Heej curke!
Poslala sam e mail gin i sutra u 19h sam na pregledu i kad razradimo plan za dalje javim vam.
Zoe Ja sam Ogtt radila u trudnoci i prezivjela, obozavam slatko ali nije mi ta voda bila fina. Na ex i onda ne osjetis toliko.
Najbitnije je da mi je tad secer bio ok.
Lucky sto se metoda tice bome necu ni ja kalkulirati ''jebe mi se'' hahah ali doslovno Vise mi je dosta kalkuliranja zaboli me glava. Hopsati cemo kako nam se da i to sto kazes u plodne dane cesce i amen
---
A sto se stresa tice sta da vam kazem...nije ni cudo sto nemam prirodnih O. Rađala sam mrtvo dijete, nema veceg stresa od toga.. dragi kolega sa posla mi je preminuo 2 mj nakon sto se meni ovo dogodilo. Sestra mi je pobrala koronu (prva od menih bliskih osoba pa sam bila u strahu da ne bude tezi oblik). Onda sam i ja pokupila koronu. Ah da, da ne zaboravimo drage nam potrese i cimanja na svaki sum...
Dobro je ziva sam i zdrava moji su zdravi, zahvalna sam. Ali da je lako nije...
Ovo je moja prica a vjerujem da svaka od nas ima svoje sokove i stresove a uz to se borimo za nase bebice. Nije nam lako. Ali mi to mozemo zene moje i doci ce i nasih 5 minuta!
Anchy kad tako napises, doslovno me opere sram sto mi je ista u zivotu ikad problem. Drzim ti fige da sto prije dodjes do cilja i da drzis malu bebicu u rukama i zaboravis na sve nedace. Bit ce♥️
Drago mi je da ides sutra kod gin pa cemo znati sta dalje, ja drzim fige da bude js na vidiku🙊💪🏻
Anci i Zoe Nema vas sta sram biti. Svi imamo svoje probleme i zao mi je sto vas muce te neke stvari. Ne gledam na vase stresove i probleme kao da nisu bitni kad jesu. Najrade bi da smo sve tu bez problema trudne i na drugim temama pisemo o simptomima u trudnoci. Ali sta je tu je dok smo tu pomazemo si savjetujemo doci ce i bolji dani.
Koje zatisje na forumu od trakica i testica🙈
Nadam se da da se uskoro vracamo na svoje, i da ce od Sayuri potamnit do ujutro🤭
I ja cu vam zaljepiti makar nema pomaka ovaj ciklus na mojim trakicama. Danas necu piskiti jer sutra idem kod gin. Ona ce mi skicnuti ima li kakvih promjena. Pa ako nema nikakvih folikula odmah duphastoncic da cim cim prije dode M pa da mogu na pretrage
Hope ja mislim da je meni dosao na naplatu moj nacin zivota jednostavno🤦🏼♀️ Jer sam paralelno studirala i radila i godinama bila svaki dan u pogonu od 7-21 h. Nit sam spavala, nit sam jela kako spada jer sam sama postavila sebi previsoke ciljeve, i sad kad je sve to zavrsilo kad sam postigla sto sam htjela, dzabe mi kad mi je udarilo na zdravlje.. ja se nadam da ce meni pomoci, neki reset psihicki i to sto sam se rasteretila maksimalno od obveza i stresa. Nadam se🥺
Zoe draga, ja isto radim od malih nogu, studirala i paralelno radila jer nisam imala kako platiti faks (kolokviji ujutro, popodne raditi) i tako dugih 7 godina dok napokon faks nisam završila... U međuvremenu, upoznala muža za kojeg stvarno smatram da je najbojlji na svijetu, oženili se, odlučili čekat godinu dana pa pustit se i raditi na bebi. Taj moj "krasan" posao me koštao zdravlja i od stresa stiglo 5 mioma na maternici (imam genetsku predispoziciju) i M po 11 dana. Ne pazimo se od 2016. nemam trudnicu oko sebe kojoj nisam čestitala na "neplaniranoj" trudnoći. I onda nakon više od tri godine truda, dođe napokon dugo očekivani plus, sreća neopisiva. I šta, desi se spontani na pola trudnoće i inducirani porod...šok i psihički slom...Otkrijem forum koji mi je pomogao uvelike u svemu... pa jedna nada pa razočarenje(biokemijska), pa druga nada pa razočaranje i opet psihički slom...operacija koju sam se nadala izbjeći, ali eto i to se moralo...
Zaključak koji uvijek ponavljam, život nam ništa ne servira što ne možemo podnijeti Glavu gore, pozitiva i sve će doći na svoje <3
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Tonia razumijemo se, ista situacija, nije lako zivot dovesti u normalu nakon tako nenormalnog tempa, a i opasnog.
Vidim ti u potpisu, prava si lavica i drzim fige da ti se zelja ostvari sto prije 🍀
Ja sam strpljiva, i kada vidim kakve ste vi borbe prolazile nije mi tesko cekati koliko god je potrebno da dodje moje cudo☺️
Najljepsi dio ove borbe su nasi muzevi koji su najbolje podrske na svijetu, to stvarno znaci, a i daje motivaciju da se borimo dalje i da ne odustajemo♥️💪🏻
Lucky sudeci po proslom ciklusu rano je to jos, za tjedan dana ce stic O🥰
Cure, jeste li čule nekad za hidžamu?
Skoro sam bila na pregledu kod gina i upoznala se u čekaonici sa ženom koja je ostala trudna posle 10 god borbe za potomstvo nakon tretmana hidžamom na stomaku. Možete pogledati na youtubu nešto o tome. Inače je to metoda čišćenja krvi od toksina i nije bolna.♥️
Sortiraj odgovore
Najstariji