Anchy je bila je jako fina..iako sam ja samo mali komadić pojela jer ne smijem slatko hehe
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Dobro jutro mackice
Sayuri falila si nam.... Nema veze za jutrosnji test, vec vcrs ce on bit pozitivan ;) mora ti bit dobitan ovaj ciklus... Ja sam odlucila probat tvoju taktiku nemoj sad da ne uspije hehehhe
Hope kakve si to pretrage danas radila? Ne mogu zamislit da moram pit nesto slatko ufff nikako ne volim slatko hahah
Sanjarka lijepa nasa trudnice kako se osjecas?
________
Meni je ova menga vec pri kraju... Na ulosku nema skoro nista, jos samo malo smedjarim.... Bas mi je cudno to al ajde.... Od sutra krecem piskat lh :) jedva cekam hehe nadam se da ce mi ova cikla pomoci nekog vraga....
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Jutro! Ja bih tribala prebaciti ne dobivanje M na 25.ti...svakako sam vas htjela pitati kakav je vama iscjedak nakon ovulacije... Meni nastavi biti obilati, žućkast pa čak i nekako vodenkast... Ne znam jel koja bakterija tu u pitanju ili je normalno...
Joja tak je i moja M bila sad, 2 dana normalno, već treći do peti dan bezveze smeđarenje. Ne znam jesam li se prehladila ili nešto ali danas dosta osjetim desni jajnik, možda se budiii 🤞🏻🤞🏻
Tonkica prebacim te na 25.
E i moja isto. Inace traje 6 do 7 dana a ovaj put 4 dana i onda onak bzvz za dnevni. 🤔 ne znam koju metodu akcijanja da odaberem ovaj put. Svaki 2 dana...ili svako 3...ili ona neka metoda americka ne znam kak se zove...🥴
Tina25 jel se sjecas kolka ti je vrijednost bila kada si to radila cisto da znam kao orijentir kad stignu nalazi?
Joja radila sam OGTT,uglavnom dodes nataste,vade ti krv,nakon toga dobijes cca 4dcl vode sa rastopljenom glukozom,ko da rastopis secer u vodi i to pijes nataste,fora je sto imas 5min da to popijes do kraja i nakon toga ako nisi trudnica mirujes 2 sata i imas nekog uz sebe za slucaj da se srusis ili ti padne secer pa ti pozli i nakon tocno 120min ponovno vadis krv da se vidi koliko ti organizam razgraduje secer odnosno ne razgraduje. Naravno,uvjet je da se ne povraca jer se onda test prekida i ponavlja se ponovno neki drugi put. Meni je ispocetka pasalo bilo je ok jer volim slatko,ali pred kraj mi je sve teze islo i jednostavno sam nakon toga osjetila strahovit umor samo bi bila zaspala,u par navrata mi se dignuo zeludac i bilo mi je slabo,ali nisam povracala hvala Bogu,samo sam mislila nemoj povracat jer ces morat sve ponavljat 😂😂😂
Martina objasni nam tu americku molim ti se hehehe... Da si ju "zapisem" za sljedeci ciklus buahahaha
Hope ooooo ajde javi nalaze. Ko te poslao na tu pretragu? Tj. kako to moze utjecat na eventualno zacece... Sve me strah kad vidim koliko ima tih različitih pretraga
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Lucky mozda je to normalno zbog zime hahaha ....nemam pojma. Sve si mislim da mozda vrkuta to radi?
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Hope meni je doktorica navela to kao iducu pretragu u nalazu, nakon sto izvadim hormone. Uh sve me strah toga, zvuci odvratno. Nadam se zatrudnit prije 6-og mjeseca da to izbjegnem😅😅
Martina objasni nam tu americku molim ti se hehehe… Da si ju "zapisem" za sljedeci ciklus buahahaha
Hope ooooo ajde javi nalaze. Ko te poslao na tu pretragu? Tj. kako to moze utjecat na eventualno zacece… Sve me strah kad vidim koliko ima tih različitih pretraga
Pa inzulinska rezistencija,ako je to u pitanju moze utjecati na nacin da s vremenom uzrokuje pcos,tako da se estrogen i testosteron medusobno ponistavaju i protein za vezivanje spolnih hormona ne radi najbolje,a kad imas psoc,vremenom ovulacije krenu “preskakati”, a ako se na vrijeme ne krene tretirati,nazalost posljedice mou biti da ovulacija skoro vise i nema,pa nema drugi izbor nego otici na MPO i na poticanje ovulacije. Ginekolog mi je propisao tu uputnicu nakon sto sam privatno isla jer je tamo ginekologinja doslovno sve napisala sto moze na bilo koji nacin utjecati na spolne hormone ili plodnost jer me prvenstveno poslala da se vidi uzrok pcos-a i kako to rijesiti,a i progesteron vjerojatno zbog uzastopnih biokemijskih trudnoca koje sam do sada imala
Hope meni je doktorica navela to kao iducu pretragu u nalazu, nakon sto izvadim hormone. Uh sve me strah toga, zvuci odvratno. Nadam se zatrudnit prije 6-og mjeseca da to izbjegnem😅😅
Ma ako volis slatko,nece ti biti problem,jedino bi ti mogao biti problem sto ti moze biti prevelika kolicina odjednom i onda ti moze biti malo mucno,bitno je da se ne povrati jer se onda prekida testiranje i mora se sve ponoviti. Iskreno ocekivala sam po prici sestre PUNO gore 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji