljenje Danchy maa sad se napuni i navali u nove pobjede!
    Anchy uopće se neću stresirat, bit će kako je onaj gore rekao da mora bit, mjesec sim-tam…ali dočekat ću ja taj plus

Onaj gore je sigurno odredio da na Božić budeš u radaoni 🤞

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

danchy1990
    22. Veljača 2021. 09:13

Joja💙

danchy1990

Jesi to za muza uzela tu crnu? Bas javi kako mu se svidja… Ja npr osjecam vec sad puno vise energije… Puno pisem, buljim u laptop i bas osjetim vecu koncentraciju. Ne znam jesam luda ili sta heheh

Ovo je crvena za mene

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

danchy1990
    22. Veljača 2021. 09:15

Lucky🍀

danchy1990

Lucky🍀

Hope a ništa, trenirat ćemo još malo strpljenje Danchy maa sad se napuni i navali u nove pobjede!
    Anchy uopće se neću stresirat, bit će kako je onaj gore rekao da mora bit, mjesec sim-tam…ali dočekat ću ja taj plus

Onaj gore je sigurno odredio da na Božić budeš u radaoni 🤞

ili bar u visokom stupnju trudnoće

Bilo bi super najesti se sarme i kolača pa direkt u radaonu 🤣

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Joja 🙏
    22. Veljača 2021. 09:16

danchy1990

Joja💙

danchy1990

Jesi to za muza uzela tu crnu? Bas javi kako mu se svidja… Ja npr osjecam vec sad puno vise energije… Puno pisem, buljim u laptop i bas osjetim vecu koncentraciju. Ne znam jesam luda ili sta heheh

Ovo je crvena za mene

Aa slicna je crnoj bioandininoj pa sam pobrkala... Jos bolje, onda se pratimo hehehe javi kako ti utjece :)

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.