Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anaid
    21. Veljača 2021. 21:46

Hahah pa to je najgore, isprobas  100 taktika i onda neka bas neocekivama upali...
    Meni ti bude ovulacija jako brzo nakon pika,oa mi se desilo da onda ispadne samo 1 doza spermica i uvjek moslim da je to premalo 🤣🤣  nekak se osjevam hmmm, bolje kad malo vise doza ceka moju zvjezdicu dok se spista niz jajnika... hahahha...  🤣🤣

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Maša🤰🏼
    21. Veljača 2021. 21:58

Hahahhaa Zene , moj muz 😂😂
    Muz: pa kako prč( musko od koze) samo jednom stavi i koza teudna
    Ja : hahahaha nemam pojma
    Muz: morat cu ja s njim malo porazgovarat da me nauci kako on to 😂

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

22. Veljača 2021. 07:34

Pa dobro juuuuutro radni narode foruma missmama i topica
    LH trakiceeee 😄 evo mene s bazalnom jutros,medutim ne oslanjam se previse na nju jer smo se muz i ja sinoc malo zaigrali 😈 dosta je dugo trajalo,a i nakon toga smo nakooon duuugo vremena lezali u krevetu i pricali cisto da se malo ispricamo jer dugo nismo i tako smo brzo primijetili da je pola 2 ujutro 😶 on se vec dizao u 5 ujutro pa sam tu bila budna dok sam se uspavala i na kraju je ova temp bila kad sam se dizala u 7 jutros 🤭 isla ja tako na wc i na brzinu umocila reko ajde da ja gledam to bljedilo,nisam cekala ni da se osusi do kraja da vama slikam i stavim u aplikaciju pa etooo 

E da...uzela sam sve 3 vrste testova na posao pa cu i njih tokom dana napraviti pa kud puklo..al cini mi se po ovoj rozoj jutros ovako rano da me mozda pik zapravo tek ceka jer nisam prethodnih dana ovako rano imala tako dosta tamnu crticu,vidjet cemo 🤔 stay tuneeeed! Ugodan radni tjedan svima ☺️😁😁

Anchy_23 🌈 🌸
    22. Veljača 2021. 07:34

Dobro jutro kraljice moje 😉
    Evo nam opet ponedjeljka! Neka vam bude dobar tj sa odlicnim pikovima a moze i koji plusic 🤗🤗
    Ima li kakvih simptoma? Maso kako je kod tebe danas?
    Meni fali keksic sa dragim...moram izdrzati jos cijeli ovaj tj 🙈 e ali kad obavimo terapiju biti ce vatreno 🔥

Anchy_23 🌈 🌸
    22. Veljača 2021. 07:39

Hope neka vi fino betoniratr i pokrivate pa kad god ispalo da je bio pik mozes biti mirna jer ste pokrili 😉
    ----
    E da jos nesto M ni na vidiku...znaci trebala sam 20.2 dobiti danas sam 34 dc.
    I jebiga to je ono sto sam ja svojoj gin rekla nema M ako nema O. Tako da kad prode terapija pratiti cu trakicama za svaki slucaj da ne bi do O doslo. Jer M nece. Pa znam ja svoj organizam...ako ne bude morati cu duphaston pa bar prohodnost obaviti a hormoni ce sacekati.

Maša🤰🏼
    22. Veljača 2021. 07:47

Hope hahaha samo vi pokrivajte 🤞
    Anchy bas sam htjela rec da mozda popratis sa trakicama da vidis sta se desava :/ kod mene nista novo 🙈 svrbez dole lagano prolazi jos me ful malo malo malo zeza ali mazat cu i dalje a mislila sam danas pisnut jedu lh ali ih imam samo 3 pa cu vidit 🤔 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

Sanjarka88
    22. Veljača 2021. 07:52

Jutro 🥰

Joja sretno s pikom 🍀🍀🍀🍀

Lucky tempica potvrdila o 🥳

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Maša🤰🏼
    22. Veljača 2021. 07:57

Evo cure radila ja i test i lh na 7 DPO 😂😂😂
    Cekam da se posuse pa cu vam onda slikat :) 
    Idem odmah narucit jos trakica jer imam jos samo jednu 🙈

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

Maša🤰🏼
    22. Veljača 2021. 08:15

Evo ga moj olaf 😂
    Nema niceg hahaha 🙈 ma nema veze moguce da je jos rano ali poprilicno sam sigurna sa nisam T ovaj mjesec tako da me ovo nije nikako iznenadilo 🙂 idemo dalje testirat cu u srijedu jos jedanput prije pregleda i tjt 🤩

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

Maša🤰🏼
    22. Veljača 2021. 08:24

Lucky tako je evo vec ja narucila novi paket trakica za sljedeci mjesec 👌👌👌😍

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.