Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Joja 🙏
    14. Veljača 2021. 10:24

zoe🌸

Bajo nam se nije javila neko vrijeme, jesi u komadu jos Bajo?🙂

Najprije sayuri mora zalijepit test pa ce Bajo filtrirat sjene :D

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

DajanaT2106
    14. Veljača 2021. 10:27

Joja💙

Dajana uzas…. Dobio je od prijatelja neku novu igru i sad ce tjedan dana bit koma !!! Do srijede sutim a onda krecu plodni dani i moze jedino igrat po meni ahahhaah
    Kako si mi ti ?
    Anaid imas li nalaze da nam slikas? Kolike su ti bile vrijednosti?

Jojj mogu mislit 🤣🤣🙈 ja jos sama sebi skacem u zeludac kupujem mu jos gluposti za te igrice 🤣🙈 al onda kad krenem zvoncat dode mi da sve bacim 🤣i njega kroz prozor.. Jos sad kako je sve zatvoreno ni ne radimo to su igrice 24sata 🤯🙈 
    Dobro sam evo odbrojavam da mi M zavrsi nekako mi je sve cudno ovaj mj nema ni toliko ni krvarenja.. Ali bilo me je bas bolilo prvi dan nesjecam se da mi je tako bilo.. Sve u svemu oke 😃 a ti? 

zoe🌸

Tratincica pitala si za trakice za linkove, brze opcije su ti njuskalo i plus ili minus 🙂 sporije ali jeftinije puno, amazon, ebay 😘
    _
    Joja , Dajana nek nisam jedina koja ima muza strastvenog gejmera😅

Lucky🍀

DajanaT2106

Joja💙

Lucky super muz 💙 moj cijelo popodne udara po plejki vec me pocinje ljutit ahahaha….

Bome da sretna žena 😃
    Jojaa moj isto ali on na mobu igra 🤣🙈 bas smo se usrecile 🤣🤣🤣

Mog sva sreca ne zanimaju igrice, ja sam njegova najdraza igrica 😂

Ti bome imas srece onda 😃😃

🙋‍♂️25 🙋‍♀️26
    🤵👰 21.6.2019. ❤️
    Pokusavamo od 06/19
    Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
    Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
    Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
    Folna
    🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁

annboleyn
    14. Veljača 2021. 10:41

Zene sretan Dan zaljubljenih, fino ga iskoristite sa svojim muzicima 😉 
    Tina sretan imendan!
    Lucky, Joja ❤️

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

Pokloncic13
    14. Veljača 2021. 10:42

Zenice moje zaljubljene sretno vam Valentinovo ❤️
    Vi koje piskate hcg da muzekima pritefterite najljepši poklon,Sayuri 😎☺️
    A ostale koje imaju pik da proslave Valentinovo prikladno jelte 😍😅

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

14. Veljača 2021. 10:50

Jutro curke! Evo ne znam,ova veljaca ne utjece dobro na mene,koliko sam sposobna muza silovat vec me sram 🙈 ne zali se on jos,al ne znam sto mi je ovaj mjesec,ne sjecam se kad sam imala zadnji put ovakav libido,mozda je to i psihicki rasterecenje nakon sto sam dobila okej nalaze jer sam se borila s onim ciklusima i bas bila sva u strahu i stalno razmisljala o tome pa mi je podsvjesno i libido pao, a mozda je samo cinjenica da je ovo mjesec parenja 🤣 vjerojatno vam je zato i jasno sto me nije bilo jucer nikako ovdje 🤭 a i imamo zavrsne radove oko zidova na kuci,taman gledamo pred Uskrs da sve bude tip-top i jos sam gledala Doru sinoc i opet smo imali akciju i nakon toga ☺️ danas cu se morat nekako suzdrzati od toga jer on prelazi u nocnu smjenu i ne bi ga htjela budit dok se sam ne probudi,a tesko se savladavam,ne znam sto mi je🤭 nadam se da ste sve dobro,da pikovi odraduju svoj posao,da cemo za dva tjedna zajedno gledati plusice tu i veseliti se,sretan imendan svakoj od Vas ovdje koja slavi,muz i ja nismo bas za te stvari,mi vise volimo neke svoje dane proslaviti koji su nam vazniji od ovih,al mozda mi pokloni neki brzinski bar prije nego ide na posao 🤞🏻🤷‍♀️😁

Maša🤰🏼
    14. Veljača 2021. 10:53

Jutro cure ❤️ Sretno valentinovo svima 🥰
    Mi danas pokrili i idem ja na wc oprat se i kako to ide i pisnit trakicu i evo ga moj PIKČINA 🤩🤩🤩 divan je 😍 mislim da ce popodne bit jos tamniji pa slikam 🥰
    E da i preselili smo seeeew 🎉🎉🎉🎉🎉

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Anchy_23 🌈 🌸
    14. Veljača 2021. 11:03

Joja ja sam u dmu nasla mozda ima i u mulleru. To je biobazin proizvod.
    Maso sretno sa hopsanjem. Nadam se da ce preseljenje pozitivno utjecati i da cete u novoj kucici napraviti bebicu 😉

14. Veljača 2021. 11:12

Anchy jel ti piskis? Vidim da nemas vise dc na trakici u potpisu

tina25
    14. Veljača 2021. 11:56

Hvala vam cure 🥰🥰

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

• anaid
    14. Veljača 2021. 11:58

I tak, dok svi slave valentinivo. Mi smo se posvadali, on u sobi ja u dnevnom, cak nam ni rucak netreba 😂😂

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.