Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    14. Veljača 2021. 11:58

Zoe ne znam sta se sa ff dogodilo. Kad udem na aplikaciju sve normalno pise a tu ne...pa sad ne znam sta da napravim da mi se to vrati. 
    Danas sam 24 dc piskim ja ali mrtve lh ako ne dode M u petak/sub idem na uzv da pogledamo ima li js ako ne duphaston. 

Lunar
    14. Veljača 2021. 15:14

Lucky🍀

Kaća

anaid

https://ibb.co/ygM89Bx
    A ovo progesteron. Cak su mi u laboratoriju rekli da nisko (pitala sam jer se nisam mogla dovekat nalaza) a cak 3 ginekologa tvrde sa to nema veze… kak nema ??? Citala sam da je to prenisko da bi se i eventualna trudnoca zadrzala

Kako nisko? Pa unutar granica je ne kužim
    Žene važno pitanje, pričale ste kako je na HSG, niko ništa ne spominje kako je posli. Hoću morat uzet dan bolovanja da odležim posli ili se mogu odma vratit radit?

Koliko ja znam nakon toga mozes sasvim normalno funkcionirati 😉

Ķaća i Lucky ja sam prije koji dan radila HSG, kroz sat vremena nakon pregleda mi je bio osjecaj kao menga grcevi i poslije toga nista... tako da mozes racunati ici normalno raditi poslije toga 😊 

05/2022 💙 T

Joja 🙏
    14. Veljača 2021. 16:25

Dajana i meni je menga sva neka jadna .... Treci dan je danas al to tako pomalo curka da me izludjuje.... I bas je jako tamna. Ne znam jel to normalno uopce tako.... 
    Hope tako teeba.... I ja jedva cekam da prodje glupa menga da mogu navalit na muza hehe.
    Mašo nek vam je sretno u novom domu 🏡
    Lucky jesi piskila lh? Jel ima pomaka?

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Joja 🙏
    14. Veljača 2021. 16:27

anaid

I tak, dok svi slave valentinivo. Mi smo se posvadali, on u sobi ja u dnevnom, cak nam ni rucak netreba 😂😂

Onoj bas mi je zao.... Ajde neki pomirbeni seksic 😇

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

• anaid
    14. Veljača 2021. 16:47

Ma jok, nikvi seks 😂, em me ljuti em sam i ja u mengi.
    Ocito je takav mjesec  i meni je nekva slaba menga, jucer isto smeda bila. Nemam pojma zakaj je takva, to sam.jednom.procitala da zna bit dok je niski progesteron. Al vec mi dugo nije bila... sam nek prode, znaci ima nas koje budemo skupa lovile pik 😎

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Antonela122🐘🌠
    14. Veljača 2021. 16:51

Sretno Valentinovo cure!!!!
    Sanjarka jesi rekla muzu?
    Anaid dug je dan jos se stignete pomiriti uz keksic😉
    Ja dobila antibiotik za sinuse i zaboravila piti probiotike,sad provodim Valentinovo na wc 😅

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

Joja 🙏
    14. Veljača 2021. 16:57

anaid

Ma jok, nikvi seks 😂, em me ljuti em sam i ja u mengi.
    Ocito je takav mjesec i meni je nekva slaba menga, jucer isto smeda bila. Nemam pojma zakaj je takva, to sam.jednom.procitala da zna bit dok je niski progesteron. Al vec mi dugo nije bila… sam nek prode, znaci ima nas koje budemo skupa lovile pik 😎

Ja ocekujem ovulaciju vec za tjedan dana hehehe tak da preksutra vec pocinjem piskat :D ... Kad ti ocekujes pik?
    Tonka joj sretno ti hehe 

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

• anaid
    14. Veljača 2021. 17:35

Tonka prava romantika, nemas kaj 🤣🤣
    Joja hmmm, ja budem pocela tam negde slijedeci ponedjeljak, dok vidim pad bazalne... bome ti brza ovulacija 👍👍
    Lucky zakaj ono pijes andol? Sory ako sam te vec pitala :)

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

DajanaT2106
    14. Veljača 2021. 18:09

Joja💙

Dajana i meni je menga sva neka jadna …. Treci dan je danas al to tako pomalo curka da me izludjuje…. I bas je jako tamna. Ne znam jel to normalno uopce tako….
    Hope tako teeba…. I ja jedva cekam da prodje glupa menga da mogu navalit na muza hehe.
    Mašo nek vam je sretno u novom domu 🏡
    Lucky jesi piskila lh? Jel ima pomaka?

Pa da tako i meni 
    4 mi je dan i samo kad sam na vc ima malo ovako nista ulozak danas cist skoro cijeli dan 🙈
    Inace imam po 6 dana i tek 5 i 6 bude po manje a nezz sta se sad desava hh
    Al neka meni bolje 😃 prije cu na trakice piskit hihi 😃

🙋‍♂️25 🙋‍♀️26
    🤵👰 21.6.2019. ❤️
    Pokusavamo od 06/19
    Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
    Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
    Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
    Folna
    🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁

Lunar
    14. Veljača 2021. 18:38

Lucky🍀

Lunar vidim u istoj si fazi kao i ja, 3 klomifenska ciklusa neuspjesna, pa hsg, i kod mene isto, samo ja jos cekam hsg. Sta ces ti dalje sad? Meni je gin rekao da cemo pokusat jos 3 ciklusa klomifena pa dalje mpo ako ne uspije
    Joja nisam nista piskila, skroz sam smetnula s uma, sutra cu, a i mislim si ako je gin rekao da nista od O jos ni ne ocekujem ju jos, mozda za nekih tjedan dana bi mogla. Ja rokam dalje ciklu i andole, danas bas kupila novu turu svega, nedam se 💪🏼😂

Lucky je, mi se bas pratimo 😊 ja sam ovaj mjesec bez ikakvih tableta, a nisam smjela u postupak jer se navodno AIH i IVF ne smiju raditi u tom ciklusu kad je HSG ... Mislim da necu imati O ovaj ciklus tako da se prvi dan iduceg ciklusa javljam doktoru za inseminaciju.. tako smo dogovorili, probat cemo to jedan ciklus a ako ne uspije, onda IVF

05/2022 💙 T

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.