Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maša🤰🏼
    14. Veljača 2021. 19:02

Bok curke evo sve moje trakice...
    Mislite da je toto? Zna mi bit puno tamnija crta na tim testovima ali ovaj mjesec nije... dali to nesto znaci? 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Antonela122🐘🌠
    14. Veljača 2021. 19:09

Maša🥰🤰🏼

Bok curke evo sve moje trakice…
    Mislite da je toto? Zna mi bit puno tamnija crta na tim testovima ali ovaj mjesec nije… dali to nesto znaci?

Meni se to cini oke

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

Antonela122🐘🌠
    14. Veljača 2021. 19:09

Svecano obavjestavam da sam se odvojila konacno od skoljke😂

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

• anaid
    14. Veljača 2021. 19:13

Masa i ja bi rekla da je to.... akcija svakako 
    Ajme tonka dobro si se ti druzila sa skoljkom 😂

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

14. Veljača 2021. 19:15

Evo i mojih trakica,pocele se buditi polakooo 💪🏻🤭🥳

14. Veljača 2021. 19:17

Ok ne znam jel do foruma sto nema slika ili ne pa cu staviti i linkoveee

https://ibb.co/d0rjc6Q

https://ibb.co/QCXWLc1

Maso ne mogu vidjeti tvoje jer mi ne da otvoriti ☹️

Antonela122🐘🌠
    14. Veljača 2021. 19:44

anaid

Masai ja bi rekla da je to…. akcija svakako
    Ajme tonkadobro si se ti druzila sa skoljkom 😂

Bome mi je ona bila moje valentinovo ,a ne muz😆

Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

Ergo11
    14. Veljača 2021. 19:54

Drage žene, ja vas pratim iz prikratka ali se ne javljam često jer nastojim "ne misliti na trudnoću". Danas sam nakon godinu i pol dočekala svoj plusić. Imala sam već spontani pa se ne veselim prerano ali početak je dobar Pišem vam moje iskustvo sa lh trakicama, ako nekome pomogne. Dan ili dva prije pika sam napravila tri trakice - zelena mrtva, mullerova pozitivna i cb digitalni relativno blizu pika. Sljedeći dan sam kupila novi cb digitalni i on je pokazao smajlića sljedeća dva dana. Zelene su malo živnule sljedeći dan, ali ne na razinu pika. Dan poslije opet mrtve.
    Zaključak, po mom iskustvu - zelene će pokazat nešto blizu pika ali teško za biti siguran. Mullerove pokažu pik čak i ranije. CB točan, iako nisam shvatila da li pokazuje dva dana pika ili pokazuje dan pika + dan ovulacije jer dva dana za redom ima smajlić, mislim da pokazuje dan pika i dan ovulacije. 
    Simptomi - malo bolne grudi ali ništa drugo, ne dolazak M jedini simptom (nisam radila test prije izostanka). 
    Sretno svima, uskoro ćete sve imati svoje plusiće, budite sigurne u to i ne gubite nadu 

Anchy_23 🌈 🌸
    14. Veljača 2021. 21:16

Ergo cestitaaam i zelim ti najdosadniju T 😉
    ----
    Ja jedva cekam da dode M i da se nesto pokrene...jer cu inace izluditi. Danas sam 26dc trakice i dalje mrtve...ne znam evo...
    Tako mi je dosadan ciklus i pitanje dal ce mi gin dati klomif za sljed ciklus jer moram i hormone vaditi vjv ce htjeti nalaze prvo vidjeti a onda ce mi vec kasno biti za poceti piti klomi 🙈 ne znam od kud mi strpljenje za sve...prolaze mjeseci a imam osjecaj da se sa mrtve tocke nisam pomaknula.

Sanjarka88
    14. Veljača 2021. 21:55

Bok cure 🤗
    Kako ste provele ovaj hladni vikend? ❄️

Ja iskoristila vikend za dovest kuću u red 🥴

Sta se muza tice, saznao je on prije valentinova, nisam mogla izdrzat 😅
    Presretan naravno 🥰. 

Jel koga jos brine di je Sayuri? 🥺

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.