Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anaid
    21. Veljača 2021. 20:51

Joja cisto moguce, ak vec od 12 sati nakon pika, onda moguce da je i koji sat manje. Nista nije nemoguce... valda... ili ce svaki cas, jedno os toha u svakom slucaju ✌

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Tonia♥️
    21. Veljača 2021. 20:52

anaid

Pa neznam.kad hospat da ne fulamo🤣🤣 proali cikus me iznenadila O na 13 dan i jesmo al mavecer i vec po meni prekasno… pa sad kalkuliram dal da krenemo od 10 dana ili 11… i sad budemo svaki dan… valda nebudu oni pod kraj vec jadni spermici 🤣

Nama su zadnje dvije T bile dobitne kad smo hopsali na dan pik-a, nismo ni prije ni poslije...Za prvu T smo dan prije pik-a, na dan pik-a i drugi dan od pik-a... al tko će ga sad znat :/
    Joja da baš čudno, znam da ima cura kojima jako brzo potamni-unutar dana 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

21. Veljača 2021. 21:01

E a imam ja teoriju za ovo ponasanje trakica! Necu ju jos rec dok ne potvrdim za tjedan dana 😂😂😂😂 lucky mene ti vec muce ti bolovi neka 3 dana brat bratu,ne razumijem zasto ako ovulacije nije bilo 🤷‍♀️ Nego ja sam se razveselila sad,isla gledat sebi i muzu povrat poreza za proslu godinu sad u 8mj,sjest ce nam ko budali samar..jedan razlog vise za veselje 😂😂😂 ako ne bude trbuha,bar ce bit novaca za trakice 😂😂😂

Joja 🙏
    21. Veljača 2021. 21:02

Anaid i tonia… Mislili smo jos vcrs al bojim se i da se spermici nisu napunili makar muz ne zeli ni cut to lol... Tvrdi mi da je pun ko šipak..... Mozda uspijemo sutra ujutro kak mi je lucky savjetovala.
    ______
    Na ovom forumu smo stvarno svasta naucile jedna od druge..... Bas mozemo otvorit neku kliniku ahahah

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Anchy_23 🌈 🌸
    21. Veljača 2021. 21:06

Jeste se raspisalee 🤗 imala sam stiva za citati hehe!😉
    Ugl biznis vam je top. Mogle bi naplacivati preporuke i savjete. 👌
    Meni je moja gin rekla na zadnjem pregledu pa ti znas sve ne moram ti nista ni reci samo ti pokazem....  Nesvjesno dok sam na ekranu gledala maternicu pocela komentirati. Reko aha ovo je endom dosta je zadebljan pa je krenula na jajnik ja odmah ko iz topa tu nema nista 🤣🤣🤣 a ona me gleda kaze sve znas 
    Bas je jedna od vas napisala da nema foruma pola toga ne bi znala. A vidi nas sad DOKTORICE sve od prve do zadnje😅

Joja 🙏
    21. Veljača 2021. 21:07

Hopeforyou

E a imam ja teoriju za ovo ponasanje trakica! Necu ju jos rec dok ne potvrdim za tjedan dana 😂😂😂😂 lucky mene ti vec muce ti bolovi neka 3 dana brat bratu,ne razumijem zasto ako ovulacije nije bilo 🤷‍♀️ Nego ja sam se razveselila sad,isla gledat sebi i muzu povrat poreza za proslu godinu sad u 8mj,sjest ce nam ko budali samar..jedan razlog vise za veselje 😂😂😂 ako ne bude trbuha,bar ce bit novaca za trakice 😂😂😂

Moja je teorija da ti je ovulacija bila 9dc ahaha

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Joja 🙏
    21. Veljača 2021. 21:10

Anchy_23 🌈

Jeste se raspisalee 🤗 imala sam stiva za citati hehe!😉
    Ugl biznis vam je top. Mogle bi naplacivati preporuke i savjete. 👌
    Meni je moja gin rekla na zadnjem pregledu pa ti znas sve ne moram ti nista ni reci samo ti pokazem…. Nesvjesno dok sam na ekranu gledala maternicu pocela komentirati. Reko aha ovo je endom dosta je zadebljan pa je krenula na jajnik ja odmah ko iz topa tu nema nista 🤣🤣🤣 a ona me gleda kaze sve znas
    Bas je jedna od vas napisala da nema foruma pola toga ne bi znala. A vidi nas sad DOKTORICE sve od prve do zadnje😅

Meni problem sto kad dodjem kod gin zaboravim sve sto sam htjela pitat ahahahah drugi put cu si zapisat.... 

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

21. Veljača 2021. 21:11

Joja💙

Hopeforyou

Moja je teorija da ti je ovulacija bila 9dc ahaha

Ako bi uzela u obzir to,imam onda dvije teorije hahahha 🤣🤣🤣 a evo iz dosade isla mjerit temp iako nije reevantna,a dosadno mi jer se nekak osamuceno osjecam..kaze 36.7 🤦‍♀️ Nije ni cudo da se osjecam lose i bolesno,to je malo previsoko za mene 😂

• anaid
    21. Veljača 2021. 21:23

Joja priusti mu jedno sexy budenje tak da nebude mogel odbiti 😉
    Anchy pa bas to velim, kolko ga tu nas, svaka neki problem pa onda imamo kaj za razmosljat i testirat, joj moj jedan ginic sad predzadnji se tak uvrijedil kad sam dosla odlucna i rekla ocu uputnicu ua tamo,tamo i tamo... bas me pocel gledat ko da mu se mjesam u posao i bas je bil bezobrazan...
    Hope bas me zabima koja bude tvoja teorija na kraju prava, a oko kad su ti inace ovulacije ? Oko kokeg dana ? Posto vidim da imas neredovite cikluse

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

21. Veljača 2021. 21:34

anaid

Jojapriusti mu jedno sexy budenje tak da nebude mogel odbiti 😉
    Anchypa bas to velim, kolko ga tu nas, svaka neki problem pa onda imamo kaj za razmosljat i testirat, joj moj jedan ginic sad predzadnji se tak uvrijedil kad sam dosla odlucna i rekla ocu uputnicu ua tamo,tamo i tamo… bas me pocel gledat ko da mu se mjesam u posao i bas je bil bezobrazan…
    Hope bas me zabima koja bude tvoja teorija na kraju prava, a oko kad su ti inace ovulacije ? Oko kokeg dana ? Posto vidim da imas neredovite cikluse

A gle,zadnji put kad sam bila kod ginekologinje,bilo je kako je ona rekla na 15DC...a sad,ovisi kako se kad pomakne..znam samo da mi lutealna traje 14 dana i na 15.dan tocno dode otkad izracunam O ili osjetim,tako da sam do sad uvijek pogodila...al bude problem kad mi se ovo dogodi...zadnji ciklus prije ovoga je trajao 29 dana,a u prosloj godini 70 dana,pa 62 i onda je prije toga bilo do 35dana max.. znaci do 20DC su setale..a ciklus mi se totalno produzio nakon biokemijske u 7mj prosle godine kad se zaredao taj od 62 dana pa 70 dana..nadam se da se malo sve bilo zeznulo zbog biokemijske i da ce sad sve ic na bolje,al vidjet cemo sto kaze temperatura iducih dana..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.