Danas baš neki udarni dan na forumu… Lagano će svi doć na red čini mi se 🤗
Vidim i ja sjenicu a Masa je to dobro izfiltrirala
Da,doci cemo sve na red neke prije neke kasnije.
Tonkica nisi ni prva ni zadnja šta je pila a nije znala da je trudna, bit će to sve u redu. Želim ti školsku i urednu trudnoću 🥰🥰
Lucky ja sam javila još u četvrtak da je došla gospođa, kad sam se naručivala na HSG, biće nisi vidila. Skini mi samo datum za sada s popisa. Idem sutra u jutro na covid testiranje na mogu bez toga u bolnicu
izgleda da smo se taj dan raspisale pa mi je pormaknulo
Svo zlo u tome 🤗
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Sweatdream vidi se bez problema, samo neka tamni 🤞🏻🤞🏻❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hvala svima od srca… Strah me još malo jer je rano… A u ginekologice naučena svakako 15.3. tako da je neću ni zvati za termin novi.
Ja ne da sam popila jer nisam znala da sam trudna neg sam i u sauni bila XD samo opusteno! I čestitam 🥰
2021. M 💗
Dobroo jutro svima ,iako mi je jutro davno biloo…
Ovako ja sam sad 9DPO (po aplikaciji premom).
Nije mi nešto dalo mira i morlaa sam ranije napravit hcg.
Evo tu su slike, ova zelena gornja trakica je jutros prvim urinom (oko 6:30) .. a ove dr dvi slike su Clear Sign (digitalac) kao 6 dana prije menge napravljen u 9h. Kopkalo me nešto to šta sam “vidila” na zelenoj hcg trakici, pa sam morala kupit i taj da vidim i čini mi se da i na njemu vidim sjenicu nekakvu. Ne želim si umišljat nit se previše nadati, alii evoo volila bi da mi VI Prognozirate !! 🍀🤞
https://ibb.co/0XcKKkK[ibb.co]
Vidim sjene 😄
2021. M 💗
Heeeej evo mene od moje ginicke 😇
Sve je savršeno,endometrij,desni jajnik s folikulom u porastu i rekla mi bezi doma muzu na odnos 🙊
Veseli me kaj je u pitanju inače dobitni jajnik.
A pa sad ćemo vidjeti..vozim pa pročitam vaše čim stanem i da popratim zaostale postove jer nisam bila opet prisutna 🥴
Ps nadam se da imamo neke nove plusice 🙏❤️
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Joooj cure drage ja se nadam iskreno da je to to i da će potamniti, molimm dragog Boga 🙏 i kad vidim tako vaše komentare ulijeva mi još više nade jer ipak ste vi stvarno svašta prošle, vidjele, istraživale, proučavale svaka vam čast i hvala puno! Držite mi 🤞 i ja vama svima držim jer sve ste divne krasne ženice koje ne gube nadu ❤️
Heeeej evo mene od moje ginicke 😇
Sve je savršeno,endometrij,desni jajnik s folikulom u porastu i rekla mi bezi doma muzu na odnos 🙊
Veseli me kaj je u pitanju inače dobitni jajnik.
A pa sad ćemo vidjeti..vozim pa pročitam vaše čim stanem i da popratim zaostale postove jer nisam bila opet prisutna 🥴
Ps nadam se da imamo neke nove plusice 🙏❤️
Woho desni 🥳🥳🥳🥳🥳 sretno! 🍀
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cestitam na plusicima🥳
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Stigao nalaz brisa na klamidiju negativan 🥳🥳
Ajde bar nesto dobro. Sad samo da se rjesim ovih bestija i na konju sam ihaaaa 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji