Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    22. Veljača 2021. 10:09

Tonkica111

Danas baš neki udarni dan na forumu… Lagano će svi doć na red čini mi se 🤗

Vidim i ja sjenicu a Masa je to dobro izfiltrirala  
    Da,doci cemo sve na red neke prije neke kasnije.

Kaća
    22. Veljača 2021. 10:10

Lucky🍀

Kaća

Tonkica nisi ni prva ni zadnja šta je pila a nije znala da je trudna, bit će to sve u redu. Želim ti školsku i urednu trudnoću 🥰🥰
    Lucky ja sam javila još u četvrtak da je došla gospođa, kad sam se naručivala na HSG, biće nisi vidila. Skini mi samo datum za sada s popisa. Idem sutra u jutro na covid testiranje na mogu bez toga u bolnicu

izgleda da smo se taj dan raspisale pa mi je pormaknulo

Svo zlo u tome 🤗

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Sanjarka88
    22. Veljača 2021. 10:15

Sweatdream vidi se bez problema, samo neka tamni 🤞🏻🤞🏻❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

ana0310
    22. Veljača 2021. 10:32

Tonkica111

Hvala svima od srca… Strah me još malo jer je rano… A u ginekologice naučena svakako 15.3. tako da je neću ni zvati za termin novi.

Ja ne da sam popila jer nisam znala da sam trudna neg sam i u sauni bila XD samo opusteno! I čestitam 🥰

2021. M 💗

ana0310
    22. Veljača 2021. 10:33

SweetDream

Dobroo jutro svima ,iako mi je jutro davno biloo…
    Ovako ja sam sad 9DPO (po aplikaciji premom).
    Nije mi nešto dalo mira i morlaa sam ranije napravit hcg.
    Evo tu su slike, ova zelena gornja trakica je jutros prvim urinom (oko 6:30) .. a ove dr dvi slike su Clear Sign (digitalac) kao 6 dana prije menge napravljen u 9h. Kopkalo me nešto to šta sam “vidila” na zelenoj hcg trakici, pa sam morala kupit i taj da vidim i čini mi se da i na njemu vidim sjenicu nekakvu. Ne želim si umišljat nit se previše nadati, alii evoo volila bi da mi VI Prognozirate !! 🍀🤞
    https://ibb.co/0XcKKkK[ibb.co]

Vidim sjene 😄

2021. M 💗

Pokloncic13
    22. Veljača 2021. 10:41

Heeeej evo mene od moje ginicke 😇
    Sve je savršeno,endometrij,desni jajnik s folikulom u porastu i rekla mi bezi doma muzu na odnos 🙊
    Veseli me kaj je u pitanju inače dobitni jajnik.
    A pa sad ćemo vidjeti..vozim pa pročitam vaše čim stanem i da popratim zaostale postove jer nisam bila opet prisutna 🥴
    Ps nadam se da imamo neke nove plusice 🙏❤️

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

22. Veljača 2021. 10:45

Joooj cure drage ja se nadam iskreno da je to to i da će potamniti, molimm dragog Boga 🙏 i kad vidim tako vaše komentare ulijeva mi još više nade jer ipak ste vi stvarno svašta prošle, vidjele, istraživale, proučavale svaka vam čast i hvala puno! Držite mi 🤞 i ja vama svima držim jer sve ste divne krasne ženice koje ne gube nadu ❤️

Sanjarka88
    22. Veljača 2021. 10:48

Pokloncic13

Heeeej evo mene od moje ginicke 😇
    Sve je savršeno,endometrij,desni jajnik s folikulom u porastu i rekla mi bezi doma muzu na odnos 🙊
    Veseli me kaj je u pitanju inače dobitni jajnik.
    A pa sad ćemo vidjeti..vozim pa pročitam vaše čim stanem i da popratim zaostale postove jer nisam bila opet prisutna 🥴
    Ps nadam se da imamo neke nove plusice 🙏❤️

Woho desni 🥳🥳🥳🥳🥳 sretno! 🍀

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Antonela122🐘🌠
    22. Veljača 2021. 10:59

Cestitam na plusicima🥳

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

Anchy_23 🌈 🌸
    22. Veljača 2021. 11:07

Stigao nalaz brisa na klamidiju negativan 🥳🥳
    Ajde bar nesto dobro. Sad samo da se rjesim ovih bestija i na konju sam ihaaaa 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.