Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYURI
    14. Veljača 2021. 22:18

Evo me , zivaa😆 izbrisala mi se sifra od foruma na telefonu, ne mogu ja to pamtiti pa evo tek kad sam dosla kuci , vratili se sa skijanja nadjem na papiru zapisano..🤦‍♀️
    Nista novo, 9dpo, radim ujutru opet , danas nisam piskila nisam stigla pakovanje i voznja..

Odoh da se onesvijestim na krevet pa cu sutra citati zaostatke i naravno saljem sliku testica😘😘

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Anchy_23 🌈 🌸
    15. Veljača 2021. 07:40

Jutro ☕
    Dodite mi na jednu toplu kavicu! 😉
    Lucky takva nam je sudbina ocito nam zivot testira zivce i strpljenje 😅
    Sanjarka bas minje drago sto si uzivala sa muzicem za valentinovo i bebica u trbuscicu sa vama ❤
    Sayuri cekamo testic 😉
    Anci suseda lijepo je kad nam svratis. Mj cekamo nasu sayuri da pisne...a za druge ne znam. Malo sam bila off ovaj vikend. Kako si nam ti?
    Ja evo 27 dc O ni na vidiku cekam M. 
    ----
    Ako koja zna sto moram napraviti da se ff trakica ispod unormali javite. Jucer sam kopirala ponovo bbc kod ali i dalje stoji ovako..

15. Veljača 2021. 07:52

Jutro curke,evo mene nakon sto sam izvadila prvu turu krvi,pa popila onu tekucinu i sad za sat i nesto sitno se opet moram javit na vadenje krvi..dakle u pocetku mi je bas fino pasalo,uspjela sam popit tekucinu u 4min, ali brate mili,sad mi je vec muka i samo mi se dize zeludac i ide na povracanje. Veliki sam fan slatkog,al ovo je cak i meni previse 🙄🙄🙄 nalazi bi trebali bit gotovi iza 13 kod doktora ce bit,pa cu sutra popodne znati jesam li rezistentna il ne 😂😂😂 ugodan radni tjedan svima! 😎😎😎

Sanjarka88
    15. Veljača 2021. 08:02

Jutroooo 🥰

Sayuri bome sam se zabrinula 😅 daj taj test 😁🤞🏻

Anchy bude ti on to sam refreshao, zna to tako ne znam iz kojeg razloga 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

SAYURI
    15. Veljača 2021. 08:10

Juutro...
    Evo ga moj jutrosnji, 9/10dpo....i prrcc..
    https://ibb.co/nPJ3Frq

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

tina25
    15. Veljača 2021. 08:17

Hopeforyou

Jutro curke,evo mene nakon sto sam izvadila prvu turu krvi,pa popila onu tekucinu i sad za sat i nesto sitno se opet moram javit na vadenje krvi..dakle u pocetku mi je bas fino pasalo,uspjela sam popit tekucinu u 4min, ali brate mili,sad mi je vec muka i samo mi se dize zeludac i ide na povracanje. Veliki sam fan slatkog,al ovo je cak i meni previse 🙄🙄🙄 nalazi bi trebali bit gotovi iza 13 kod doktora ce bit,pa cu sutra popodne znati jesam li rezistentna il ne 😂😂😂 ugodan radni tjedan svima! 😎😎😎

Ja sam nedavno radila, i posto ne volim bas slatko jedva sam popila dizao mi se želudac na svaki gutljaj...a kasnije mi bilo muka za poluditi...nadam se da ce tebi biti sve u redu, meni nije..dijagnosticiran mi je predijabetes

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Anchy_23 🌈 🌸
    15. Veljača 2021. 08:23

Sanjarka da sad kad sam ponovo kopirala vjerovatno ce se za dan dva pojaviti dc na traci.
    Tina jel bila fina imendanska torta 
    Sayuri ima jos vremena i ovo nije onaj jako osjetljivi test, ja ti jos drzim fige 
    Anci i ja se nadam cudu, vidjeti cemo. Do kraja tj cu valjda imati nekakve odg. Znam samo da M nece doci. Ja kad nemam O nemam ni M. Mislila sam cak nazvati gin za uzv pa ako se nista ne dogada da ne cekam nego krenem sa duphastonima da docekam glupacu pa vadit hormone. Ovako dani prolaze a nista...
    A tebi drzim fige za pikcinu 

Maša🤰🏼
    15. Veljača 2021. 08:26

Jutro 🥰
    Ma neznam onda je valjda to bio PIK imali smo 1 odnos 😂😂 
    Nisam bas optimisticna :/ sva sam prehladena i ne bas raspolozena itd... Sayuri zao mi je za negativan test , ali mozdaa bude jos nesto 🤞🤞🤞🤞🤞 
    Anci draga pa di si ti zeno? Sta ima novo?

Ocete cure kod mene na kavuuu?? 🤩☕️☕️☕️

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Maša🤰🏼
    15. Veljača 2021. 08:27

E i ako mogu na listu za ne dobit 1.3. Iako ce vjerovatno doc 28.2. 🙈 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Sanjarka88
    15. Veljača 2021. 08:39

Sayuri a bemti sve 😓
    Imas kakvih simotoma?
    Drugi put manje hopsanja 🥴😅

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.