Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Veljača 2021. 09:43

Dobroo jutro svima ,iako mi je jutro davno biloo… 
    Ovako ja sam sad 9DPO (po aplikaciji premom).
    Nije mi nešto dalo mira i morlaa sam ranije napravit hcg. 
    Evo tu su slike, ova zelena gornja trakica je jutros prvim urinom (oko 6:30) .. a ove dr dvi slike su Clear Sign (digitalac) kao 6 dana prije menge napravljen u 9h. Kopkalo me nešto to šta sam “vidila” na zelenoj hcg trakici, pa sam morala kupit i taj da vidim i čini mi se da i na njemu vidim sjenicu nekakvu. Ne želim si umišljat nit se previše nadati, alii evoo volila bi da mi VI Prognozirate !! 🍀🤞
    https://ibb.co/0XcKKkK [ibb.co]

22. Veljača 2021. 09:46

SweetDream

Dobroo jutro svima ,iako mi je jutro davno biloo…
    Ovako ja sam sad 9DPO (po aplikaciji premom).
    Nije mi nešto dalo mira i morlaa sam ranije napravit hcg.
    Evo tu su slike, ova zelena gornja trakica je jutros prvim urinom (oko 6:30) .. a ove dr dvi slike su Clear Sign (digitalac) kao 6 dana prije menge napravljen u 9h. Kopkalo me nešto to šta sam “vidila” na zelenoj hcg trakici, pa sam morala kupit i taj da vidim i čini mi se da i na njemu vidim sjenicu nekakvu. Ne želim si umišljat nit se previše nadati, alii evoo volila bi da mi VI Prognozirate !! 🍀🤞
    https://ibb.co/0XcKKkK[ibb.co]

Vidim crte. Svakako je rano za neku turbo crtu. Ponovi opet za koji dan ali mislim da je to to 🤞

Tonkica111
    22. Veljača 2021. 09:47

Lucky🍀

Tonkica111

Hvala svima od srca… Strah me još malo jer je rano… A u ginekologice naučena svakako 15.3. tako da je neću ni zvati za termin novi.

Aj ti nama napiše recept i simptome

Simptomi nula... Jedino šta već 5 6 dana popodne imam temperaturu od 37 do 37.3...ovaj mjesec sam počela piti tablete spiruline koje inače nemaju veze sa životom šta se tiče pomaganja za zatrudniti iako tko zna... Toliko su zdrave da možda i jesu... Po mome odnos sam imala 2 dana prije ovulacije... Al nekako mi tamna crta za 11 dpo pa se sve mislim da nisam ja šta pobucala 🤦🏻‍♀️ iako piše da je ovo onaj osjetljivi test od 10 mlu. Hm hm šta još.... Sise ništa, sanjala sinoć da mi je test pozitivan 🤣... Sitit ću se ja još čega

22. Veljača 2021. 09:50

Sweetdream čestitam🥰🥰😘😘❤️

22. Veljača 2021. 09:52

Sweetdream koristila sam taj test u sredini i nije mi nikada bacio laznu sjenu☺️

Maša🤰🏼
    22. Veljača 2021. 09:54

Tonkica cestitam 🥰
    Sweetdream evo napisat cu ti i tu ali ovako uredeni su svi 3 pozitivni 😍
    Maki MOLIM SLIKU TESTA 🙈🙈🤔

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

tina25
    22. Veljača 2021. 09:57

Tonkica čestitam i želim ti urednu i dosadnu trudnoću 😊
    Meni ipak nije O bila onako rano kao inače, izgleda tek na 16DC, bar mi je tako FF označio 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Kaća
    22. Veljača 2021. 10:00

Tonkica nisi ni prva ni zadnja šta je pila a nije znala da je trudna, bit će to sve u redu. Želim ti školsku i urednu trudnoću 🥰🥰 
    Lucky ja sam javila još u četvrtak da je došla gospođa, kad sam se naručivala na HSG, biće nisi vidila. Skini mi samo datum za sada s popisa. Idem sutra u jutro na covid testiranje na mogu bez toga u bolnicu 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

22. Veljača 2021. 10:04

Curke s testovim,sve vidim i cestitam na trudnocama i samo da se zadrze i za 9mj budete u radaoni ☺️☺️☺️
    Joja,raznovrsni testovi su bas zato sto moram istestirat trakice da vidim koje mi najbolje pasu..doduse,plava i onaj plasticni su isti proizvodac ali razlicita osjetljivost,a roze su femometer pa sam ih uzela da ih isprobam uz aplikaciju pa vidim kako ce se ponasat. Zelene na aliexpresu ne mogu naci,one su mi bile super,a 3kn za jedan komad na oglasu mi je too much. Plavih je ostalo i trosim ih da ne bacim,za njih sam davno skuzila da me zajebavaju i uvijek je dosta tamna druga crtica,a i ove roze nisu lose jer ocito dobro detektiraju pad/rast LH..gledam da sto jeftinije prodem,a ovako cu najbolje znat kojoj vjerovat kad isprobavam s onima koje su mi bile tocne 😄☺️

Tonkica111
    22. Veljača 2021. 10:06

Danas baš neki udarni dan na forumu... Lagano će svi doć na red čini mi se 🤗 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.